Ondrej71 Odesláno 13. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 Já svoje Moonwatche nikdy neprodám, navíc jsem v takovém stavu, že bych jim rád dokoupil bratříčka a to už pak bude začátek možné sbírky :-)Jakého sourozence jim plánuješ? Alasku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 (upraveno) Jakého sourozence jim plánuješ? Alasku?Měl jsem na Alasku nabídku, ale díky nekompletnosti balení jsem do nich nešel. Určitě bych chtěl jako druhé Moonwatches s jinou barvou ciferníku, připadne vintage z roku mého narození. Upraveno 13. července 2014 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 (upraveno) Měl jsem na Alasku nabídku, ale díky nekompletnosti balení jsem do nich nešel.Určitě bych chtěl jako druhé Moonwatches s jinou barvou ciferníku, připadne vintage z roku mého narození.Alasky se mi líbí moc. Jinak me ty variace s jinými barvami subcifru moc nezaujaly, klasické Moony se mi líbí nejvíc Upraveno 13. července 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Ještě mám v hledáčku tyto Moonwatches : Apollo 11 , 35th Anniversary, panda ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atta Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Pěkná řádka pěkných hodinek. Fotky jsou super, díky moc za ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Ještě mám v hledáčku tyto Moonwatches : Apollo 11 , 35th Anniversary, panda ciferníkTy vypadají zajímavě, držím palce Dnes Moony na zatím nejnovějším řemenu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Řemen vypadá skvěle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Řemen vypadá skvěle...Zrno umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Současná trojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Současná trojkaParádní co je v hledáčku dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Díky Zítra by mělo dorazit něco dá se říci pilotního na co jsem jistého člena hodně dlouho ukecával Bude to z trochu jiného soudku než moje dosavadní pilotky.. No a pokud se zadaří tak by se mi letos líbily i Black Baye Parádní co je v hledáčku dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 (upraveno) B&W pilotky - minulost Upraveno 15. července 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 krasnej "plisnak":))Ty vypadají zajímavě, držím palce Dnes Moony na zatím nejnovějším řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 krasnej "plisnak":))Brousenej od Zrna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Pošťák dorazil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Twins Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Řemen č 1 - Rios Typhoon, buvolí kůže, 22-18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Ve stínu piva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 moc pěkné vlákno kamaráde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 moc pěkné vlákno kamaráde ? Díky kamaráde snažím se vybírat to zajímavé co se mi dostalo na ruku za dobu co jsem tady a to, co tam ještě dostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se