Přejít na obsah

CERTINA OWNERS CLUB

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 507
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 20. 8. 2016 v 17:13, AndyAaron napsal:

To jsou moc pekne bicolory. Tak si jich uzivej!

sú malinké 33mm, nízke len 6mm , na ruku sa dostanú už max. doma :rolleyes:

Odesláno

Ano, dnes opouští Polsko. A zrovna koukám, že jsou zase v prodejním vlákně :frusty: . Hodně jsem nad tím přemýšlel, zvažoval své finanční možnosti, ale vypadá to, že si nějakou chvíli udržím 3 zdroje příjmů, tak jsem po nich skočil. Podle mě budou do konce roku stejně všude vyprodané. Řešil jsem i dokoupení náramku z DS-2 (3 ručkového modelu), protože ta spona je vážně tragická, ale nakonec jsem je prostě vzal na originálním "tahu"?. Mám velké obavy z mechanického strojku, přece jen automaty nejsou pro někoho, kdo honí každou vteřinu a byl to jediný důvod prodeje. Celkem vyvstává otázka, co prodat... LC si nejspíš zatím nechám, sháněl jsem je 2 roky a kromě velikosti jim nemám co vytknout. Asi si černého Petra vytáhnou pepsi Citizeny.

?Jaké Certiny považuji za nejlepší je snad zřejmé:

post-27786-0-03187500-1472232715_thumb.jpg

Odesláno

Tak potvrzuji své dřívější komentáře ke korunce - na nových DS-1 s novou krabicí je jiná. Plošky nejsou matné, ale spíše lesklé. Líbí se mi ten plynulý chod vteřinovky, jak někde psal? ?AndyAaron, dělají titatitatitatita :D.

?Velikostí mi oproti monstrozním LC sedí parádně, ale ten pohon ve mně vyvolává obavy. Já se z toho asi brzy vážně po...u a skončím u těch quartzových GS. To bude ideální, protože prodělat jentak "dvacku" při následném prodeji mě snad odradí a nechám si je nafurt. Anebo telefon + SMP.

S náramkem musím dát za pravdu krtenkovi. Jako dobrý, za ty prachy výborný, ale že by to bylo něco extra se říct nedá. Spona je téměř totožná s tou na DS First Diverech.

Odesláno

Gratuluju k nakupu a rikam "vydrz!"

Od doby, co jsem zacal nosit automaty, tak jsem takovy klidnejsi. Presny cas mi je totiz ukradeny. Ovsem presny cas ve smyslu sekunda sem, sekunda tam. Psychicky toleruju dve minuty do plusu, pak serizuju. Minus nerad.

Nahod par fotek, at me namlsas. I kdyz ja mam na ceste uplne neco jineho...

Odesláno

Gratuluju k nakupu a rikam "vydrz!"

Od doby, co jsem zacal nosit automaty, tak jsem takovy klidnejsi. Presny cas mi je totiz ukradeny. Ovsem presny cas ve smyslu sekunda sem, sekunda tam. Psychicky toleruju dve minuty do plusu, pak serizuju. Minus nerad.

Nahod par fotek, at me namlsas. I kdyz ja mam na ceste uplne neco jineho...

Odesláno

Tak to jsem zvědavý, čím se pochlubíš :). Důvod prodeje těch prvních byl, že mi vadilo zastavování se (vrtič vím co je, ale bráním se tomu). EDC stejně asi budou jiné hodinky, tyhle si nechám vyloženě pro radost. Zjistil jsem, že se 7 kousků  prostě už nedá unosit :D. Fotky plánuji včetně srovnání s LC, ale vůbec netuším, kdy si udělám čas alespoň na zkrácení náramku. Mám toho teď prostě moc.

?Vůbec si nevzpomínám, že by měly DS-1 tak oblé tvary. Dal bych to vypouklé sklo i na LC.

?Maxtime opět musím pochválit za výbornou komunikaci a rychlé dodání. Ve čtvrtek odpoledne platba, dnes už dorazily na recepci.

Odesláno

Pochlubim se snad uz zitra a bude to z jineho soudku. V abecede trochu bliz zacatku.

Vis co jsem si ale uvedomil? Kazu tady vodu a sam mam dnes vino

35db5915173863d3147ad4b439cdded8.jpg

Odesláno

Jsou to hezke hodinky, ale uz mam DS-1 s 2824-2 a byl to posledni nakup na hodne dlouhou dobu. Ted bude prioritou vybavení bytu a bohuzel rozdil mezi powermaticem a obyc etou nasypu v prosinci do opotrebovanych zubu kvuli špatnému zkusu, nez to zlepsila rovnatka... Vykousane vecko na spodnich ctyrech uz je tak hluboke, ze nezbyva nez to cele vylit kompozitem.

Odesláno (upraveno)

Tak, Koscom navštíven, náramek zkrácen. Asi budu muset ale zase začít cvičit nebo víc jíst, protože ubrání dalšího článku mi přišlo už moc, přesto i po přitažení mikroregulace na max je malíčkový test lehce nad ideální stav.
post-27786-0-61669000-1472746057_thumb.jpg

?Počáteční obavy vystřídala obrovská radost. Dokážu si je klidně představit jako jediné. Sedí na ruce skvěle jako SMP, velikost akorát a vzhled ve srovnání s ostatními v této cenové kategorii nedostižný.

Upraveno uživatelem VitekB
Odesláno

Ještě budu muset nechat po záběhu poladit přesnost. Ty první mi dělaly +2s za týden, ale tyhle udělaly +23s od úterka, kdy jsem je vybalil z krabice, takže za nějakých 50 hodin. Jinak, v Koscomu mají snad všechny verze DS-8 Moonphase, včetně zlaté a takhle naživo se mi nelíbí. Teď jsem si uvědomil, že měli mít i ty nové DS-1 2016 z Baselu. Tak to jsem teda propásl šanci je omrknout.

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Jsem právě nejspokojenější. Idealní EDCpost-21889-0-49167100-1474910749_thumb.jpg

Edit: (Datumu si nevšímejte, není to dnešni fotka)

Upraveno uživatelem Alo
Odesláno (upraveno)

Pořád se nemůžu dostat k tomu foto-srovnání DS-1 vs. LC. Možná na to má trochu vliv, že jsem od 1.9. do 2.10. odpracoval 231 h :D.  DS-FD se mnou byly poslední den ve staré práci, teď už zbývá jen vrátit klíče. Škoda, tahle kombinace dvou zaměstnání mohla přinést hoooodně Certin :D.

post-27786-0-16294700-1475438921_thumb.jpg

A už někdo kupte ty DS-1 z inzerce... Za 7,5 kkč je to hřích je tam nechat ;).

Upraveno uživatelem VitekB

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...