pciza Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 před 4 hodinami, pku napsal: Ahoj pánové, chtěl bych se zeptat na názor nošení "Panerai" hodinek v každodenním životě. Jestli jsem zvolil špatné vlákno, tak se omlouvám. Nedávno jsem pořídil nové 01321 a nemůžu si je vynachválit už jen proto, že k práci potřebuji GMT a tak řeším otázku, zda je do té práce opravdu nosit. Jsem si moc dobře vědom toho, že je časem zcela bezesporu o něco ojebu a nevyhnu se vlásečnicím. Levou ruku v práci využívám relativně dost a neustále se s ní pohybuju v blízkosti interiéru, sedačky atd., což prostě svádí k tomu se občas o něco tvrdého omylem otřít. Hodinek mám vícero, ale PAMy jsou na prvním místě a tak se ptám, jak se k tomu postavit. a) Do práce nosit něco, čemu se dá buď vyměnit časem luneta a tudíž tomu sem tam nějaký ten ťukanec nevadí a PAMy si nechat na nošení všude jinde. Nebo za: b) Přistoupit k tomu tak, že jsou to prostě hodinky na nošení a holt je nechat v případě potřeby po jisté době přeleštit zabrousit nebo bůh ví co ještě. ps. rád bych pouze podotkl, že nejsem člověk co nesundavá z dýnka ochrannou fólii, aby se to dýnko náhodou neopotřebovalo. Tento postoj mi přijde opravdu úchylný, nicméně z druhé strany je nechci úplně dojebat. Díky za názor a přeji hezký den. Petr Za mně jednoznačně B nosit a všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Hodinky v teto kategorii (sice super, krasne, ale nemluvime zde o investicnich kouscich) jsou tooly, sperk a kazdodenni potreba. Takze; nosit, nosit, nosit a na pripadny sram (az odezni pocatecni nasrani) vubec nehledet jako na chybu, ale jako na prednost. Tedy myslim ten sram, ktery jim zpusobis ty sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Díky za názor. Popravdě jsem doufal v to, že to uslyším, protože jsem se k tomu taky přikláněl, ale trochu mě zrazoval (a stále trosku zrazuje , ale překonám to) pocit toho, abych je úplně ..... no vždyť víte. :) Díkec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 V 3. 9. 2021 v 20:33, pciza napsal: Za mně jednoznačně B nosit a všude. Za B na 100% ja jako mechanic a fitter sundavám na práci s flexou.přerostly na ruku. U Omegy me to ani nenapadlo Jaký máš na to názor po letech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 před 53 minutami, Zbynek Zak napsal: Za B na 100% ja jako mechanic a fitter sundavám na práci s flexou.přerostly na ruku. U Omegy me to ani nenapadlo Jaký máš na to názor po letech? No jsem taky mechanik a nesundavam ani při sváření a tlučení kladivem, jenom když opravdu do motoru tu ruku nenacpu. Ale jsem srab (zatím) do práce nosím Billgatesovky. Za šest let už jsou třetí v prdeli takže zrovna nedávno jsem to rozebíral na Facebooku Paneristi a rozhodnul jsem se nebejt srabem a tahat konečně PAM i do práce. Jenom ještě nevím jaký obětovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Před hodinou, pciza napsal: No jsem taky mechanik a nesundavam ani při sváření a tlučení kladivem, jenom když opravdu do motoru tu ruku nenacpu. Ale jsem srab (zatím) do práce nosím Billgatesovky. Za šest let už jsou třetí v prdeli takže zrovna nedávno jsem to rozebíral na Facebooku Paneristi a rozhodnul jsem se nebejt srabem a tahat konečně PAM i do práce. Jenom ještě nevím jaký obětovat Za mne jsou nízké a pohodlné dobře odhadnu kam dam ruku a neorvu je Otázka je jaký ramen na práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Právě teď, Zbynek Zak napsal: Za mne jsou nízké a pohodlné dobře odhadnu kam dam ruku a neorvu je Otázka je jaký ramen na práci. Toto se sviňí samo od sebe.. Koukam po nějakém hezkej waffle style black Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 Hlavně je to asi nejhorší řemen, kterej na ne můžeš dat, sorry, ale