jarek.s Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Ahoj, rad bych se zeptal jestli se da nejak urcit datum vyroby podle fotografii nize. Jedna se o Omegy Geneve s manualnim natahem. Tah je podle mne nejaky no-name, dodatecne namontovany misto reminku. Trosku se mi nezda to DINko, na kterem je pouze napis waterproof a nic vic. Bohuzel, kdyz jsem se na tyhle veci mohl ptat majitele, tak jsem se neptal a ted uz se nezeptam Jo a pokud by jste meli nejaky overeny tip, kde by je mohli dat do lepsiho stavu, tak sem s nim (nejlepe v Brne). Diky.
Josef01 Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Odhaduju to kolem 1970-1972, kalibr 613 nebo novější 1030. Dýnko je OK.
Seamaster Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Jak pisou panove vyse, souhlas, cal 613, ref 136.011 pravdepodobne, prumer 34mm. V Brne bych je nikam nedal, posli do K&M.
Deny.Bily Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Mám k těmto hodinkám i záruční list. Až ho najdu tak pošlu více informací. Dinko je originál. Stejné hodinky mám v nenošeném stavu a originální pásek je černá kůže. Tuším že tento model se dělal do roku 1976.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se