Jump to content

Recommended Posts

Guest Kamil
Posted

Koupil jsem si takovou blbost, ale je to docela zajímavý a dá se s tím i krájet a řezat. Třeba pomohu v rozhodování, kdyby někdo přemýšlel o koupi. Je toho plná Ebay a za dolar i s dopravou, no nekupte to. :)  Koupil jsem 4 kusy, které jsem hned rozdal a objednal další.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Guest Kamil
Posted

Ja pouzivam Swiss kreditku....

Tu mám taky, tohle se mi zdá lepší.

Posted

no, raz som si take zabudol v penazenke a ked som letel cez amsterdam, tak mi to nasli a skoro mi nasadili puta :)

takze pozor nato, je to tak tenke, ze to zabudnete v penazenke a budete sa divit :)

Posted

Akorát záleží, co je to za model, výrobce apod. Koupil jsem jich pár zde na fóru a je to skvělá věc, taková dobrá nouzovka. Pak jsem měl v ruce v podstatě to samé, cena 130,-Kč. Akorát, že břit byl o dost tlustší, nenabrousitelný a bylo to tupé kopyto k ničemu.

A taky jsem to málem zapomněl cestou na letiště...

Posted

Kamos to ma, da se to v nouzi pouzit, ne ze ne.... Ja pouzivam Swiss kreditku....

Swiss kreditka se mi po čase tak jakoby rozklížila. Neumím to popsal, ale nosit se už nedá.

no, raz som si take zabudol v penazenke a ked som letel cez amsterdam, tak mi to nasli a skoro mi nasadili puta :)

takze pozor nato, je to tak tenke, ze to zabudnete v penazenke a budete sa divit :)

Před měsícem dělala paní u rentgenu docela brajgl, když našla na klíčích přívěšek s devítkovou nábojnicí. (jsem trouba, vůbec mi to nedoklaplo)