Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím místní osazenstvo :),

mám doma hodinky a vůbec netuším, co jsou zač. Jedině to, že jsou to Omegy a automaty.

Pomohl by mi někdo, prosím, s identifikací?

Díky moc :).

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 4 weeks later...
Posted

Chlapi sry za pitomé fotky, jsou z netu...co jsi o tom myslíte???

Posted

Nikdo nemá názor? Chápu, že to jde špatně poznat, jelikož se v Moonwačích vůbec nevyznám, tak se ani nepokouším. 

• 2 weeks later...
Posted

Zdravím vás pánové,

na začátku chci říct, že se v Omegách vůbec nevyznám a budu rád za jakoukoliv informaci. Tyto hodinky mi dal děda, který je údajně koupil v 70. letech. Mohu se tedy zeptat, zda-li toto datování souhlasí, popřípadě zdali je tento model něčím zajímavý/ speciální?

Předem všem děkuji za jakékoliv info

Posted

Zdravím,

jak jsem už psal, mám po otci hodinky Omega Constellation c-shape. Protože spoustu let ležely ve skříni, tak je chci dát na generálku (seřízení, vyleštění sklíčka apod.) a jelikož teď budu nějakou dobu pobývat v Bratislavě, rozhodl jsem se pro pana M. Bihára - četl jsem tu na něj vesměs pozitivní recenze. Co myslíte? Psal jsem mu a vyjde to na 150-250 euro.

Chtěl bych jim také pořídit nový pásek, ale přemýšlel jsem i nad tahem. Co bude lepší?

Díky za odpovědi.

Posted

Tak na ty tvoje bych videl nejaky hnedy remen, co?

Ja mam taky jedny historicke kousky, Genevy. Dneska jsem byl v Brne u Strnada a Hanaka a zjistoval ceny generalky.

Posted

Tak na ty tvoje bych videl nejaky hnedy remen, co?

Ja mam taky jedny historicke kousky, Genevy. Dneska jsem byl v Brne u Strnada a Hanaka a zjistoval ceny generalky.

attachicon.gifomega1a.jpg

A na kolik to vyjde, jestli se můžu zeptat?:)

Posted

Bohužel jsem hodinky neměl u sebe, tak řikali pouze orientační ceny. Asi to nejde úplně srovnávat, Hanák je oficiální servisní středisko.

U Strnada od 2.000 až 3.500 Kč a čekačka pár dnů. U Hanáka 11.000, čekačka až dva měsíce, ale pak 2 roky záruka.

• 2 weeks later...
Posted

Zdravím vás pánové,

na začátku chci říct, že se v Omegách vůbec nevyznám a budu rád za jakoukoliv informaci. Tyto hodinky mi dal děda, který je údajně koupil v 70. letech. Mohu se tedy zeptat, zda-li toto datování souhlasí, popřípadě zdali je tento model něčím zajímavý/ speciální?

Předem všem děkuji za jakékoliv info

Krásné Constellation Pie Pan. 

Jsou to automaty, cal 564, nejsou nikterak vzacne, ale jsou to pekne hodinky. Delaly se tusim do roku 1967.

"nikterak vzácné" to možná, ale je to na 100% nejvyhledávanější model z tohohle období od Omegy.