Mech Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Mech napsal: Pošli foto, jestli máš, ale abych pravdu řekl, raději bych na více kusů, aspoň dva. Mám dvoje automaty a obávám se, že nebudou poslední. A cena?
RomanP Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Včera dorazil tenhle z odkazu na minulé stránce. Není to zádný velký zýzrak, ale za ty peníze je to slušný a hlavně nemám x krabiček na skříňce. Co je ale škoda, že není větší. Rozměry prvních hodinek jsou cca 40-42-40 a trochu se tam utiskují, když jsou ty čtyřicítky na kraji, krabička nejde tak jak je na fotce zavřít, musí se o trochu posunout a to pak nejsou takhle pěkně vyrovnané.
pavel23 Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Ty aviatory máš v automatu? A jak jsi s nimi spokojený? Box tak akorát na co desítky hodinek, tohle úplně stačí!
letovod Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 ... právě se dívám semhle http://www.garinin.com/category.aspx?categoryID=1 vypadá to zajímavě včetně cen, jen jsem tam nikde nenašel, jestli zasílají i k nám
RomanP Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 pavel23 napsal: Ty aviatory máš v automatu? A jak jsi s nimi spokojený? Box tak akorát na co desítky hodinek, tohle úplně stačí! Kdepak, o automatu a Aviatorech nepadlo ani slovo :-) Aviatory mám samozřejmě s 3133 resp. 31682. Box je fajn a mě to na těch 5 stačí, to jsem tam ještě nacpal quartzový Festiny, který mezi ty ozubený kola nepatří, ale kvůli vyfocení... :-) Škoda té těsnosti.
RomanP Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 letovod napsal: ... právě se dívám semhle http://www.garinin.com/category.aspx?categoryID=1 vypadá to zajímavě včetně cen, jen jsem tam nikde nenašel, jestli zasílají i k nám To jo, za ten dvojhodinkovej 96 dolsů, to ujde, nehledal jsem tam ale dopravu, musím padat. Večer se na to kouknu.
pavel23 Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Mě jen tak připadaly, že to jsou automaty. Jinak tohle byl a je můj typ na levný chronografy. Když jsem začal navštěvovat toto fórum, tak jsem je moc chtěl. Byl jsem se na ně i v Praze kouknout a pořád se mi moc líbí a teď je mají i ve 42mm. Jinak díky a ta spokojenost?
RomanP Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 pavel23 napsal: Mě jen tak připadaly, že to jsou automaty. Jinak tohle byl a je můj typ na levný chronografy. Když jsem začal navštěvovat toto fórum, tak jsem je moc chtěl. Byl jsem se na ně i v Praze kouknout a pořád se mi moc líbí a teď je mají i ve 42mm. Jinak díky a ta spokojenost? Odepsal jsem soukromou zprávou, dost na tom, že ve vlákně o taiwanské krabičce proběhl natahovač a já tady ukazuju tu českou :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se