Leviathan Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Pani, aky remen na pilotky 3717? akutalne su na hnedom RIOS Ale chcelo by to nieco nitovane styl ako na Big Pilot. Event karbon, ako na Top Gun.roztec je 21/18 alebo daco taketo? bez nitovania? Dake napady?
Leviathan Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 (upraveno) toto je myslim ciel.. MOze byt? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. srpna 2014 uživatelem Leviathan
sashator Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Šel bych do bíle prošívaný kůže s nýtama, styl Big Pilotů se mi moc líbí...napiš Ondrovi a myslím, že něco vymyslíte
warann Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Rios Tajfun je klasika a mně se líbí. Ty nýty nevím, BP jsou podstatně větší hodinky, k těmhle mi to až nesedí. Ale pokud se Ti to líbí, není co řešit. Ostatně na mě nehleď, já se právě zaobírám myšlenkou dám na Mark XV. Rios Spitfire v tmavě hnědé či něco podobnýho (viz: http://www.strapshop.cz/iwc/rios-spitfire ), čili se ubírám dosti jiným směrem. Ale jak jsem psal, pokud se ti nýty líbí, není co řešit.
Leviathan Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Ja ked, tak RIOS Hurikan.....chcem totiz pouzit IWC preklapacku...ale to som pomaly na cene origos IWC remena
baza Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Já mám objednáno toto: (Rios nytech 21/18mm) a toto: (Rios Louisiana Alligator s prošitím tón v tónu)
kupko Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 toto je myslim ciel.. MOze byt? toto je myslim ciel.. MOze byt? toto je myslim ciel.. MOze byt?Ten tmavě hnědy vypadá moc dobře.
bandicoot Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Baza: Rios Nytech 21/18? Neznám. Paráda, to chci... Nytech jsem měl na Bassu, fajn materiál; a vůbec jsem nevěděl, že existuje tohle, navíc ve správném rozměru...Dík. Jinak ty nýty k chronu úplně moc nejdou... Chrono je jemnější než BP, spousta detailů, které se s nýty tlučou...
Leviathan Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Ten nytech je paradny. Kde si ho objednaval? Sent from my iPhone using TapatalkHowgh
Leviathan Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 je to odtialto? http://www.uhrband24.com/rios-hightech-watchstrap-nytech-2118-black-with-bright-seam-p-2653.html tento s bielym presitim sa mi paci mozno este viac.
Leviathan Odesláno 28. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Ano, nakupuji tam už potřetí.super DIk.Tak som objednal ten Nytech.
Leviathan Odesláno 4. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2014 (upraveno) notak remene dorazili nitovany BOB hnedy krokoshnedy RIOS TYPHONcierny RIOS NYTECH s bielym presitim Nytech je z nich najtensi a v pohode pouzitelny s IWC preklapackou. Len neviem, ktory tam necham... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. září 2014 uživatelem Leviathan 1
ondralbc Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Ja ked, tak RIOS Hurikan.....chcem totiz pouzit IWC preklapacku...ale to som pomaly na cene origos IWC remenaNa IWC preklapecku jsou kompatibilní snad všechny řemeny na strapshopu. A originál alespoň dle mých informaci přes 10k. 3,5 versus 10 mi přijde markantní rozdíl
baza Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 (upraveno) To je pravda teoreticky tam pasují všechny, ale u překlápěčky může být problém s tloušťkou řemene. Ceny originál IWC asi takhle: http://www.uhrband24.com/21-mm-c-21_90_273.html Upraveno 6. září 2014 uživatelem baza
Leviathan Odesláno 7. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2014 (upraveno) no tie ceny su dost krute. Inak, ten BOS tan nedam. je moc hruby, RIOS v pohode.NA WUS som videl origos IWC Nylon ten co sa dava na Top GUN..99 USD Upraveno 7. září 2014 uživatelem Leviathan
sashator Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Rios Typhon je taková klasika, která neurazí, ale když to takhle vidím pěkně vedle sebe, tak se mi nejvíce líbí na tom nylonu...nechal bych si oba Riosy a střídal
ondralbc Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 IMHO je to bílé prošití moc agresivní. Mnohem víc se mi líbí s tou hnědou nití nebo i ten nylon (tam mi to nevim proč neva). Jinak nádherné hodinky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se