asus Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Díky za info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Zdar,právě jsem se vrátil z Technickýho muzea v Brně.Tudle psal Acutron,že tam ještě nějaké Bible mají.Psal tady MATES,že si objednal na stránkách Muzea.Tak jsem si tam objednal taky a nikdo se neozval.Tak si říkám,vemu osud do vlastních ruk a odpoledne jsem vyrazil do Brna.Přijedu tam,parkoviště zarvaný.Nechal jsem auto stát,jak jsem přijel a rychle k pokladně,psali na stránkách,že se tam dá koupit.Doběhnu k pokladně,za ní mají prosklený vitrýny,na zámek a přede mnou asi kilometr lidí.Tak si říkám,že su asi v pr...,ve vitrýně jedna knížka a tolik lidí přede mnou.Načisto se mě začaly klepat kolena.Kupodivu nikdo knihu nekoupil,přišla řada na mě.Povídám paní v pokladně,že bych prosil Prim knihu a ona se otočila k té vitrýně a povídá,Prim knihu máme,ale a jak řekla ale,začaly na mě jít mrákoty,čekal jsem,že řekne,že nemá od vitrýny klíč.A z ní vypadlo,že jsou knížky odřený,jestli by mě to nevadilo.Na to jsem jí odpověděl,že budu rád,když bude mít skoro všecky stránky.Zasmáli jsme se a já jsem radostně odkráčel Takže bomba,já su tak šťastné a vánoce mám za sebou. Trošku jsem u paní sondoval,momentálně mají skladem 2 knihy a příští týden mají ještě nějaký přijít.Tak neváhejte a objednávejte.http://www.technicalmuseum.cz/literatura je tam objednávkový formulář.Abych nezapomněl,děkuju Accutronovi za typ na poslední místo přirozeného výskytu :-) Pak už jen na Aukru od šmelinářů ,za tisíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Super. Gratuluji. ;-)Jde videt, ze uz jsi ztraceny Prim chronopacient. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Bráním se tomu zuby nehty,zatím do Primek zahučely úspory,co jsem měl na Longinesky.Co zahučí další,auto,barák...Že jsem sem lezl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Pokud by jste se náhodou někdo slitoval a prodal jeden kousek, tak budu nesmírně šťasten - nedaří se mi ho sehnat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 na Aukru se s nimi teď roztrhl pytel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 A pak, ze nerostou. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Tak to jsem rád, že se ta informace dostala do správných rukou, já knihu stále nemám, protože paní psala, že měla vytištěnou fakturu s původní částkou a že se to musí předělat..ale slíbila mi, že mi ji pošle.nevím jestli se to rozjelo tady na fóru, ale paní psala, že je zavalena objednávkami na knihu PRIm, že vůbec nestíhá. Pro dokreslení situace posílám citaci z mailu z tech. muzea:Taky to nezačalo nějakou uklidňující větou... mám pro Vás neblahou zprávu. Vaše objednávka Hodinek PRIM se vyřizuje, avšak zjistila jsem, že už doprodáváme náklad této publikace a máme posledních pár kusů, které jsou, bohužel, v horším stavu. Kniha má velmi citlivý povrch na obálce a při skladování se na všech zbylých kusech utvořily malé škrábance. Z tohoto důvodu Hodinky Prim nabízíme s 10% slevou, nová cena je tedy 800,- Kč.Máte tedy pořád zájem? Omlouvám se za komplikace a děkuji za odpověď. Samozřejmě, že jsem zájem potvrdil a pak přišlo ještě tohle: omlouvám se, jsem těmi objednávkami Primek úplně zavalená a nestíhám. Musela jsem nechat vystornovat interní fakturu, která už byla na Vaše jméno vystavená, avšak s původní cenou 890,-Kč, tak se to protáhlo, snad se mi podaří tento týden balíček odeslat. No není to jednoduché, ale věřím, že to dobře dopadne.. Taky jsem teď viděl na aukru jak někdo vydražil knihu za 2600Kč ato bez podpisu autora..... TZak ať se dostane na každého kdo má zájem. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Také jsem v objednávkách Muzea, kdy mi napřed napsala, že jsou již rozprodány, ale nakonec mi napsala radostnou zprávu, že si nevšimla mé původní objednávky přes formulář a zbyla na mne poslední :-) Tak snad se to opravdu dořeší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g10285482 Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Tady se jedna kniha prodává na Aukru: http://aukro.cz/kniha-libor-hovorka-hodinky-prim-1954-1994-i6631385050.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Dobrý den, pane Buríku nebojte, počítám s Vámi To je hezké jak se těšíte. Jen to maličko potrvá, objednávek máme opravdu spoustu a dlouho se to odesílá.Ani jsem se nezeptala, jestli počítáte s poškozením knihy? S malými škrábanci na obálce? Jiné kusy už bohužel nejsou. Hezké pondělí Terezie Panáková Technické muzeum v Brně Doufám že slečně / paní nebude vadit citace - bo já sú tak sťasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Pane kolego,aby ses neradoval předčasně.Já jsem si ju objednal jak na formulářu TMB,tak na mailu p/sl Panákové a do dnes mě nepřišlo vyjádření.A protože kluk mazanej jsem, zajel jsem si do TMB osobně a už se v ní pár dní rochním a hltám a hltám tu nechutnó hromadu Priminformací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 V sobotu jsem si jí vyzvedl osobně po předchozí telefonické domluvě. Volně v prodeji je již nemají, jen objednané kusy které čekají na distribuci. Co se týká poškození tak je lehounce poškrábána na zadní straně jinak nic..... Jinak muzeum parádní ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 @Skarohlid: Díky za info @Daftra: Uvidíme Snad mohu počítat několikeré ujištění přes email (vyměnili jsme si jich už několik) alespoň jako trochu závazné - ale jsem v napětí... těším se na to jak malej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Posílám fotku poškození, aby jsi věděl do čeho jdeš. Je to zadní strana a jediný šrám co jsem našel. Škaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g10285482 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Na Aukru je další, zatím za 510 Kč. http://aukro.cz/libor-hovorka-hodinky-prim-1954-1994-nova-kniha-i6637504110.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivoš Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Dneska na aukru borec prodával 7 kusů ,kus za 1900kč a za 4 hodiny prodal 4 kusy,takže zájem je.Už má jen 3 kousky.http://aukro.cz/hodinky-prim-hovorka-kniha-nova-nepouzita-i6645687300.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Dneska na aukru borec prodával 7 kusů ,kus za 1900kč a za 4 hodiny prodal 4 kusy,takže zájem je.Už má jen 3 kousky.http://aukro.cz/hodinky-prim-hovorka-kniha-nova-nepouzita-i6645687300.html...kdo umí, tak umí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Chlapi,se divím,že ju prodává tak levno.První,co tam buchl šla za 2800 Kč,pokud se nepletu.Mimojiné,on sem chodí taky,tak bacha nebo vám nic neprodá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Mne je divne, ze autor tomu venuje 2 roky zivota a vypreda prvu varku a konec tma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se