Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No super! Sice jsem to myslel trochu jinak - ze vsechny indexy budou kulate jako minor indexy u B2 a symboly budou na vetsich hlavnich (kulatych) indexech inverzne, ale tenhle navrh je taky super :) Jen bych jeste "dokulatil" hlavni indexy :)

Odesláno

Co sa tyka mna. Hodinove indexy sa mi pacia na verzii B1. Urcite nie zapustene, prave naopak, musia vystupovat von z cifernika s kovovym oramovanim. Kontinent vs abstrakt je mi v podstate jedno. Puzdro sa klonim viac k termosu.

Najvacsiu slabinu vidim zatial v rucickach. Nemaju ziadny naboj, iskru. Sekundovka je tiez malo vyrazna.

Zajtra budem mat trochu casu, tak zalozim vlakno s anketou. Kasper asi nestiha, kvoli vystavam.

Odesláno

Kým prebehne vaše hlasovanie o puzdre a zobrazení, pridám ešte svoj názor z "zpovzdálí".

3D vizualizácie sú veľmi pekné, ale strašme mi tu chýba to výtvarné cítenie. Divers + "kytičková" výzdoba (A4) nevyzerá ale vôbec dobre. Je to také nasilu čapnuté, bez citlivejšieho zakomponovania na ciferníku. Zmenšite všetko na stredový rozmer kruhu (Ball, Eterna Kontiki, ivanov post na Eternu), na prázdnom obvode nechajte vyniknúť plastické indexy. Mapy sa už konečne vzdajte ( ;) ) , alebo je zmenšite takisto na stredový kruh (á la Worldtimer od F.Constant).  Perforované ručky u divers puzdra svojou titernosťou a "vzdušnosťou" veľmi nepasujú. Chcelo by to ich proporčne posíliť.

Nechcete predsa len ešte skúsiť ten stredový kruh rozdelený na štvrtiny? Giloš v charakteristických obrazcoch - napríklad vlnky, hrany, horizontálne a vertikálne čiary. Alebo nech to je len v čistej forme sústredných kružníc = násobiaci sa opakujúci cyklus. Kružnice by siahali až po indexy a možno čiastočne až do symbolov elementov. Člen exploiter vie pekne vizualizovať, tak skúsiť ako to vypáli v tomto jeho lepšom prevedení. 

Odesláno

Kým prebehne vaše hlasovanie o puzdre a zobrazení, pridám ešte svoj názor z "zpovzdálí".

3D vizualizácie sú veľmi pekné, ale strašme mi tu chýba to výtvarné cítenie. Divers + "kytičková" výzdoba (A4) nevyzerá ale vôbec dobre. Je to také nasilu čapnuté, bez citlivejšieho zakomponovania na ciferníku. Zmenšite všetko na stredový rozmer kruhu (Ball, Eterna Kontiki, ivanov post na Eternu), na prázdnom obvode nechajte vyniknúť plastické indexy. Mapy sa už konečne vzdajte ( ;) ) , alebo je zmenšite takisto na stredový kruh (á la Worldtimer od F.Constant).  Perforované ručky u divers puzdra svojou titernosťou a "vzdušnosťou" veľmi nepasujú. Chcelo by to ich proporčne posíliť.

Nechcete predsa len ešte skúsiť ten stredový kruh rozdelený na štvrtiny? Giloš v charakteristických obrazcoch - napríklad vlnky, hrany, horizontálne a vertikálne čiary. Alebo nech to je len v čistej forme sústredných kružníc = násobiaci sa opakujúci cyklus. Kružnice by siahali až po indexy a možno čiastočne až do symbolov elementov. Člen exploiter vie pekne vizualizovať, tak skúsiť ako to vypáli v tomto jeho lepšom prevedení. 

Vdaka za nazor. So zvyraznenym suhlasim. Skus este trochu rozviest posledny odstavec, pridat nejaku ilustraciu. 

Anketa nam to rozsekne. Potrebujeme fakt pracovat len s jednym puzdrom. 

Odesláno

no áno to výtvarné cítenie tam naozaj chýba a všetko čo som teraz robil je tam viac menej len tak placnuté bez väčších úprav... ale v prvom rade ide o to nájsť smer s ktorým bude súhlasiť väčšina a potom som ochotný na tom pracovať do detailov... ono by sa dalo na každom jednom návrhu, čo sa doteraz spravil, zlepšiť veľa vecí a "pohrať" sa aj s tými najmenšími detailami, ale to by trvalo hodiny (k dokonalosti aj dni) a úprimne na také niečo nemám čas, ani náladu, preto je nutné vybrať jeden smer a začne sa pracovať na detailoch

čo sa týka tých návrhov čo tu padli na nejaké abstraktné veci na ciferníku, skúsim niečo vytvoriť a potom to sem dám, ale fakt neviem kedy ako mi vyjde čas. Možno zajtra, možno za týždeň...

