Denjl Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Tak kdyz si me je naučil xD Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Tak co už se zase vrátit k původnímu tématu tohoto fora........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Pravda, kázajíc vodu a přitom se všichni koupem ve víně Také by mě zajímalo, co Accutron říká na Myslivecké co jsou zrovna na Aukru ... v knížce o nich není zmínka, takže je to bastl či ne ? Stejně tak Sport 2 Pohraniční stráže .. ? Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Tak co už se zase vrátit k původnímu tématu tohoto fora........To klidně, ale hlavně vysvětli všem, co jsi na tom předtím od Jaretta nepochopil, nebo budeš za doktora ze z Plzně.**Já si teda o těch mysliveckých nedělám žádné iluze, že by to bylo něco světoborného, už jsem to psal výše. Ale pro klid duše se přeptám v jednom revíru, jestli tenhle paskvil by si dal horský myslivec na ruku. Ruku bych za to nedal, že má po dědkovi ještě poválečné Pobědy. Já bych řekl, že právě takhle se poměřuje to, o čem tu ještě nepadla řeč - životachopnost navrženého modelu hodinek, aby vyhovovaly uživatelům v lesním hopodářství každodenně, od slunka do slunka, od zimy do zimy, den co den. U tohohle modelu o ničem takovém dle ciferníku nemůže být ani řeč a tím mám za to, že praktická použitelnost je zrovna u tohoto typu velice nízká hodnota. Ty jsou leda tak dobré do kabinetu kuriozit, jakou blbinou ještě může obšťastnit nejvyšší soudruhy soudruh v n.p.Prim, což právě z příběhu návrháře, jak to popsal Libor v almanachu je jasné až běda. Já být fořt, tak tohle bych si na ruku nedal ani za divoké prase ve Slavnosti sněženek. Tak a teď si vyberte - myslivecké se zelím nebo se raději šípkovou.... ** Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Pánové, a nechcete jít s mysliveckýma primkama do jejich samostatného vlákna? Ostatně, ty, co jsou teď na aukru, se tam dnes řešily a podle všeho i vyřešily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Tak kdyz si me je naučil xD Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Od roku 1954 do konce roku 1958 bylo podle knihy vyrobeno celkem 19659 ks hodinek. Do konce roku 1959 vyrobeno dalších 65923 ks hodinek. V tabulce č. 7 na straně 34 a 35 je uveden součet 84582 ks. Ale 19659 + 65923 = 85582 , tedy o 1000 ks více. Tento rozdíl se poté projevuje až do roku 1974. Které číslo je správně? Vyrobeno (ks) nebo vyrobeno celkem (ks)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Kniha strana 233 - uvádí model 66 267 3 s příslušnými informacemi. Mám za to, že jde o v produkci sedmdesátých let o poměrně povedený design a s příjemností nejen na nošení, ale i na skutečný pocit, že takové hodinky na ruce mají definované přednosti, které tehdy Prim uváděl v reklamních kampaních a inzertním tisku. ** No a proč to zde uvádím a píši. V knize je totiž malý drobný překlep, který neodhalila v tomto případě ani recenze díla, je tam totiž uveden rok vzniku 1947. A to je jistě myšleno jako onen skutečný rok 1974, ke kterému se váží další modely na této stránce. Vlastně se nic nestalo, je to jen drobnost, padlo mi to do oka včera při kontrole víkendového úlovku, mám sice totéž s datumovkou, ale mrknul jsem i na tuto 66, a ejhle.... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Kniha strana 233 - uvádí model 66 267 3 s příslušnými informacemi. Mám za to, že jde o v produkci sedmdesátých let o poměrně povedený design a s příjemností nejen na nošení, ale i na skutečný pocit, že takové hodinky na ruce mají definované přednosti, které tehdy Prim uváděl v reklamních kampaních a inzertním tisku. ** No a proč to zde uvádím a píši. V knize je totiž malý drobný překlep, který neodhalila v tomto případě ani recenze díla, je tam totiž uveden rok vzniku 1947. A to je jistě myšleno jako onen skutečný rok 1974, ke kterému se váží další modely na této stránce. Vlastně se nic nestalo, je to jen drobnost, padlo mi to do oka včera při kontrole víkendového úlovku, mám sice totéž s datumovkou, ale mrknul jsem i na tuto 66, a ejhle.... **Report této drobné chybičky už tady je. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78793-primky-které-v-katalogu-hodinky-prim-nenajdete/?p=1332087 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 ok, tak to jsem tě přehlédl, sorry, ale neva, lepší dvakrát než vůbec.... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Myslím, že takhle kvalitní zpětnou vazbu a tým opravovačů, jaký má Accutron, hned tak nějaký autor nemá Ve druhém vydání už nenajde chybu ani Chuck Noris:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Myslím, že takhle kvalitní zpětnou vazbu a tým opravovačů, jaký má Accutron, hned tak nějaký autor nemá Ve druhém vydání už nenajde chybu ani Chuck Noris:)Však jsem také rád, že na hledání chyb nejsem sám a pokud bude druhé vydání, tak samozřejmě budou všechny připomínky z tohoto vlákna vzaty v potaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Na straně katalogu 207 typové označení 52 029 1 varianta s plošným rastrem, má v původním typovém označení 012 40. Opět předpokládám, že by mělo mít správně 012 29. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Včera jsem byl na prodejně v Praze a byl tam plakát na autogramiádu k této knize, která ovšem už byla (22.1) :-(To se tady vůbec neannoncovalo nebo mi to uniklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Nebylo to zde avizováno, nebo jsem to přehlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Na straně katalogu 207 typové označení 52 029 1 varianta s plošným rastrem, má v původním typovém označení 012 40. Opět předpokládám, že by mělo mít správně 012 29. díky za upozornění. už jsem to zanesl mezi položky, které je nutno u příštího vydání opravit, pokud tedy vůbec nějaké bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 accutrone, klobouk dolu pred tou knizkou. poradnej kus prace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Informace pro lidi z Brna a okolí. Ve čtvrtek 26.3.2015 od 19:00 pořádá Vydavatelství HOST křest knihy HODINKY PRIM 1954-1994 spojený s autogramiádou a prodejem knihy. Akce proběhne v prodejně Studio Novoretro na adrese Palackého třída 51, Brno, 602 00 (zastávka tramvaje Husitská). Všechny srdečně zvu.Accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 díky za pozvánku, tam určitě dorazím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 I pro laika krásná kniha! děkuji, smekám a jdu se léčit, z té masy Primek mne rozbolela hlava ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se