Guest Kamil Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Koupil jsem si takovou blbost, ale je to docela zajímavý a dá se s tím i krájet a řezat. Třeba pomohu v rozhodování, kdyby někdo přemýšlel o koupi. Je toho plná Ebay a za dolar i s dopravou, no nekupte to. Koupil jsem 4 kusy, které jsem hned rozdal a objednal další. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Bullet Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Kamos to ma, da se to v nouzi pouzit, ne ze ne.... Ja pouzivam Swiss kreditku....
Guest Kamil Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Ja pouzivam Swiss kreditku.... Tu mám taky, tohle se mi zdá lepší.
Bullet Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Stoprocentne je to jeste mensi (tloustka) a urcite lehci....creditka ma vice monzosti....
huhu4d Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 no, raz som si take zabudol v penazenke a ked som letel cez amsterdam, tak mi to nasli a skoro mi nasadili puta takze pozor nato, je to tak tenke, ze to zabudnete v penazenke a budete sa divit
Wanderer Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Akorát záleží, co je to za model, výrobce apod. Koupil jsem jich pár zde na fóru a je to skvělá věc, taková dobrá nouzovka. Pak jsem měl v ruce v podstatě to samé, cena 130,-Kč. Akorát, že břit byl o dost tlustší, nenabrousitelný a bylo to tupé kopyto k ničemu.A taky jsem to málem zapomněl cestou na letiště...
huhu4d Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Ja som mal original od ian sinclair a bolo to super. No, ale uz ho nemam
Honza.manta Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Kamile já jsem v jednom zápřahu a nestíhám poštu(dojít tam). Kdybys ještě objednával, mohl by jsi taky pět pro mne přidat do objednávky?
Tondaa73 Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Kamos to ma, da se to v nouzi pouzit, ne ze ne.... Ja pouzivam Swiss kreditku....Swiss kreditka se mi po čase tak jakoby rozklížila. Neumím to popsal, ale nosit se už nedá. no, raz som si take zabudol v penazenke a ked som letel cez amsterdam, tak mi to nasli a skoro mi nasadili puta takze pozor nato, je to tak tenke, ze to zabudnete v penazenke a budete sa divit Před měsícem dělala paní u rentgenu docela brajgl, když našla na klíčích přívěšek s devítkovou nábojnicí. (jsem trouba, vůbec mi to nedoklaplo)
Klotzman Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Jsem si taky koupil na E-bay originál Sinclair a přišel mi stejně tenhle shit Ale tak na přeříznutí tkaničky aby se člověk dostal z bot to stačí.
Recommended Posts