Návštěvník YPO Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 tady máte všechny auta s velkým A na jedné stránce ...... stačí si vybrat http://www.seriouswheels.com/
jacob Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 tady máte všechny auta s velkým A na jedné stránce ...... stačí si vybrat http://www.seriouswheels.com/ Stačí tento smailík:
vor Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Já hledám nějaký větší off road a zatím jsem skončil u tohoto. Ale asi se s tím bude ve městě blbě parkovat.. Ta nástupní plošina je k tomu zdarma? Asi bude dost potřeba.
Návštěvník Snow Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Dobře, auto to není špatné, ale podle snow to zatim vypadá, že kdyby jsem mu vychválil "jeho" Lancii Stratos, tak že budu taky najednou rozumět autům, ale bohužel musim říct, že autům i nadále asi rozumět nebudu, za cca 70000-150000 EUR za hezký kousek, je to opravdu auto vhodné do muzea nebo s nim ject jednou za rok a to je myslim škoda... Zdá se mi,že budeš první, u kterého si nastavím ignorovat , víš co mi dalo práce a bezesných nocí sehnat na netu takové krásné fotografie, abych vás šokoval extra kouskem ?
sibirnaya Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Dobře, auto to není špatné, ale podle snow to zatim vypadá, že kdyby jsem mu vychválil "jeho" Lancii Stratos, tak že budu taky najednou rozumět autům, ale bohužel musim říct, že autům i nadále asi rozumět nebudu, za cca 70000-150000 EUR za hezký kousek, je to opravdu auto vhodné do muzea nebo s nim ject jednou za rok a to je myslim škoda... vubec jsem nepochopil, co tim chce autor rict...
Lovap Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 (upraveno) No, keď sme u tých "pořádných aut": mne sa celkom ľúbi Bristol. Jediný výrobca luxusných áut, ktorý je v britských rukách. Celkom fajn, klasické autá s klasickým dizajnom. Mmchd: stránka www.bristolcars.co.uk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. června 2007 uživatelem Lovap
safi Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 (upraveno) Úžasné auto a jedna z největších italských automobilových ikon (pokud pominu Lancia Delta Integrale - pokud si to jméno správně pamatuji). Na začátku 90. let rodiče koupili Lancii Thema. Napřed s obyčejným dvoulitrovým benzínem a pak po faceliftu silnější verzi s benzínovým turbem. parádní odpych (stejný kousek jako na té první fotce) Lancia dokonce vyrobila top-model LANCIA THEMA 8.32 s motorem laděným firmou Ferrari, myslímže původem z Ferrari 308GTB :-) 8 válců, 32 ventilů, objem 2927 cm3, výkon 240koní, maximální rychlost 240km/h, zrychlení 0-100 za 6.8 sec. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. června 2007 uživatelem ¨safi
gas Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 v Integrále jsem něco najezdil, ve Stratosu se mě to bohužel už nepovede, tak mám náhražku
roon Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 v Integrále jsem něco najezdil, ve Stratosu se mě to bohužel už nepovede, tak mám náhražku Pěkná náhražka, velmi pěkná
gas Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 díky, ještě musím sehnat 037 v barvách Martini a budu kompletní
roon Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 (upraveno) díky, ještě musím sehnat 037 v barvách Martini a budu kompletní Tuhle ? Bude naživo k vidění na letošní rally Bohemia už se na to velmi teším. Upraveno 12. června 2007 uživatelem roon
gas Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 to je ona holka moje na Bohemku se taky chystám, doteď mě mrzí, že jsem prodal Integrale, ty auta mají duši ...
jacob Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 (upraveno) Snow, sibirnaya: chtěl jsem tím říct, že se mi to auto vůbec nelíbí, ale nechtel jsem to takhle napsat, radši jsem to dal najevo v textu, ale asi jsem to špatne napsal, takže se Vám oboum omlouvám chlapy!! A jinak snow, že tě to stálo několik bezesných nocí, tak to samozřejmě obdivuju, že tě to baví hledat, neměl jsem nic proti Tobě, ale proti té Lancii... Upraveno 12. června 2007 uživatelem jacob
jacob Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 (upraveno) Snow, sibirnaya: chtěl jsem tím říct, že se mi to auto vůbec nelíbí, ale nechtel jsem to takhle napsat, radši jsem to dal najevo v textu, ale asi jsem to špatne napsal, takže se Vám oboum omlouvám chlapy!!! A jinak snow, že tě to stálo několik bezesných nocí, tak to samozřejmě obdivuju, že tě to baví hledat, neměl jsem nic proti Tobě, ale proti té Lancii... Omluvám se, je to tady 2x, ale nevim proč... Upraveno 12. června 2007 uživatelem jacob
Návštěvník Snow Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Omluvám se, je to tady 2x, ale nevim proč... Tak už za tím nic nehledej, je to v poho , stejně to bylo míněno jako legrace
Valachus Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Já mám svého favorita a to je Bentley Brooklands, novinka, ale nadhernaaa
Hanz21 Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 No, keď sme u tých "pořádných aut": mne sa celkom ľúbi Bristol. Jediný výrobca luxusných áut, ktorý je v britských rukách. Celkom fajn, klasické autá s klasickým dizajnom. Mmchd: stránka www.bristolcars.co.uk Bristol to je klasika, ve Speedu jsem viděl v nějakým čísle, že mají mít nějaký nový model, ale od té doby nic... Jinak jestli se nepletu, tak rezervu mají vpředu mezi předním kolem a dveřmi... Což je zajímavý detail
Lovap Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Bristol to je klasika, ve Speedu jsem viděl v nějakým čísle, že mají mít nějaký nový model, ale od té doby nic... Jinak jestli se nepletu, tak rezervu mají vpředu mezi předním kolem a dveřmi... Což je zajímavý detail Majú. Fighter sa nazýva to autíčko. Má to motor z Vipera a ponúkajú aj preplňovanú verziu s 1012 hp (normál 525 a 628 hp).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se