spiderer Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 Tak pratele, uz je tu smajliku cela kupa, nekolik pouzivanych vice, nekolik mene, nektere asi vubec (nebo alespon dedu na vozicku jsem tu jeste nevidel), jaky z nich se Vam libi nejvice - nejradsi je pouzivate? Ja jsem si zvyknul na tyhle 2: a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 Nepreferuju žádnýho.Co se hodí tak tam dám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 Nepreferuju žádnýho.Co se hodí tak tam dám přeně tak, akorát mi občas přijde, že jich je zbytečně moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 já obyčejný moc nerad, ale tyhle jsou fajn...skoro všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 tihle se mi neomrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 Tak to ja mam svoje favority a i kdyz me nekdo nastve tak si budu piskat, maximalne pridam utocnika v letadle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 (upraveno) spíš nelíbí a všem: dávejme jednoho, dva...a ne infantilních pět do každého příspěvku! Upraveno 7. června 2007 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 a pak i famózní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 :skull: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 (upraveno) spíš nelíbí a všem: dávejme jednoho, dva...a ne infantilních pět do každého příspěvku! ´ Proč, vždyť jsou super Upraveno 7. června 2007 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 (upraveno) Moje oblíbené: nevím čím to je, ale někteří smajlíci mi asocijují některé členy tohoto fóra :-) hlavně ten první :-P Upraveno 7. června 2007 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 Docela pěkný některý, ale moc mě obecně neberou, já maximálně použiju asi :-) a když se zobrazí jako znaky, takmi to ani nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 Najlepší su tí suscitujúci- A ešte nesmrteľný Ale najviac mi chybalo niečo taketo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofrak Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2007 Nejvíc asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se