Jump to content

Recommended Posts

Posted

Předem přeji, aby ti dělaly jenom radost a musím s tebou souhlasit. Nedávno jsem pro strýce sháněl hodinky a zadání bylo. Kovový tah, koupání i potápění - nechce je vůbec sundavat z ruky, chtěl datum a hlavně žádné návštěvy hodináře a výměny baterie atd... Tak jsem chvíli pátral a nakonec skončil přesně u těchto. Sám jsem je ponosil 3 dny a velká spokojenost. Až jsem byl překvapenej. 

Extenze na tahu je úplně super, jenom teda nevypadá nejlíp, ale mega praktická věc :) 

Tak hodně radosti a chronobundus se brzy dostaví, neboj :)

Posted

Předem přeji, aby ti dělaly jenom radost a musím s tebou souhlasit. Nedávno jsem pro strýce sháněl hodinky a zadání bylo. Kovový tah, koupání i potápění - nechce je vůbec sundavat z ruky, chtěl datum a hlavně žádné návštěvy hodináře a výměny baterie atd... Tak jsem chvíli pátral a nakonec skončil přesně u těchto. Sám jsem je ponosil 3 dny a velká spokojenost. Až jsem byl překvapenej. 

Extenze na tahu je úplně super, jenom teda nevypadá nejlíp, ale mega praktická věc :)

Tak hodně radosti a chronobundus se brzy dostaví, neboj :)

chronobundus už je na cestě, jak to tak vypadá... :)

Posted

Tyhle Citizeny se mi taky moc líbí, jen si nejsem jistý, jestli nejsou moc malé, mám ruku cca 19 cm - jaký mají průměr lunety (bez korunky)? Na netu se sice píše 42mm, ale nevím, jestli to není i s korunkou. Díky za info. A ještě jedna otázka - kde jsi je kupoval?

Posted (edited)

Tyhle Citizeny se mi taky moc líbí, jen si nejsem jistý, jestli nejsou moc malé, mám ruku cca 19 cm - jaký mají průměr lunety (bez korunky)? Na netu se sice píše 42mm, ale nevím, jestli to není i s korunkou. Díky za info. A ještě jedna otázka - kde jsi je kupoval?

Průměr lunety bez korunky je, málem na fous, 42 mm. Kupoval jsem je u neautorizovaného prodejce (odkaz na konci) takže mám místo pětileté záruky, jen klasickou dvouletou. Ale zase na druhou stranu cena byla na naše poměry příjemná a s eshopem jsem byl taky spokojen. Autorizované prodejce najdeš třeba tady: http://www.citizen.cz/cs/obchody/

http://tiphodinky.cz/citizen/citizen-bn0100-51e-eco-drive-promaster-diver.html

Edited by gerber
Posted

Citizeny jsem dvakrát měl a na obyčejný nošení jsou skvělý. Tyto vypadaj pěkně stylově

Posted

42mm vypadá dobře. Ještě jedna otázka - kolik je rozteč nožiček? Dekuju

vnitřní 23 mm, vnější 28 mm

Posted

vnitřní 23 mm, vnější 28 mm

ok, díky. Sice by bylo lepší standardních 22 nebo 24, ale nevadí, v tomhle je Citizen svůj... :-)  V nejhorším seženu originál Citizen gumu... 

Posted

Gratulace moc hezký potápky,mě se taky líbí jednoduchý ciferník - v jednoduchosti je síla.

Hlavně když ti ty hodinky pocitově sedí, pak to nikdy není špatná volba.

Posted

Jo, to sedí. Dokážu si je prohlížet častěji, než se kolikrát se dívám na čas...