Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar vsem,

koupil jsem Seika skx007j a po odsroubovani korunky jsem zjistil, ze korunka jde strasne zlehka... Hodinky funguji, ale nevim, zda lze s korunkou uvest hodinky do pohybu...

Je u tohoto modelu bezne, ze pri uvedeni hodinek do pohybu - korunka neklade zadny mechanicky odpor?

Diky ta odpovedi a preji pekny den

Odesláno

Diky za odpoved:)

A jak prosim Te? Mam totiz manual, ale tam jsem to nenasel... Predpokladam, ze se natahuji tresenim?

Je mozne, ze neni k tem hodinkam, nebot i krabicka - box je bez napisu Seiko a tudiz neoriginalni...

Ale hodky jsou super...

• po měsíci...
Odesláno

Já bych se taky rád zeptal na korunku. Nevíte, jak moc utahovat, aby byla zachována vodotěsnost? Stačí dotáhnout tak, že korunka povolí už pod mírným tlakem?? Zkoušel jsem dotahovat i víc, ale to už pak mám problém s povolením a bojím se, abych jí nějak nestrhnul, nebo tak...

Odesláno

korunku u skx 007 a 009 hodne opatrne dotahovat citovka , vodotesnost ma na strarost hlavně tesneni a ne plocha korunky a hlavne tlacit rovnomerne aby se chytla presne na  prvni zavit.  A nestrhla se.

Odesláno

korunku u skx 007 a 009 hodne opatrne dotahovat citovka , vodotesnost ma na strarost hlavně tesneni a ne plocha korunky a hlavne tlacit rovnomerne aby se chytla presne na prvni zavit. A nestrhla se.

Hm, dobra rada, diky.

Odesláno

Ahoj, 

Asi triviální dotaz ale proč se luneta u SKX009 otáčí jenom směrem proti směru ručiček? 

Na vaření těstovin nic moc  :lol2:

Jak to mají ostatní Seiko potápky?

Odesláno

Dobrej for :)

Odesláno

Jenom trošku legrace na téma jiné využití lunety (jelikož se nepotápím)..někde jsem tu četl, že se tím dají počítat piva

v hospodě (čemuž jsem od srdce zasmál, a to mi můj humor nepříjde nijak zvrácený)

Myslel jsem si, že luneta bude otočná na všechny strany. Není, tak přemýšlím proč není otočná po směru 

ručiček ( přijde mi to logičtější-přirozenější)

Odesláno

Ahoj, 

Asi triviální dotaz ale proč se luneta u SKX009 otáčí jenom směrem proti směru ručiček? 

Na vaření těstovin nic moc  :lol2:

Jak to mají ostatní Seiko potápky?

Keď lezieš pod vodu, na lunete si nastavíš "nulu" a potom z nej vieš odčítať, ako dlho si pod vodou. Na jednu stranu sa točí preto, aby si si ju náhodou neposunul nesprávnym smerom a nemyslel si, že si dole 10 minút a v reále tam už trčíš pol hodinu bez kyslíka. Keď to chceš používať na varenie cestovín, tak jednostranne otočná luneta zabraňuje, aby si ich prevaril. Ftipálkov si nevšímaj, niektorí ostrieľaní znalci hodiniek takto vítajú nováčikov.

Odesláno (upraveno)

Díky Stingere, lépe bych to nepopsal...a Vladare, jsem fakt netušil, jestli si děláš prču....tak vítej na fóru... :lol2:  :lol2:

P.S.: a na to počítání piv se to fakt občas používá... :punk:

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

Taky vitam, jsou tu fajn lidi. Ale mezi novice se stale pocitam :)

Odesláno

Taky vitam, jsou tu fajn lidi. Ale mezi novice se stale pocitam :)

Ale, ale... Načo toľko falošnej skromnosti?. Ešte štyri príspevky a môžeš sa počítať k mazákom, už si tu na to dosť dlho.

Odesláno

Ale, ale... Načo toľko falošnej skromnosti?. Ešte štyri príspevky a môžeš sa počítať k mazákom, už si tu na to dosť dlho.

Diky, ale fakt se tak necitim, je tolik veci co nevim a v kterych jsem mimo. A ten pocet prispevku nesleduji, nejak me to nechava klidnym. Snazim se vse cist co tady jini zkusenejsi pisi, obcas to ale schytam. To k tomu ale patri :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...