Jump to content

Recommended Posts

Posted

komu svěříte své poljoty pro případ opravy - potřebuji oživit budíček na jedněch poljotech ale nerad bych někomu svěřil zrovna v praze své oblíbence. Ostatní poljotky mám v záruce tam to řeší jurij z mnichova :) ale tady jsem prozatim bezdradny.

diky

Posted

prodejna Interwatch, Praha, Na Poříčí, smerem od Labutě k nám. Republiky po levé straně, nad dveřmi je nápis české klenotnictví nebo něco takového. Velmi ochotní prodavači.

Posted

Hodinar pan Broz v pasazi Alfa. Bez problemu opravi. Nebo dole v Belehradske ulici, Hodinarstvi, pan Horacek my opravoval Poljot Chrono 3133 a taky v pohode.

Posted

Sám by jsem potřeboval poradit někoho na Poljoty z Olomouce. Měl jsem je v opravě asi 2x, bohužel neúspěšně. Volně se pohybují ručičky při prudkém pohybu a budík mám posunutý o rovných 12 hodin (nastavený na 6 zvoní ve 12).

• 1 month later...
Posted
Sám by jsem potřeboval poradit někoho na Poljoty z Olomouce. Měl jsem je v opravě asi 2x, bohužel neúspěšně. Volně se pohybují ručičky při prudkém pohybu a budík mám posunutý o rovných 12 hodin (nastavený na 6 zvoní ve 12).
V Olomouci to můžeš zkusit u pánů Dittrichových na Dvorské ulici v Hodolanech, nic lepšího v Olomouci nenajdeš, ale myslím ani jiného hodináře ne.

• 1 year later...
Posted

tak nakonec byly Poljoty na bělehradské v nuslích, bez pozitiv a negativ: na poljotech mam neoriginalni sklo= lepene, vodotesnost 0, na druhy s hodne vypuklym sklem skrabanec na skle a vryp na těle (ten vryp beru, nechtěly se nechat otevřít).

hodnotil bych to tak 2+, s tim že jdu shanet nove sklička..

Posted
tak nakonec byly Poljoty na bělehradské v nuslích, bez pozitiv a negativ: na poljotech mam neoriginalni sklo= lepene, vodotesnost 0, na druhy s hodne vypuklym sklem skrabanec na skle a vryp na těle (ten vryp beru, nechtěly se nechat otevřít).

Hodnocení 2+??!!?? Já bych za tohle vraždil!!! Buď ať dělá každý profesionálně nebo nedělá vůbec. Ale jasně, pokud by mi předem řekl "zalepím vám tam nějaké sklíčko ale bude do nich pršet, no a taky se mi už klepou ruce, třeba mi to sklouzne a trochu vám to podrápu..." tak je vše v pořádku...

• 1 month later...
Posted

Zdravím, rád bych se zeptal, kdo má aktuální zkušenost s nějakým velmi dobrým hodinářstvím, kde by mi mohly bez jakékoliv újmy seřídit mé Aviatory IV. Dělají mi tak +20 sec. za den. Vím, že tady už bylo o tom něco psaný, ale rád bych se zeptal na Brno a pokud nic tak asi Praha. Ď všem.

Posted

Proč má lepené sklo vodotěsnost 0 ?

• 3 years later...
Posted

Máte někdo představu, kolik může stát vyčištění a promazání strojku poljot 3133 (případně výměna těsnění)?

Posted

Máte někdo představu, kolik může stát vyčištění a promazání strojku poljot 3133 (případně výměna těsnění)?

Za vyčištění, promazání, výměnu těsnění a opravu jednoho nefunkčního tlačítka u chrona 3133, jsem loni v listopadu platil 900 Kč ( hodinářství v Praze ).

Posted

Za vyčištění, promazání, výměnu těsnění a opravu jednoho nefunkčního tlačítka u chrona 3133, jsem loni v listopadu platil 900 Kč ( hodinářství v Praze ).

Díky za odpověď. :smile_anim:

• 4 weeks later...
Posted

Můžu se ještě zeptat v kterém?
  • 10 months later...
Posted

Zdravím, potřeboval bych poradit nějakého hodináře ke kterému bych mohl poštou zaslat na opravu Poljoty se strojkem 3017. U mě v okolí je jen jeden hodinář a tam bych to radši nedával, díky.

Posted

Ahoj, zítra se chystám k Brožovi ( Praha, pasáž Lucerna ), kde mám své Poljoty 3133 chrono a zeptám se ho na možnost poslání poštou. Výsledek ti napíšu jako SZ ( jestli to teda ted v novém zvládnu :-)). Martin

Posted

i já uvítám SZ prosím, mám 2 kousky na servis a nejbližší hodinář 150 km cca...