NIGHTinGALE Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Tyhle jsem si koupil, když jsem měl záchvat, že budu sbírat i cibule. Ale záhy jsem zjistil, že cibule sbírat nebudu. Fakt nelze mít vše Ale mají nádherný číselník a dokonalé ručky, ne? Takové by se mi líbily náramkové hodinky Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
odklizec Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Moc pekne. Ja sam cibule nesbiram, ale kupuju je otci k narozeninam a tak. Takze to vlastne sbiram.. Tenhle styl mam nejradeji. Dost casto ma podobny styl ciferniku i vice ci mene dekorovany strojek a i tentokrat zda se tato teorie nezklamala.
X-Bob Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Moc hezké. Zároveň tě žádám Nidu, abys neprovokoval takovými kousky Co je to za značku ta Onda? (omlouvám se za neznalost)
vaurien Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 (edited) Pěkný. Ale budou asi dost malý ne ? Průměr kolem 40 mm ? Já mám takové heslo že když cibule, tak pořádný. Alestpoň 50 mm a víc. A korunku s očkem na řetízek mám raději klasického stylu. Ale tady bych asi přimhouřil očko Edited June 13, 2007 by vaurien
NIGHTinGALE Posted June 13, 2007 Author Report Posted June 13, 2007 Pěkný. Ale budou asi dost malý ne ? Průměr kolem 40 mm ? Já mám takové heslo že když cibule, tak pořádný. Alestpoň 50 mm a víc. A korunku s očkem na řetízek mám raději klasického stylu. Ale tady bych asi přimhouřil očko 47mm bez korunky
VS Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 (edited) Už je mám doma. Díky NIGHTinGALE. Mám podobné Tissot, tak mám skoro dvojčata. Ve skutečnosti jsou mnohem hezčí než na obrázku. Myslím, že budu nutně potřebovat nějaké náramkové hodinky s modřenýma ručičkama Edited June 13, 2007 by VS
Recommended Posts