asus Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 A připravený :-)Snad půjde sehnat na podzim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Říjen za dveřmi, nebyla by nějaká nová informace k termínu, případně už nějaká fronta kde bych se mohl postavit do čekačky?? Původní vydání mám vždy jen ve světlých chvílích z knihovny - pokud by platil říjen, tak bych nemusel číhat před knihovnou jestli ji náhodou někdo neponese vrátit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Je mi líto, ale vydání knihy se z technických důvodů posunulo do poloviny listopadu. Trpělivost prosím.Na přelomu září a října 2018 zde založím vlákno, kde si bude možné knihu objednat vč. věnování a autorského podpisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Je mi líto, ale vydání knihy se z technických důvodů posunulo do poloviny listopadu. Trpělivost prosím.Na přelomu září a října 2018 zde založím vlákno, kde si bude možné knihu objednat vč. věnování a autorského podpisu.Škoda, už se nemůžu dočkat :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Děkujeme za info. My vydržíme, hlavně že bude do Vánoc ;-) Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Tak jako většina držím palce ať se to stihne do vánoc a těším se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Netreba to uponahlat, hlavne je, nech to vide bez problemov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Informace o rozšířeném a doplněném vydání knihy HODINKY PRIM 1954-1994 najdete na http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/122088-kniha-primky/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Skvělá zpráva takhle ráno Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Skvele. Diky za informaci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 spravny predvanocni timing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Objednáno.Uz se na knihu moc těším. A díky za informaci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Děkuji moc manželka už objednala (má dárek na vánoce vlastně já mám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se