Turtle Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Po mnoha bolestivých hodinách výběru hodinek s cenou do 10 - 12k jsem nakonec skončil u těchto rádiem řízených Citizenů. Hlavními důvody pro výběr bylo všech dvanáct číslic na ciferníku (nesnášim prázdné ciferníky), 20ATM vodotěsnost, safír s antireflexem a absolutní přesnost (je to asi trochu na hlavu ale 5s už je pro mě naprosto nepřijatelná odchylka) Až budu doma tak udělám lepší fotky a sepíšu dojmy. Taky si nechám u Šímy udělat nějaký pořádný masivní a drsněji vyhlížející řemínek. Tenhle vypadá strašně konzervativně.
Tomas_2002 Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Jsou pěkný. Mě vždy u Citizenu děsily ty děsný kolotoče, kde bylo na ciferníku tolik věcí, že nešlo poznat kolik je hodin. Tyhle oproti tomu vypadají opravdu dobře !
gougy Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Sluncem napájené, slušně vyrobené rádiovky, co víc si přát u hodinek na každý den a X let spolehlivé služby, podle mě velmi slušný výběr. Gratuluji, v reálu musí působit ještě o dost lépe než na fotkách, ciferníky u Citizenů umí.
African Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Velká gratulace, Citizenky mě vždycky dobře sloužily, na rozdíl od jiných japončíků, tak ať máš tu samou dobrou zkušenost
ondralbc Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Gratulaci, ta fotka ze strany mi připomíná (číslicemi i barvou) Tag Heuer Carrera Automatic Chronograph, tento typ se mi líbí čím dal víc. Nafot nějaké poradně fotky
Turtle Posted July 18, 2014 Author Report Posted July 18, 2014 Tak jsem udělál pár pořádných fotek jak jsem sliboval Docela mi za ty dva týdny přirostly k srdci. Každý večer na noční stolek a ráno úspěšně synchronizovano. Strašně se mi líbí design ručiček. Jenom celkově konzervativní vzhled malinko zamrzí ale to spraví výměna řemínku až budou čas a peníze.
Recommended Posts