Vit Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Trocha večerní nostalgie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Ta nostalgie jim fakt sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Ta nostalgie jim fakt sluší. Díky Marku, a to jsem chtěl tu fotku smazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 (upraveno) Napadl sníh a tak kontinenty zbělaly. Upraveno 8. ledna 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Patí čas na FC, digiterony nejsou ještě seřízené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 .¨ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Pěkné. Moc se mi to líbí. Už se těším na fotku s FC na ruce a manžetovýma knoflíkama na rukávech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Povedená fotka, pěkně sis s ní pohrál...a škoda, že nenosím košile, taky bych si rád hrál s knoflíčkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 (upraveno) Pěkné. Moc se mi to líbí. Už se těším na fotku s FC na ruce a manžetovýma knoflíkama na rukávech. Díky Marku, ale to to je téměř nerealizovatelné, FC budou na opačné straně než knoflíky.Navíc při tom ještě chytat dobré světlo ... (nic pro mě). Povedená fotka, pěkně sis s ní pohrál...a škoda, že nenosím košile, taky bych si rád hrál s knoflíčkama Děkuju, ještě mám jednu, kde mám zaostřeno na důležitější objekt.Až ji upravím, tak ji vložím. Mám i libelu, viz ZDE. Upraveno 19. března 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Díky Marku, ale to to je téměř nerealizovatelné, FC budou na opačné straně než knoflíky.Navíc při tom ještě chytat dobré světlo ... (nic pro mě).Já ti věřím, ty to dáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruzitko Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Vite, kde se daji sehnat tyto krasne manzetove knoflicky? .¨ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Vite, kde se daji sehnat tyto krasne manzetove knoflicky? TU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Nezkousel jsi k nim sehnat tu preklapeci sponu ala breitling? Na nekterych FC modelech ji maji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Nezkousel jsi k nim sehnat tu preklapeci sponu ala breitling? Na nekterych FC modelech ji maji. Zatím ne, ale přemýšlel jsem nad tahem, který začali později vyrábět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Ja mam mesh k B a stejne nakonec nejvic nosim kuzi nebo hirsch performance, ale bavi me jednoduchost toho zapinani. Nakonec jsem dneska nahodou sel na smichove kolem nejakeho obchodu, kde maji FC a pani tvrdila, ze se da objednat za cca 8Kkc (pokud je na sklade, tak do 3 dnu). Zkusim se ale asi nedriv rozhlidnout na Ebay :-) Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Ja mam mesh k B a stejne nakonec nejvic nosim kuzi nebo hirsch performance, ale bavi me jednoduchost toho zapinani. Můžeš prosím vložit foto, jak vypadá? Nakonec jsem dneska nahodou sel na smichove kolem nejakeho obchodu, kde maji FC a pani tvrdila, ze se da objednat za cca 8Kkc (pokud je na sklade, tak do 3 dnu). Zkusim se ale asi nedriv rozhlidnout na Ebay :-) Myslíš jenom sponu nebo celý tah?Jestli chodíš okolo, pošli mi prosím kontakt na toho prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Můžeš prosím vložit foto, jak vypadá? Na tom hirschi to mam B vyfoceny tady, mesh muzu nafotit. Myslíš jenom sponu nebo celý tah?Jestli chodíš okolo, pošli mi prosím kontakt na toho prodejce. Slo mi jen o tu preklapeci sponu, ktera schova konec remene k zapesti - viz tady. Smichov nesnasim, byl jsem tam nahodou, ale vzal jsem si vychytrale vizitku ;-) www.now-hodinky.cz, 606 030 020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Na tom hirschi to mam B vyfoceny tady, mesh muzu nafotit. Slo mi jen o tu preklapeci sponu, ktera schova konec remene k zapesti - viz tady. Smichov nesnasim, byl jsem tam nahodou, ale vzal jsem si vychytrale vizitku ;-) www.now-hodinky.cz, 606 030 020 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Jedna takova rychla po vybaleni ... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se