Denjl Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 držím palce ať to s dcerkou dopadne vše dobře a samozřejmě gratuluju k paraádním kukačkám
mlsoun1 Odesláno 9. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Díky kluci ,Terka je statečná a nese to dobře. No a hodinky?Jsem již konečně spokojen.Zvažuji,jestli je dát na řemen,či nikoliv.Ten tah je prostě boží
rudino11 Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Samozrejme sa pripajam myslim ze tu idu hodinky bokom, aj ked pekna klasika. Drzim palce dcere
M-72 Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Ať vám to s dcerkou dobře dopadne! Coltíky jsou parádní a ty bílé už byly tenkrát pro mě na spadnutí....no nakonec to dopadlo jinak.
Sphinxx Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Teda sedí Ti dobře, Breitling je má srdcovka, takže určitě chválím "starou dobrou klasiku". Osobně bych doporučil přeleštit a radost se znásobí - budou, jako nové .
mlsoun1 Odesláno 12. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Teda sedí Ti dobře, Breitling je má srdcovka, takže určitě chválím "starou dobrou klasiku". Osobně bych doporučil přeleštit a radost se znásobí - budou, jako nové .Jsou to krásky,Davide.Hlavně design toho pouzdra je perfektní No s tím přeleštěním,je fakt,že jde poznat,že byly dost nošeny.Ale docela mi to vyhovuje,nemusím nijak řešit stůl v kanclu,apod. Ale dnes mi odepsali od Fr.Hanáka,neboť,jsem se ptal na servis-respektive ceny servisu a renovace tahu výjde na 1000-2000kaček,pouzdra na 2000+3100 malý servis,který se musí udělat. A velký se vším všudy kolem 9tis.Ale 7týdnů zase trvá renovace. Takže bych to viděl,tak na leden.
mlsoun1 Odesláno 12. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.