Jakubisko Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 (edited) Dnes vysel na serveru iDNES clanek o hodinkomobilu. Napad je to zajimavy - prvni, co mi blesklo hlavou, ze mlada generace se uz nebude muset vymlouvat, ze ma hodinky v mobilu. Jenze to bylo asi jedine, co mi s timto perpetum mobile prislo na mysl. Edited June 6, 2007 by Jakubisko
PavelSe Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Nepatří to do sekce digitální hodinky :-) ... telefonování bude asi trochu nepohodlné ...
babaq Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Nepatří to do sekce digitální hodinky :-) ... telefonování bude asi trochu nepohodlné ... V dodávce je bluetooth bondovka.
Guest Ondra Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Nemohu si pomoct, ale nejak se mi vybavují Návštěvníci, Star Trec a podobné futuristické filmy/seriály...
Guest Ondra Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Jen doplnění pro ty, kteří nečetli zmíněný článek... tyto hodinky je možné objednat na www stránkách australského výrobce v přepočtu za cca 17 tis. Kč. Když odhlédnu od toho, že to není machanika, tak je to revoluční krok a navíc vypadají celkem k světu...
Guest tolja Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 A mají foťák se zoomem, efemrádio, empétrojku.... ?
Guest Snow Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Ale to snad ne, sice pěkné, ale sem se to moc nehodí, vidím to spíše do Mobilmanie.
A@A Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 (edited) Mna by skor zaujimala vydrz baterky Edited June 6, 2007 by A@A
Recommended Posts