pepyczek Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Zdravím místní osazenstvo , mám doma hodinky a vůbec netuším, co jsou zač. Jedině to, že jsou to Omegy a automaty. Pomohl by mi někdo, prosím, s identifikací? Díky moc . Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Liqid Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Možná první fotka v tomto vlákně, ale chtělo by to lepší foto (alespoň dobře zaostři). http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74376-omega-constellation-c-shape/
Seamaster Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Myslim ze netreba, Liquiduv link je vycerpavajici, je tam veskere info.
Rodkopf Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Chlapi sry za pitomé fotky, jsou z netu...co jsi o tom myslíte??? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Rodkopf Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Nikdo nemá názor? Chápu, že to jde špatně poznat, jelikož se v Moonwačích vůbec nevyznám, tak se ani nepokouším.
Seamaster Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 Mam, ale v noci spim. A poznat se da velmi dobre na prvni pohled, je to velmi spatny fake.
VintageLover Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 Divný tah, divné indexy. Na první pohled na mě působily jako reduced s cifrem z Moonů. Pak ještě kouknu na uchycení tahu a je to jasný...
Rodkopf Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 Dík kluci! Pro doplnění ještě aukce, ze které jsou. https://www.ricardo.ch/kaufen/uhren-und-schmuck/sonstige-uhren/sammleruhren/nachlass-tf1201-uhren-lot/v/an741073710/
vašek12 Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 Zdravím vás pánové, na začátku chci říct, že se v Omegách vůbec nevyznám a budu rád za jakoukoliv informaci. Tyto hodinky mi dal děda, který je údajně koupil v 70. letech. Mohu se tedy zeptat, zda-li toto datování souhlasí, popřípadě zdali je tento model něčím zajímavý/ speciální? Předem všem děkuji za jakékoliv info Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Seamaster Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 Jsou to automaty, cal 564, nejsou nikterak vzacne, ale jsou to pekne hodinky. Delaly se tusim do roku 1967.
vašek12 Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 Tak jsou dokonce starší než jsem si myslel Mockrát ti děkuju!
pepyczek Posted August 22, 2014 Author Report Posted August 22, 2014 Zdravím,jak jsem už psal, mám po otci hodinky Omega Constellation c-shape. Protože spoustu let ležely ve skříni, tak je chci dát na generálku (seřízení, vyleštění sklíčka apod.) a jelikož teď budu nějakou dobu pobývat v Bratislavě, rozhodl jsem se pro pana M. Bihára - četl jsem tu na něj vesměs pozitivní recenze. Co myslíte? Psal jsem mu a vyjde to na 150-250 euro.Chtěl bych jim také pořídit nový pásek, ale přemýšlel jsem i nad tahem. Co bude lepší?Díky za odpovědi. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
jarek.s Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 Tak na ty tvoje bych videl nejaky hnedy remen, co? Ja mam taky jedny historicke kousky, Genevy. Dneska jsem byl v Brne u Strnada a Hanaka a zjistoval ceny generalky. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
pepyczek Posted August 23, 2014 Author Report Posted August 23, 2014 Tak na ty tvoje bych videl nejaky hnedy remen, co? Ja mam taky jedny historicke kousky, Genevy. Dneska jsem byl v Brne u Strnada a Hanaka a zjistoval ceny generalky.omega1a.jpg A na kolik to vyjde, jestli se můžu zeptat?
jarek.s Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 Bohužel jsem hodinky neměl u sebe, tak řikali pouze orientační ceny. Asi to nejde úplně srovnávat, Hanák je oficiální servisní středisko.U Strnada od 2.000 až 3.500 Kč a čekačka pár dnů. U Hanáka 11.000, čekačka až dva měsíce, ale pak 2 roky záruka.
bigsaly Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 11000,- to je docela pálka vzhledem k cenám vintage modelů
Seamaster Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 Cenu generalky v CHF si muzete dle kalibru najit na webu Omegy, pro orientaci naprosto dostacujici http://www.omegawatches.com/customer-service/watch-intervention/complete-maintenance-service-pricesDole si stahnete PDF, at vite do ktere vas kalibr patri. Snadne, bez volani.
Rodkopf Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 Zdravím vás pánové, na začátku chci říct, že se v Omegách vůbec nevyznám a budu rád za jakoukoliv informaci. Tyto hodinky mi dal děda, který je údajně koupil v 70. letech. Mohu se tedy zeptat, zda-li toto datování souhlasí, popřípadě zdali je tento model něčím zajímavý/ speciální? Předem všem děkuji za jakékoliv info Krásné Constellation Pie Pan. Jsou to automaty, cal 564, nejsou nikterak vzacne, ale jsou to pekne hodinky. Delaly se tusim do roku 1967. "nikterak vzácné" to možná, ale je to na 100% nejvyhledávanější model z tohohle období od Omegy.
Seamaster Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 Mozna asi myslis nejpopularnejsi vintage Constellation, s tim se da souhlasit. Jinak jsou samo ze 60tych jine perly. 1
Recommended Posts