spiderer Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Tak pratele, uz je tu smajliku cela kupa, nekolik pouzivanych vice, nekolik mene, nektere asi vubec (nebo alespon dedu na vozicku jsem tu jeste nevidel), jaky z nich se Vam libi nejvice - nejradsi je pouzivate? Ja jsem si zvyknul na tyhle 2: a
roon Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Nepreferuju žádnýho.Co se hodí tak tam dám přeně tak, akorát mi občas přijde, že jich je zbytečně moc
vanderB. Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 já obyčejný moc nerad, ale tyhle jsou fajn...skoro všechny
spiderer Posted June 7, 2007 Author Report Posted June 7, 2007 Tak to ja mam svoje favority a i kdyz me nekdo nastve tak si budu piskat, maximalne pridam utocnika v letadle
Filipes Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 (edited) spíš nelíbí a všem: dávejme jednoho, dva...a ne infantilních pět do každého příspěvku! Edited June 7, 2007 by Filipes
Guest Snow Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 (edited) spíš nelíbí a všem: dávejme jednoho, dva...a ne infantilních pět do každého příspěvku! ´ Proč, vždyť jsou super Edited June 7, 2007 by Snow
safi Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 (edited) Moje oblíbené: nevím čím to je, ale někteří smajlíci mi asocijují některé členy tohoto fóra :-) hlavně ten první :-P Edited June 7, 2007 by ¨safi
RomanP Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Docela pěkný některý, ale moc mě obecně neberou, já maximálně použiju asi :-) a když se zobrazí jako znaky, takmi to ani nevadí.
xlaque Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Najlepší su tí suscitujúci- A ešte nesmrteľný Ale najviac mi chybalo niečo taketo
Recommended Posts