Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj pánové,

prosím bez nablblých komentářů o kvalitě, krámech a tak........................já vím, laik nikoli!

Ale kamarádka kdysi koupila manželovi hodinky od Hugo von Eyck, on si je oblíbil, ale jaksi přestaly jít. Tak se ptala tam, kde je koupila jak s opravou. A prý je má poslat do Německa  :frusty:  Tak jsem jí slíbil, že se zeptám chronomaniaků.

Netuší tu někdo, zda to neumí někdo u nás? Ideálně Prostějov, Olomouc, ale i jinde.

Díky Jirka

post-2560-0-70162200-1408452282_thumb.jpeg

Odesláno

https://www.ekudo.de/

tohle je hlavní Evropský distributor, myslím že nebude jiná možnost než to poslat do DE.

Alternativně zkusit napsat přímo do Huga, ať řeknou co v tom je za čínu (vypadá stejně, jako ten v Monte Wehro, možná http://www.allwatchparts.com/-Chinese-Automatic-2L55-Mechanical-Movement_p_915.html). Následně to zanést k hodináři který umí mechaniku, ať zjistí co tomu je a objedná nový stroj na součástky. Z hlavy mě napadá třeba pan Frýdl na Florenci, nevím ale, jak se mu to bude líbit :)

Odesláno

ako napisal Dee, zohnat strojcek, mozno radsej 2.... vymenit... 

inak to bude asi tak ako s invictou, cennikova cena 1500-2300, ale nasiel som aj za 339 USD :)

Odesláno

Tu cenu i zda jsou v záruce (mám dojem, že kámoška říkala že ano, ale že nemůže najít doklad.....) zjistím, nebere mi telefon.

Odesláno

Pokud v záruce tak hodit na hlavu prodejci, ať to pošle distributorovi do Německa k opravě. Pokud nejsou, tak k hodináři, ať zjistí co tomu je a doobjedná stroj.

Odesláno

Na takové příspěvky přesně čekám.....

tomu sa nevyhnes... a ja len dufam ze za to fakt nedala liter a pol. ja ked nieco kupujem, tak sadnem za internet a najprv si o tom produkte nieco zistim.

Odesláno

Bylo mi jasné, že se někdo ozve....

Jinak k té ceně, oni nejsou opravdu chudí.....Už jsem udělal mnoho osvěty, naposledy v sobotu. Chce koupit manželovi k narozeninám Breitlingy (on jachtaří a já se zmínil o modelu emergency), tak jsem ji přemlouval do méně "světských" jako např. Rolex.

On je sportovec, takže Rolex či nějaké potápky Omegy apod.

P.S.: Divili byste se, co bohatých lidí kupuje módní značky hodinek za dost peněz, v domnění co nemají, pár jich v mém okolí mám....

Odesláno

Jestli je Rolex min svetsky.. to teda nevim :) obcas vzpominam na:  

Wearing a Rolex is like driving an Audi. It says you've got money, but nothing to say.

kdy sedim v letadle a vsude kolem jsou skoro same Rolexy, az to neni pekny...

Jinak za patnactset je to husty :)

a kdyz jezdi na lodce, tak co Ulysse Nardin? :]

Odesláno

Hádej co mám za auto.................. :tongue_ss:

S těma Rolexkama souhlas, už mne chuť nějaké vlastnit přešla (toužím po IWC Portuguese 7 days ve zlatě, ale nejsem si jist, že dát za hodinky cca 300k stojí za to....)

Předpokládám, že 1500? nestály, zeptám se....

Mně osobně se UN moc nelíbí, přijdou mi povětšinou přeplácané...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...