Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rios Tajfun je klasika a mně se líbí. Ty nýty nevím, BP jsou podstatně větší hodinky, k těmhle mi to až nesedí. Ale pokud se Ti to líbí, není co řešit.

Ostatně na mě nehleď, já se právě zaobírám myšlenkou dám na Mark XV. Rios Spitfire v tmavě hnědé či něco podobnýho (viz: http://www.strapshop.cz/iwc/rios-spitfire ), čili se ubírám dosti jiným směrem. Ale jak jsem psal, pokud se ti nýty líbí, není co řešit. :cheers:

Odesláno

Baza: Rios Nytech 21/18? Neznám. Paráda, to chci... Nytech jsem měl na Bassu, fajn materiál; a vůbec jsem nevěděl, že existuje tohle, navíc ve správném rozměru...

Dík.

Jinak ty nýty k chronu úplně moc nejdou... Chrono je jemnější než BP, spousta detailů, které se s nýty tlučou...

Odesláno (upraveno)

no

tak remene dorazili

nitovany BOB hnedy krokos

hnedy RIOS TYPHON

cierny RIOS NYTECH s bielym presitim

Nytech je z nich najtensi a v pohode pouzitelny s IWC preklapackou.

Len neviem, ktory tam necham...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Leviathan
  • Dát hlas 1
Odesláno

Ja ked, tak RIOS Hurikan.....chcem totiz pouzit  IWC preklapacku...ale to som pomaly na cene origos IWC remena

Na IWC preklapecku jsou kompatibilní snad všechny řemeny na strapshopu. A originál alespoň dle mých informaci přes 10k. 3,5 versus 10 mi přijde markantní rozdíl

Odesláno

IMHO je to bílé prošití moc agresivní. Mnohem víc se mi líbí s tou hnědou nití nebo i ten nylon (tam mi to nevim proč neva). Jinak nádherné hodinky!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...