nic horšího jsem dlouho neviděl. Kup jakejkoli jinej a ty hodinky to vystřelí do nebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 před 15 hodinami, pciza napsal: No jsem taky mechanik a nesundavam ani při sváření a tlučení kladivem, jenom když opravdu do motoru tu ruku nenacpu. Ale jsem srab (zatím) do práce nosím Billgatesovky. Za šest let už jsou třetí v prdeli takže zrovna nedávno jsem to rozebíral na Facebooku Paneristi a rozhodnul jsem se nebejt srabem a tahat konečně PAM i do práce. Jenom ještě nevím jaký obětovat Pepo rozhodně nějaké menší Suby. Mají lunetu, takže neorveš pouzdro. A když dojebeš lunetu, tak ti jí v ONYXu objednat a vymění. Lumi by jsi musel nechat přeleštit. Já mám do práce teda Lumi, takže ta horší varianta, ale já mám na nich GMT a kuli tomu jsem si je kupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 před 26 minutami, pku napsal: Pepo rozhodně nějaké menší Suby. Mají lunetu, takže neorveš pouzdro. A když dojebeš lunetu, tak ti jí v ONYXu objednat a vymění. Lumi by jsi musel nechat přeleštit. Já mám do práce teda Lumi, takže ta horší varianta, ale já mám na nich GMT a kuli tomu jsem si je kupoval. Jo přesně tak uvažuju, budu muset obětovat 025 ale už bych chtěl mít v záloze 389 na neděli na parádu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 před 10 hodinami, Frantik napsal: Hlavně je to asi nejhorší řemen, kterej na ne můžeš dat, sorry, ale nic horšího jsem dlouho neviděl. Kup jakejkoli jinej a ty hodinky to vystřelí do nebe Taky pracovni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 před 34 minutami, Zbynek Zak napsal: Taky pracovni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten je ovšem dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 před 54 minutami, Zbynek Zak napsal: Taky pracovni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo to je jiná liga. S tím žlutým by jsi udělal radost Seikařům ale origo žlutá guma je taky super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 V 13. 2. 2024 v 17:05, Zbynek Zak napsal: Taky pracovni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sakra, ten řemen nutně potřebuju. Co to je zač? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 1 hodinou, pku napsal: Sakra, ten řemen nutně potřebuju. Co to je zač? Díky Ahoj je to eBay. Máš tu print screen z apky. Udelej mu offer me to nechal za 100 USD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Právě teď, Zbynek Zak napsal: Ahoj je to eBay. Máš tu print screen z apky. Udelej mu offer me to nechal za 100 USD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ma na výběr zajímavé kusy a nebyl problem i s cenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bvbzuk Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Hlasim se do klubu…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 23 minutami, bvbzuk napsal: Hlasim se do klubu…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Á další panáček paráda! Gratulace a vítej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Moje nové Panerai Radiomir Officine PAM 01383 už potujú na servis do Mníchova, po mesiaci na ruke +3 minúty za 24hodín - naserie, no čo už ............ dám im ešte šancu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 47 minutami, rado74 napsal: Moje nové Panerai Radiomir Officine PAM 01383 už potujú na servis do Mníchova, po mesiaci na ruke +3 minúty za 24hodín - naserie, no čo už ............ dám im ešte šancu Mám kamaráda co koupil dvoje stejné IWC Pilot "chrono" (ser. č. si nepamatuju). Jedny sobě druhé pro tátu. U jedněch se mu den překlápěl ve 12h odpoledne a datum v noci. U druhých se mu chrono zaseklo dvě minuty po spuštění. To taky nechceš, ale stane se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se