DarylVanHorne Odesláno 19. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2025 Stejná místnost jako minule, ale tentokrát na ostro. Nervozita sílí Zkušební komisař to dělá dobře - stresuje nás tím, že má už 45min zpoždění. Pokud to byl plán, tak mu vyšel - jsem nervózní jak prase. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Mar7in Odesláno 19. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2025 Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Návštěvník STRKKT Odesláno 6. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2025 Po pár měsících umřel kolimátor a protože se k tomu prodejce postavil tak, jak jsem se obával, hned po uplynutí reklamační lhůty (zareagovali až jsem písemně odstoupil a chtěli prodloužit lhůtu) jsem odstoupil od kupní smlouvy a v rámci černého pátku koupil tento Holosun. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marecenator Odesláno 9. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Harwey Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 před 14 minutami, VlastaK. napsal: Pěkné Ze tu nechces zahltit forum podobnymi "skvostami"?
Pozorovatel Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
DarylVanHorne Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Divers Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
DarylVanHorne Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Další kolo zkoušení... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DarylVanHorne Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Vybírám a i vybráno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Návštěvník STRKKT Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Co mě vyhodili z kostela, trávím nedělní dopoledne trochu jinak. Na fotce jsou i hodinky, co si vezmu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pozorovatel Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
gunman Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna tahle fotka mne přiměla podívat se, kolik teď stojí 1oz stříbrný philharmoniker, kterýho jsem nakoupil pár desítek kusů před lety za 485,-Kč/ks No a máme radost
Pozorovatel Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Ano, máme radost Já sice kupoval už za 600,- CZK, ale i tak jsem velmi slušně zhodnotil svou investici
Pozorovatel Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Pozorovatel Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Návštěvník STRKKT Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Čeká mě každoroční radost s udržením pokročilé aprobace. Snad se to s novým ministrem změní. Tudor Ranger na kůži jsou pro mě aktuálně jednička, navíc barevně ladí s Echelonem. Není důležité trefit, ale dobře u toho vypadat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník STRKKT Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna (upraveno) Proč ne, jsou to tooly a full size nekope. Navíc je to jen 12 ran a hodinky nosím na levé. Upraveno 22. ledna uživatelem STRKKT
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se