Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 389
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Neprovokuj s těmi zlatými... :) Z pro mě nedostupných hodinek si většinou hlavu nelámu, ale u těchto mě to přece jenom trochu štve :) Jsou fakt krásný.

Mne sa moc nepáčia. Ale keby si sa ma spýtal, či ich chcem, odpoveď by bola áno :)

Odesláno

kto by sa ta pytal, nestastniku.. :)

zdroj

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No to nevim... děláš, jako kdybych někdy pouštěl nějaké hodinky :D :D

Ale je to tak... GS SD Chrono jsou kulervoucí hodinky. A když jsou navíc ve zlatě? Na to už nejsou měřítka...

Odesláno

Tie Spring Drive GMT i zlaté quartzky, nádhera chlapci. Vylepšili ste mi nedeľu :-)

Pridám i ja čosi z netu.

1441065d1396361015-jlc-vs-blancpain-6914

Zdroj

Grand-Seiko-Spring-Drive-Limited-Edition

Zdroj

Raz sa nejakým GS-kám hádam neubránim  :lol2:

F.

Odesláno

krasa panove,smekam.Ja jako majitel skromnych Monster.

Návštěvník eloga
Odesláno

konečně trochu GS, konečně trochu uklidnění v perném dni a týdnu..... :smile_anim: díky, už je to lepší....

**

Návštěvník eloga
Odesláno

velmi dobrý detail, tady se ještě navíc krásně ukazuje, že výrobce dbá na vyšší standardy, zejména myslím délkou vteřinovky která zabírá až mezi vteřinové indexy, to oceňuju, tak to má být. Na co jinýho by tam také byla, že? U pětek to tak dlouhé nabývá a to me docela mrzí, tady se mi to moc líbí. Toto jsou skutečné hodinky.

**

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...