//ešte by som toto chcel upresniť

Ivan, kompromis už proběhnul a sice upuštění od tématu Demon@Bells a jít do nového tématu eXploiter, který je super, tož tak.

žiadné téma eXploiter nie je... ja o túto LE ani nemám záujem (zatiaľ), len sa snažím realizovať návrhy ostatných... nič z toho čo je vytvorené nie je môj nápad

Odesláno

Exploiter - máš pravdu, ja som to ani nemyslel ako výčitku v zlom. Úplne inak to vyznie v náčrtkoch a inak v tvojom 3D prevedení. Určite to pomáha. A to že to robíš vo voľnom čase - klobúk dole a duplom, ak nakoniec z toho nič nebude (lebo aj táto možnosť hrozí). Detaily sa dokončia aj neskôr, základ je finalizácia témy na ciferníku.

Aby som len nekecal pokúsim sa tu zmuchlať návrh gilišovania stredového kruhu, ktorý som tu už raz na začiatku dával, ale s odstupom času pozerám, bolo to dosť surovo nahodené = nedobré. Neupravovaný návrh totiž môže často dobrý nápad pochovať ako ho posunúť ďalej. Inak spomenul som si, Baker tu tiež dával pár návrhov podobného riešenia gilošovania.

Ak vám tu do toho moc kecám, kľudne ma "odpinknite"  ;)

Odesláno

až dnes som sa k tomu dostal...pokus niečoho na spôsob tej ETERNY a sunburst...

Kasper - mohol by si mi prosím ťa odmerať šírku lunety ? stále mi príde nejaká široka oproti tomu ako to vyzerá na obrázkoch

post-31822-0-11917800-1412700275_thumb.png

post-31822-0-41605600-1412700281_thumb.png

Odesláno

Noooo to uz hej, ani neviem ktory variant je krajsi :) ked sa to nejako proporcne doladi (hrubka indexov, hrubka symbolov), z mojho pohladu to vyzera velmi slubne! Len ta luneta mi pripada nejako velmi dominantna, oproti nej samotny cifernik a jeho obsah zanika...ale mozno je to len zalezitost realnych rozmerov a spravnej proporcie.

Odesláno

Moc hezké a pokud by se ten střed v obou případech utvořil do podoby zářícího slunce, které by myslím bylo v případě "jako Eterny" u obr. číslo 1 hodně nápadité, tak bychom byli skoro ve finále :) Slunce by šlo i u dvojky, ale bylo by tak nějak po celé ploše bez viditelného ohraničení... Rozhodně smekám klobouk, který nenosím, krása :notworthy:

Odesláno

Super, vďaka exploiter! To je ono. Už musíte vidieť, že stredový kruh je proporcionálne najlepším riešením. A do toho územia dopracovať motív. Kolegovia, neexistujú symboly pre vznika a zánik? Rudolf Sikora, významný výtvarník, vo svojej tvorbe používal symboly hviezdy, kríža a šípky, ako smerovanie cyklu Vzniku a Zániku universa, čo by mohlo by mať spojitosť s cyklom živlov.

http://fotografmagazine.cz/wp-content/uploads/fotograf_22/f22__Page_48_Image_0001-680x450.jpg?timestamp=1410048000022

http://www.avantgarde-museum.com/_files/image/general/normal/81d4e9c23e01c5370bffb2cfbc6929ae.jpg

http://www.avantgarde-museum.com/_files/image/general/normal/552376d0dc906053bf609288818d055c.jpg

Odesláno

Teraz nahlas rozmyslam, ci posledne dve vizualizacie nebudu vyzerat este lepsie v military. Ta cislovana luneta ma troska rusi.

O symboloch vzniku a zaniku ktore by korespondovali so styrmi zivlami bohuzial nic neviem, nestretol som sa s tym.

Odesláno (upraveno)

Parada, mne sa to paci.  Uz si to fakt viem predstavit na ruke.  Dokonca viac sa mi paci varianta so sunburstom. 

Rucicky. Stale nad nimi rozmyslam. Toto som nasiel u seba v pc. Co myslite? Nehodilo by sa nieco z toho? Na ten styl?

post-4368-0-79377700-1412711418_thumb.jpgpost-4368-0-90511700-1412711420_thumb.jpg

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Zdravim,

byl jsem pro pilotky. Toto tema ac jsem ho sledoval od zacatku, tak me plne neoslovilo a tak nebudu dal blokovat misto. Drzim palce at se Vam zadari projekt dle Vasich predstav. Urcite ho budu stale z povzdali sledovat. Diky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...