Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj, zítra se chystám k Brožovi ( Praha, pasáž Lucerna ), kde mám své Poljoty 3133 chrono a zeptám se ho na možnost poslání poštou. Výsledek ti napíšu jako SZ ( jestli to teda ted v novém zvládnu :-)). Martin

Zdravím a mám prosbu: mohli byste mi prosím někdo doporučit hodinářství v Brně, kde by opravili hodinky Strela 3017? Konkrétně jde o ztracenou korunku (hřídelka zůstala v hodinkách). Děkuji za tip! Petr

Odesláno

Zdravím a mám prosbu: mohli byste mi prosím někdo doporučit hodinářství v Brně, kde by opravili hodinky Strela 3017? Konkrétně jde o ztracenou korunku (hřídelka zůstala v hodinkách). Děkuji za tip! Petr

Tak se zadařilo - třeba se někomu bude hodit následující informace. Obešel jsem pár hodinářství v Brně a na základě doporučení skončil ve firmě Sarah v pasáži Typos. Velice mile mě překvapil ochotný přístup a zájem pana hodináře - poradil i k dotazům ohledně úplně jiných hodin - ačkoliv jsem nebyl jediným zákazníkem v prodejně. A přestože mu muselo být jasné, že mu dnes kšeft za tisícovku neudělám, tak si pro mě vyčlenil čas v míře, kterou bych nečekal - zkrátka jsem moc spokojený a výsledek předčil mé očekávání. Náhradní korunka, výměna sklíčka (plastového) a narovnání rafičky chronografu, která se zasekávala (omlouvám se za terminologii - jsem začátečník) :) - oprava vyšla cenově velmi příjemně - a do druhého dne. Navíc mám pocit, že jako třešničku na dortu provedl pan hodinář i seřízení hodinek (na účtence to nebylo) - jelikož se předtím zpožďovaly minimálně o 15 minut/24h. Takže mohu doporučit - věřím, že si tam takto skvěle poradí i s jinými hodinkami. No a taky díky tomuto fóru jsem začal pronikat mezi informace o nevšedních ruských (sovětských) hodinkách. Vypadá to, že mě to docela chytlo - teď jen udržet to na uzdě :-) Přeji všem uživatelům nádherných mechanických strojků - ať hodinky zdravě tikají !

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...