Werbatiim Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Zdravíčko. Dostal jsem k narozeninám první digitálky od dob velkého rozmachu Vietnamců a jsem z nich celkem mimo. Líbily se mi už delší dobu ale stále jsem byl zastáncem hodinek ručičkových.... Každopádně jsou G-Shocky úžasné, jen jsem trochu natvrdlý a nic moc na nich neumím... A přiložený návod v češtině od obchodu kde se kupovaly je nijaký a v krabičce pouze anglický... A na tu já jsem špatný Chci se tímto poptat jestli nemáte nebo nevíte kde sehnat Český návod. Když tak alespoň od podobných... pochopil jsem jak nastavit náklon na osvětlení ale tím jsem skončil Díky za tipy a rady
Standis Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 pokud jsou kupovaný v cz obchodě, tedy trochu serioznějším, žádal bych podrobnější cz návod právě od nich.
Frostie Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 to je sice teoreticky správně, a i v souladu se zákonem. Ovšem chyba je, že nejen seriozní cz/sk obchod, ale ani dovozce FAST takovými podrobnými návody v češtině/slovenštině nedisponuje...
lub Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 gratuluji ke géčkám. hoď sem nějaké fotky - tyhle tu myslím ještě nejsou.základní český návod je sice dost stručný, ale měl by podstatné informace obsahovat.jinak modul je ten nejběžnější, používaný ve více casiích, nejen géčkách. (AE-2000, GD-100 atd.) http://support.casio.com/storage/en/manual/pdf/EN/009/qw3427.pdfčudl dole vlevo © přepíná mezi funkcemi, podržením levého horního aktivuješ nastavení v každé funkci a pravými tlačítky listuješ nahoru a dolu.návod není moc potřeba, dá se to naučit metodou pokus omyl.
Werbatiim Odesláno 21. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 V obchodě právě jen ten light návod... co už budu si asi muset pomoct anglickým návodem a překladačem... Fotku jsem chtěl přidat ale nějak mi to nejde a nějak nevím proč
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se