Hubert Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Zacinaji letni paraky, a tak dotaz pro priznivce kozenych reminku: jak to delate, aby se reminek na ruce opakovane nepropotil, a hlavne aby nasledne nesmrdel? Je na to nejaky spray? Anebo v lete pri intenzivnim noseni prechazite na kovove?
vor Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Někde tady je vlákno o impregnaci kožených řemenů. Jinak na léto je nejlepší NATO Strap.
roon Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Někde tady je vlákno o impregnaci kožených řemenů. Jinak na léto je nejlepší NATO Strap. Jo jo NATO strap je super , ale kovový tah má také něco do sebe, mám na léto rád obojí.
vor Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Jo jo NATO strap je super , ale kovový tah má také něco do sebe, mám na léto rád obojí. Dřív se mi líbily kovový tahy, kůže mi připadala taková zastaralá. Teď jsem ale všechno předělal na kůži a nylon. Zdá se mi to osobně na ruce příjemnějši.
roon Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Dřív se mi líbily kovový tahy, kůže mi připadala taková zastaralá. Teď jsem ale všechno předělal na kůži a nylon. Zdá se mi to osobně na ruce příjemnějši. No tak to já to mám přesně naopak, je to tak zhruba půl roku co jsem přišel na chuť kovovým tahům
alt Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Jedine kozene remeny, v horkych dnech nosim 1/2 dne jedny a odpoledne druhe hodinky a nechavam je peclive vyschnout, predtim je samozrejme utru od potu. Zadny problem potom s kozenymi reminky nemam. Kdo ale ma jedny hodinky na ruce i v noci, tak to si nechci vubec predstavit - to se po case musi samo hybat...
rur Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 V práci většinou hodinky s koženým řemenem. Při sezení u PC se človět moc nepotí a zdá se mě, že pokud mám nějaké formální oblenčení víc se to hodí. Doma kovový a ten tahám všude od práce kolem domu až po sport.
grga_pitic Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 NATO strap je parada, ale po par opravdu horkych letnich dnesch taky smrdi jako dikobrazi klec
alt Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 NATO strap je parada, ale po par opravdu horkych letnich dnesch taky smrdi jako dikobrazi klec Tak to musi tedy u vojenskych jednotek vypadat...
falkkon Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Tak to musi tedy u vojenskych jednotek vypadat... Chlap musí smrdět,jinak není chlap!
Xpak Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Ve své quartz éře jsem tyto problémy měl, kožené řemeny po určité době smrděly neuvěřitelně . Teď v době mechanické (asi jeden rok) nosím všechno jen na kůži a problém zatím nemám. Možná to bude tím, že předtím jsem nosil levné řemeny, teď mám většinou Hirsch.
roon Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 NATO strap je parada, ale po par opravdu horkych letnich dnesch taky smrdi jako dikobrazi klec To sice jo, ale na rozdíl od kůže se dá vyprat, tedy pokud si na tom smradu nějak nezakládáš...
Andreas Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Snažím se střídat řemínky, pořádně nechyt vyschnout (jako u dýmky) a občas to lehce přestříknu desodorantem. Taky jsem zkusil ten spray na nohy (Peodorant)...nesmějte se...voní to docela čerstvě a ne jako dikobrazí klec :-)
Paullus Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Chlap musí smrdět,jinak není chlap! Neboli jak řekl B. Hrabal: "Pravej mužskej je vždycky drobet přivožralej, trošku nastydlej a kapánek smrdí močůvkou" ...
stary doktor Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Vlastně jen kovový tah. Jsem tlouštík a potím se jak tažnej kůň. Jednou jsem vzal kožený, večer na chatě k ohni. Oložil je, něco nalil do obličeje a ještě v poledne je nemohl najít. Pak tam kamarád pustil loveckého psa. Měl je za půl minuty.
vor Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Vlastně jen kovový tah. Jsem tlouštík a potím se jak tažnej kůň. Jednou jsem vzal kožený, večer na chatě k ohni. Oložil je, něco nalil do obličeje a ještě v poledne je nemohl najít. Pak tam kamarád pustil loveckého psa. Měl je za půl minuty.
J.F. Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Vždy jsem preferoval kůži, srdcem. Rozumem vždy vítězí kov. Je věčný, myje se Jarem, nikdy nesmrdí, není třeba řešit jestli ladí k botám a pásku, atd. Neumím si představit, že bych si vzal NATO strap. Možná k maskáčům, ale ty jsem měl poprvé a naposled na vojně a byli jsme ve Varšavské smlouvě. :-)
Paullus Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Vždy jsem preferoval kůži, srdcem. Rozumem vždy vítězí kov. Je věčný, myje se Jarem, nikdy nesmrdí, není třeba řešit jestli ladí k botám a pásku, atd. Neumím si představit, že bych si vzal NATO strap. Možná k maskáčům, ale ty jsem měl poprvé a naposled na vojně a byli jsme ve Varšavské smlouvě. :-) Mám identický názor i osud. Pouze si nemohu vybavit, zda jsme tehdy nefasovali VARŠAVSKÁ SMLOUVA strap (vzpomínám si jen na rybičky v tomatě k sobotním studeným večeřím)...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se