Turtle Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Po mnoha bolestivých hodinách výběru hodinek s cenou do 10 - 12k jsem nakonec skončil u těchto rádiem řízených Citizenů. Hlavními důvody pro výběr bylo všech dvanáct číslic na ciferníku (nesnášim prázdné ciferníky), 20ATM vodotěsnost, safír s antireflexem a absolutní přesnost (je to asi trochu na hlavu ale 5s už je pro mě naprosto nepřijatelná odchylka) Až budu doma tak udělám lepší fotky a sepíšu dojmy. Taky si nechám u Šímy udělat nějaký pořádný masivní a drsněji vyhlížející řemínek. Tenhle vypadá strašně konzervativně.
Tomas_2002 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Jsou pěkný. Mě vždy u Citizenu děsily ty děsný kolotoče, kde bylo na ciferníku tolik věcí, že nešlo poznat kolik je hodin. Tyhle oproti tomu vypadají opravdu dobře !
gougy Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Sluncem napájené, slušně vyrobené rádiovky, co víc si přát u hodinek na každý den a X let spolehlivé služby, podle mě velmi slušný výběr. Gratuluji, v reálu musí působit ještě o dost lépe než na fotkách, ciferníky u Citizenů umí.
African Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Velká gratulace, Citizenky mě vždycky dobře sloužily, na rozdíl od jiných japončíků, tak ať máš tu samou dobrou zkušenost
ondralbc Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Gratulaci, ta fotka ze strany mi připomíná (číslicemi i barvou) Tag Heuer Carrera Automatic Chronograph, tento typ se mi líbí čím dal víc. Nafot nějaké poradně fotky
Turtle Odesláno 18. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Tak jsem udělál pár pořádných fotek jak jsem sliboval Docela mi za ty dva týdny přirostly k srdci. Každý večer na noční stolek a ráno úspěšně synchronizovano. Strašně se mi líbí design ručiček. Jenom celkově konzervativní vzhled malinko zamrzí ale to spraví výměna řemínku až budou čas a peníze.
gerber Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Odesláno 19. července 2014 Gratulace, vypadají opravdu dobře...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se