akostelecky Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Ahoj všichni, dá se zkrátit doma tah na Seamastery z roku 2003( bondovky), nebo musim do servisu. Diky za odpoved
patriknapr Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Podle mé zkušenosti se doma dá zkrátit, ale v servisu je to jistější )) ... záleží na tvé zručnosti
akostelecky Odesláno 18. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Akorat, vůbec nevim, jak na to. Mozna nekde video návod na netu. Asi na to budou přípravky potreba Sent from my iPhone
Denjl Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 dá se v pohodě doma.... stačí trošku zručnosti
patriknapr Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Je potřeba třeba kancelářská sponka a klestičky.
tommas4 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 A neztratit ty duté mikro válečky co na tebe vypadnou, jednou jsem ležel půl hodiny pod stolem než jsem našel jeden co mi spadl, od té doby si napřed pečlivě "ohradím pracoviště"
sashator Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Odesláno 19. července 2014 Taky dost záleží jak moc zanesený tah je...například u 2254 to šlo snad nejvíc ztuha, na to byl opravdu potřeba aspoň ten čínskej bazmek na zkracování, bez toho jsem prostě se stěžejkama prakticky nehnul
akostelecky Odesláno 19. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2014 A jak s tou sponkou, vyrazit ve směru šipky cep a pak jak nazpět, jak tam fungujou ty valecky, abych je nekde neztratil. Diky za rady Sent from my iPhone
akostelecky Odesláno 19. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2014 dá se v pohodě doma.... stačí trošku zručnosti Ahoj, tak muzes mi přesně napsat jak na to? Asi vyrazit cep ve směru šipky a jak pak zpátky to tam narazit, abych je neztratil? Díly za odpoved Aleš Sent from my iPhone
akostelecky Odesláno 19. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2014 Je potřeba třeba kancelářská sponka a klestičky.Ahoj, jak se to dá provest, z tou sponkou a klestickami. Diky Ales Sent from my iPhone
patriknapr Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Odesláno 19. července 2014 Z jedné strany strčíš sponku do dirky a vytlačíš opatrně kousek osičky. Kleštičkama jí vytáhneš. Pozor na ty jisticí válečky, aby jsi je neztratil. Vyndáš dílky a opatrně tam tu osičku s jistícíma válečkama vrátíš. Ale opatrně, ty osičky se rády ohýbaji. Boužel si nepamatuju co naznačují ty šipky ze spod tahu. Zda směr vysouvání a nebo směr nasouvání.
Liqid Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Odesláno 19. července 2014 vysouvání, jestli si to dobře pamatuju
akostelecky Odesláno 19. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2014 Kluci diky za radu a pak kdyz je montáž, tak stejny postup od zadu?
Stuclik Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 Ahoj, já mám ty SMP po Sašovi a potvrzuji vysouvání po šipce a nasazování proti. Respektive je to fuk, ale usnadníš si tím (případně tomu po tobě) práci. Pokud neztratíš tu trubičku, jak Tě všichni varují, tak si všimni, že v sobě má vylisované dva "prstence". Osička má v sobě zase zápich, ale jenom jeden. Tak osička drží na svém místě, zacvaknutím prstence do zápichu. Úkolem Tvé mise při opětovném nasazování je nepřetláčet ten zápich skrze oba prstence, ale jenom přes ten jeden, blíž směru ze kterého osičku nasunuješ. Doufám že je ten chaotický popis pochopitelný :-)
CL95 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Dá se koupit jednoduchá sada hodinářského nářadí. Kdysi se to objednávalo hromadně tady na chronomagu, ale to už je pár let. Stálo to asi 500Kč, je to teda hodně hobby, ale zatím mi to na všechno dobře posloužilo. :-)
siwi Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Dá se koupit jednoduchá sada hodinářského nářadí. Kdysi se to objednávalo hromadně tady na chronomagu, ale to už je pár let. Stálo to asi 500Kč, je to teda hodně hobby, ale zatím mi to na všechno dobře posloužilo. :-) Ledacos koupíš na http://www.conrad.cz/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se