Chumpus Odesláno 13. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 A na objednávku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Neprovokuj s těmi zlatými... Z pro mě nedostupných hodinek si většinou hlavu nelámu, ale u těchto mě to přece jenom trochu štve Jsou fakt krásný. Mne sa moc nepáčia. Ale keby si sa ma spýtal, či ich chcem, odpoveď by bola áno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 kto by sa ta pytal, nestastniku.. zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 kto by sa ta pytal, nestastniku.. Chumpus si ich o štyridsať rokov kúpi ako vintage a potom mi pošle SZ v znení: "Hele, pouštím je dál, tys je kdysi chtěl, že jo?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 (upraveno) double Upraveno 13. srpna 2014 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 No to nevim... děláš, jako kdybych někdy pouštěl nějaké hodinky :D Ale je to tak... GS SD Chrono jsou kulervoucí hodinky. A když jsou navíc ve zlatě? Na to už nejsou měřítka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 boa, ta idea ze este 40 rokov na chronomagu.. ci ty zase nezeres nejake thajske lysohlavky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 No to nevim... děláš, jako kdybych někdy pouštěl nějaké hodinky :D Spolieham sa na stareckú senilitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 boa, ta idea ze este 40 rokov na chronomagu.. ci ty zase nezeres nejake thajske lysohlavky Keď mi ich už Chumpus sľúbil, vydržím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 24 let... píšu si to do diáře. Abych jen neplkal, tak alespoň něco z diskuPrvní fotka od Fatpants z timezone, druhá od jednoho týpka z tz-uk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Klasik by povedal, ze tie chrona nie su zle, ale neni to rolex daytona... Hodinky maju sice priemer 44, ale mam pocit, ze aj tak ich navrhovali na japonske zapastie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Klasik by povedal, ze tie chrona nie su zle, ale neni to rolex daytona... A iny klasik by dodal "CHVALABOHU!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Tie Spring Drive GMT i zlaté quartzky, nádhera chlapci. Vylepšili ste mi nedeľu :-) Pridám i ja čosi z netu. Zdroj Zdroj Raz sa nejakým GS-kám hádam neubránim F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2014 Tyhle hodinky musi byt na zivo uzasne. Foto nic moc...http://forums.watchuseek.com/f21/%2A%2A-show-your-grand-seiko-%2A%2A-667099-75.html#post8261314 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 jj, toto su zalesacke chrona DeLuxe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 krasa panove,smekam.Ja jako majitel skromnych Monster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 konečně trochu GS, konečně trochu uklidnění v perném dni a týdnu..... díky, už je to lepší....** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 DD9C9E1A-0154-4772-AEB1-948D8F8FC33E_zpsvfnq8k2i.jpgvelmi dobrý detail, tady se ještě navíc krásně ukazuje, že výrobce dbá na vyšší standardy, zejména myslím délkou vteřinovky která zabírá až mezi vteřinové indexy, to oceňuju, tak to má být. Na co jinýho by tam také byla, že? U pětek to tak dlouhé nabývá a to me docela mrzí, tady se mi to moc líbí. Toto jsou skutečné hodinky.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se