Jump to content

Recommended Posts

Posted

Po mnoha bolestivých hodinách výběru hodinek s cenou do 10 - 12k jsem nakonec skončil u těchto rádiem řízených Citizenů.

CameraZOOM-2014070916193286599631.jpg

CameraZOOM-2014070916195541234507.jpg

CameraZOOM-2014070916194725761225.jpg

CameraZOOM-20140709162027739128f7.jpg

Hlavními důvody pro výběr bylo všech dvanáct číslic na ciferníku (nesnášim prázdné ciferníky), 20ATM vodotěsnost, safír s antireflexem a absolutní přesnost (je to asi trochu na hlavu ale 5s už je pro mě naprosto nepřijatelná odchylka)

Až budu doma tak udělám lepší fotky a sepíšu dojmy. Taky si nechám u Šímy udělat nějaký pořádný masivní a drsněji vyhlížející řemínek. Tenhle vypadá strašně konzervativně.

Posted

Jsou pěkný. Mě vždy u Citizenu děsily ty děsný kolotoče, kde bylo na ciferníku tolik věcí, že nešlo poznat kolik je hodin. Tyhle oproti tomu vypadají opravdu dobře !

Posted

Sluncem napájené, slušně vyrobené rádiovky, co víc si přát u hodinek na každý den a X let spolehlivé služby, podle mě velmi slušný výběr. Gratuluji, v reálu musí působit ještě o dost lépe než na fotkách, ciferníky u Citizenů umí. :smile_anim:

Posted

Velká gratulace, Citizenky mě vždycky dobře sloužily, na rozdíl od jiných japončíků, tak ať máš tu samou dobrou zkušenost ;)

Posted

Gratulaci, ta fotka ze strany mi připomíná (číslicemi i barvou) Tag Heuer Carrera Automatic Chronograph, tento typ se mi líbí čím dal víc. Nafot nějaké poradně fotky :)

Posted

Tak jsem udělál pár pořádných fotek jak jsem sliboval

image001.jpg

image002.jpg

image003.jpg

image004.jpg

image005.jpg

image006.jpg

image007.jpg

Docela mi za ty dva týdny přirostly k srdci. Každý večer na noční stolek a ráno úspěšně synchronizovano. Strašně se mi líbí design ručiček. Jenom celkově konzervativní vzhled malinko zamrzí ale to spraví výměna řemínku až budou čas a peníze.