Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vidím, že automobilům s velkým A vůbec nerozumíte B) , kromě sibirnayi :) , takže vás budu muset poučit velkém stylu :thumbsup_anim: .

Lancia Stratos

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Snow - pekny fotky, ale tohle je presne to auto, ktery bych si nekoupil i kdybych na nej mel.. bude to divocak a vsechno kolem toho, bohuzel tam pro me chybi ta krasa, kterou kdybych vybiral auto snu, tak bych striktne vyzadoval, ale ohledne tohoto konkretniho vozu je to jenom muj nazor a verim, ze mnoho lidi bude mit zase uplne jinej a vsichni budou mit samozrejme pravdu ;)

Posted

Dej pokoj s italským autem. Fiat, Lancia, Alfa, už jsem to zažil a ještě dodnes se z toho v noci odkopávám. :suicide_anim: To byla noční můra a samý problémy. Italský, jedině tak žrádlo, auta nikdy více. :speak_cool:

Posted

ok, takze pani!

zvazte rok vyroby a fakt ze jeho modelova cena bola menej ako 1/3 z testarosy!!! vykonom bol stratos len kusok k vtedajsej svetovej spicke!

podla mna je toto klasika najhrubsieho zrna. bol by som ochotny investovat do zachovalej verzie ;)

krasa!!! chvalim!!!

toto auto je legenda!

bella italia! ;)

Posted
ok, takze pani!

zvazte rok vyroby a fakt ze jeho modelova cena bola menej ako 1/3 z testarosy!!! vykonom bol stratos len kusok k vtedajsej svetovej spicke!

podla mna je toto klasika najhrubsieho zrna. bol by som ochotny investovat do zachovalej verzie ;)

krasa!!! chvalim!!!

toto auto je legenda!

bella italia! ;)

No konečně, první rozumný člověk :thumbsup_anim: , který rozumí autům, které mají duši :thumbsup_anim: .

Posted (edited)

to pam firenze včera jsem viděl jednu modrou na prodej, zkusím Ti najít adresu jestli chceš,

Edited by Snow
Posted
No konečně, první rozumný člověk :thumbsup_anim: , který rozumí autům, které mají duši :thumbsup_anim: .

Promiň ,ale duši může mít každý auto,je to jen vztah majitele ke svýmu autu.Myslím si že "duše" je jen tento citový vztah.Duši jako takovou budou mít asi jen auta která nemají bezdušový gumy. :smile_anim:

Posted

pánové, toto je legenda :)

ještě bych mohl Lancii 037 co jezdila serii B, pár let zpět jsem měl Integrálu Evo 16V, jezdil jsem s tím amatéry,

pokud se člověk oprostí od stávkující elektriky, vrzajícího a chatrného interiéru, tak spolehlivost auta jako takového

je spovnatelná s ostatníma, ale jízdní vlastnosti jsou ve vztahu ke konkurenci nadprůměrné, je to srdcovka :)

Posted
Promiň ,ale duši může mít každý auto,je to jen vztah majitele ke svýmu autu.Myslím si že "duše" je jen tento citový vztah.Duši jako takovou budou mít asi jen auta která nemají bezdušový gumy. :smile_anim:

Nemyslím. "Dušu" majú autá s ktorými zažívaš nejaké emócie. Ku Golfu alebo Corolle nemáš aké emócie zažívať - slúžia takmer bez poruchy, sú to také bezpohlavné stroje. K autám, ktoré ti robia problémy emócie cítiš, a výrazné: nadávaš im, keď sa pokazia, chváliš keď idú o.k. a podobne. Jednoducho o talianske autá sa treba starať a oni sa ti odmenia dobrou službou. Napr. mnoho álf má problémy s motorom ako dôsledok nesprávnej údržby: väčšinou tam totiž ľudia s nevedomosti dávajú nízkoviskozitné oleje (je to taliansky športiak, vysokootáčkový, tak najlepšie 0W30, né) a to je omyl. Vysokootáčkové motory majú väčšie "medzery" medzi dielmi a preto 0W lej odtiaľ rýchlo stečie a "neolejuje". Treba použiť 10W. A podobne

Posted

Já hledám nějaký větší off road a zatím jsem skončil u tohoto. Ale asi se s tím bude ve městě blbě parkovat..

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
Vidím, že automobilům s velkým A vůbec nerozumíte B) , kromě sibirnayi :) , takže vás budu muset poučit velkém stylu :thumbsup_anim: .

Lancia Stratos

Krásné auto, je to snad jediný Ital s Lancií delta integrale, kterýho vyloženě můžu. Rallye rulez!

Posted
to pam firenze včera jsem viděl jednu modrou na prodej, zkusím Ti najít adresu jestli chceš,

no schvalne, skus... hehe, zeby som rozsiril vozovy park ;) ??? neviem ci som kompetentny vlastnit takyto klenot ;)

Posted

Dobře, auto to není špatné, ale podle snow to zatim vypadá, že kdyby jsem mu vychválil "jeho" Lancii Stratos, tak že budu taky najednou rozumět autům, ale bohužel musim říct, že autům i nadále asi rozumět nebudu, za cca 70000-150000 EUR za hezký kousek, je to opravdu auto vhodné do muzea nebo s nim ject jednou za rok a to je myslim škoda...