Přejít na obsah

Hodinky Prim 1954-1994

Doporučené příspěvky

Zdar,právě jsem se vrátil z Technickýho muzea v Brně.Tudle psal Acutron,že tam ještě nějaké Bible mají.Psal tady MATES,že si objednal na stránkách Muzea.Tak jsem si tam objednal taky a nikdo se neozval.Tak si říkám,vemu osud do vlastních ruk a odpoledne jsem vyrazil do Brna.Přijedu tam,parkoviště zarvaný.Nechal jsem auto stát,jak jsem přijel a rychle k pokladně,psali na stránkách,že se tam dá koupit.

Doběhnu k pokladně,za ní mají prosklený vitrýny,na zámek a přede mnou asi kilometr lidí.Tak si říkám,že su asi v pr...,ve vitrýně jedna knížka a tolik lidí přede mnou.Načisto se mě začaly klepat kolena.Kupodivu nikdo knihu nekoupil,přišla řada na mě.Povídám paní v pokladně,že bych prosil Prim knihu a ona se otočila k té vitrýně a povídá,Prim knihu máme,ale a jak řekla ale,začaly na mě jít mrákoty,čekal jsem,že řekne,že nemá od vitrýny klíč.A z ní vypadlo,že jsou knížky odřený,jestli by mě to nevadilo.Na to jsem jí odpověděl,že budu rád,když bude mít skoro všecky stránky.Zasmáli jsme se a já jsem radostně odkráčel  :clap: Takže bomba,já su tak šťastné a vánoce mám za sebou. :lol2: Trošku jsem u paní sondoval,momentálně mají skladem 2 knihy a příští týden mají ještě nějaký přijít.Tak neváhejte a objednávejte.

http://www.technicalmuseum.cz/literatura je tam objednávkový formulář.

Abych nezapomněl,děkuju Accutronovi za typ na poslední místo přirozeného  výskytu :-) Pak už jen na Aukru od šmelinářů ,za tisíce :rifle:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem rád, že se ta informace dostala do správných rukou, já knihu stále nemám, protože paní psala, že měla vytištěnou fakturu s původní částkou a že se to musí předělat..ale slíbila mi, že mi ji pošle.

nevím jestli se to rozjelo tady na fóru, ale paní psala, že je zavalena objednávkami na knihu PRIm, že vůbec nestíhá. Pro dokreslení situace posílám citaci z mailu z tech. muzea:

Taky to nezačalo nějakou uklidňující větou...

mám pro Vás neblahou zprávu. Vaše objednávka Hodinek PRIM se vyřizuje, avšak zjistila jsem, že už doprodáváme náklad této publikace a máme posledních pár kusů, které jsou, bohužel, v horším stavu. Kniha má velmi citlivý povrch na obálce a při skladování se na všech zbylých kusech utvořily malé škrábance. Z tohoto důvodu Hodinky Prim nabízíme s 10% slevou, nová cena je tedy 800,- Kč.
Máte tedy pořád zájem? 
Omlouvám se za komplikace a děkuji za odpověď.

Samozřejmě, že jsem zájem potvrdil a pak přišlo ještě tohle:

omlouvám se, jsem těmi objednávkami Primek úplně zavalená a nestíhám. Musela jsem nechat vystornovat interní fakturu, která už byla na Vaše jméno vystavená, avšak s původní cenou 890,-Kč, tak se to protáhlo, snad se mi podaří tento týden balíček odeslat.

No není to jednoduché, ale věřím, že to dobře dopadne..

Taky jsem teď viděl na aukru jak někdo vydražil knihu za 2600Kč ato bez podpisu autora.....

TZak ať se dostane na každého kdo má zájem. M.
Odkaz ke komentáři

Také jsem v objednávkách Muzea, kdy mi napřed napsala, že jsou již rozprodány, ale nakonec mi napsala radostnou zprávu, že si nevšimla mé původní objednávky přes formulář a zbyla na mne poslední :-) Tak snad se to opravdu dořeší.... 

Odkaz ke komentáři

Dobrý den, pane Buríku

nebojte, počítám s Vámi :) To je hezké jak se těšíte. Jen to maličko potrvá, objednávek máme opravdu spoustu a dlouho se to odesílá.

Ani jsem se nezeptala, jestli počítáte s poškozením knihy? S malými škrábanci na obálce? Jiné kusy už bohužel nejsou.

Hezké pondělí

Terezie Panáková

Technické muzeum v Brně

Doufám že slečně / paní nebude vadit citace - bo já sú tak sťasné :newyear: :clap:

Odkaz ke komentáři

Pane kolego,aby ses neradoval předčasně.Já jsem si ju objednal jak na formulářu TMB,tak na mailu p/sl Panákové a do dnes mě nepřišlo vyjádření.A protože kluk mazanej jsem, zajel jsem si do TMB osobně a už se v ní pár dní rochním a hltám a hltám tu nechutnó hromadu Priminformací  :clap:

Odkaz ke komentáři

V sobotu jsem si jí vyzvedl osobně po předchozí telefonické domluvě. Volně v prodeji je již nemají, jen objednané kusy které čekají na distribuci. Co se týká poškození tak je lehounce poškrábána na zadní straně jinak nic..... Jinak muzeum parádní !

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...