Návštěvník YPO Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Klidně ať ti nohy třeba upadnou, ale netahej to do autobusu.já teď dělám plavčíka (jenom přes léto)
Conrad Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 A nejsou to náhodou potničky pod utaženým řemenem nebo tahem?
Tower Of Power Odesláno 17. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2017 A nejsou to náhodou potničky pod utaženým řemenem nebo tahem? No to by bylo samozřejmě super, ale schválně jsem pak i řemen nosil volnější, bohužel, výsledek pořád stejný.
TomCZ Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Taky s tím mám problémy, přesedlal jsem na NATO/Zulu a mám pokoj.
Martin JJJ Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Předchozí řemeny vyrážky nedělaly? Není to tak, že to dělají třeba nové řemeny, které mají novou povrchovou úpravu a po použití už tak agresivní pro pokožku nejsou?
Tower Of Power Odesláno 17. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2017 (upraveno) Netuším, vyrazi se mi to ob remenovou generaci:) ale abych tu jen neknucel, manželka mi udělala nějakej odvar z tuzebniku, ten si na to leju a zároveň nosím hodinky na tahu. Výsledky po jednom dni: mírná svedivost přetrvává, ale pupínky už se neobjevují, zarudnutí taky ne. Napíšu sem finále pro sdílenou zkušenost. Upraveno 17. července 2017 uživatelem Tower Of Power
Martin JJJ Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Odesláno 19. července 2017 To sem určitě dej výsledek... Samotného by mě zajímalo jak to dopadne. protože čas od času se to v rodině taky vyskytne z jiných druhů šperků ale i hodinek, tak jsem zvědavý co ti na to zabere...
Hasič Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Odesláno 19. července 2017 já teď dělám plavčíka (jenom přes léto)V zime bys to mel klidnejsi nez bus, zustan u toho!
LucasHk Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Odesláno 19. července 2017 Mám stejný problém s vyrážkou pod řemenem od hodinek. Poprvé se mi to objevilo, když jsem asi týden nosil Primky s původním nenošeným řemenem, po druhém týdnu se to už nedalo vydržet. Žádné hodinky jsem pak nemohl nosit skoro měsíc, takže už to nechci znovu. Přichází léto a nezvládám už žádné kožené řemeny. Taky mi pomáhají volnější kovové a nato řemeny. Hodinky teď nosím tak ob den nebo je alespoň nenosím celý den a je to v pohodě.
Martin JJJ Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Tak jak to vypadá? Nějaký posun směrem k odvyrážkování? Ještě mě napadlo, jestli ty řemínky jsou origo, nebo se vozí z východu? Nemají nějakou speciální povrchovku ala východní část zeměkoule?
Liqid Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Základ je nenosit použité řemeny, nové umýt mýdlovou vodou a mýt je pravidelně, impregnovat z vrchu, nebo vůbec. Na vyrážku zkus lokálně hydrocortison, bepanthen nebo fenistil.
Tower Of Power Odesláno 25. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Tak jak to vypadá? Nějaký posun směrem k odvyrážkování? Ještě mě napadlo, jestli ty řemínky jsou origo, nebo se vozí z východu? Nemají nějakou speciální povrchovku ala východní část zeměkoule? Bohužel nic, naopak zhoršení po Colours, kde sem čtyři dny neměl čas na údržbu. Ten odvar co mi manželka vytvořil, tak posloužil jen k dočasnému zklidnění. Protože jsem ale přišel na to, že to má podobnou strukturu jako vyrážka z kvasinkové příčiny, co měly dcery jako malé na prstech, zkusím na to teď stejný recept: ocet! Základ je nenosit použité řemeny, nové umýt mýdlovou vodou a mýt je pravidelně, impregnovat z vrchu, nebo vůbec. Na vyrážku zkus lokálně hydrocortison, bepanthen nebo fenistil. Díky za doporučení, jmenovitě ten první jsem ještě nezkoušel! Ale těch zákroků s řemeny mi přijde nějak moc... když má někdo jégry na jejich řemenu, tak je, vsadím se, taky nebude mýt mejdlem..
Liqid Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Tak většina lidí hygienu řemenu neřeší vůbec a nosí ho až do rozpadnutí...ale ti nemají alergii jako ty. Takže je jedno jestli máš řemen od Casia, Omegy, JLC...když máš problém, musíš ho řešit, nebo nést následky.
ondras69 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Taky jsem měl problémy s vyrážkami pod koženým řemenem,ale koupil jsem řemen ze StrapShopu HIRSCH James . Vršek je z kůže a spodek kaučuk. Problémy jsou pryč .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se