Ondraj Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 A tak máme tu vlákno i o OP, tak tady kluci přeci můžou taky žít a vy co máte OP tak nikam neodcházejte není vás tu hodně a přesuňte se kecat o OP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 "Stránky jsou to fajn, původně jsem chtěl automaty, ale díky fóru jsem se rozhodl pro hodinky se životem." Sakra přestávám tomu rozumět ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 Chlapi nemá Krupcik na Pařížské prodejnu s kabelkama a pokutama vydělává na originál OP?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 "Stránky jsou to fajn, původně jsem chtěl automaty, ale díky fóru jsem se rozhodl pro hodinky se životem." Sakra přestávám tomu rozumět ! Původně jsem chtěl Quartzové hodinky a po přečtění fóra jsem se rozhodl pro hodinky s ručním natahováním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abcdddd Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 Tak pani dal som si tu pracu a pohrabal sa vo svojom Euro archive..... Dohladal som cislo 41/2006 kde na strane 104 priloha BusinessWeek sa pise, citujem: "Firma LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) moze ocakavat , ze bude vypocuta vo Francuzsku , kde su zakony proti plagiatorstvu tak prisne, ze uz len to, ze niekto vlastni imitaciu kabelky znacky LV je trestne postihnutelne pokutou rovnajucou sa dvojnasobku ceny pravej kabelky....." Ak ma niekto zaujem mozem cely clanok naskenovat a poskytnut na fore....BTW dost zaujimave citanie co sa tyka sporov poprednych svetovych firiem vs Ebay.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 12. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 to qvido - dle mého myslel Krupkic hodinky se strojkem quartz - zase se mu můžeš vysmát, to by ti bylo podobný! Nezapomeň že je začátečník. Vzpomeň si jak jsi začínal ty. to falkkon - kdyby to tak bylo, a tu prodejnu tam měl, tak by měl každý den nové OP - ne kvůli pokutám, ale kvůli obratu. ´Jestli mi tedy rozumíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 Původně jsem chtěl Quartzové hodinky a po přečtění fóra jsem se rozhodl pro hodinky s ručním natahováním... Takže místo této debaty která ti z hodinařiny nic nepřinese, zadej do vyhledáveče "automaty" a pár dní jenom čti, na moudra budeš mít dost času později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 20:15 20:16 a 20:18 - prisli vsichni, ze bych mel pravdu? Jsem zvedavej jestli kluci udrzi i poradi a pujdou hezky poporade psat jednu perlu za druhou Jinak Ondraji bud rad, ze alespon ve vlaknu venovanem OP je klid a da se tam najit i neco o hodinkach OP a ne story o kabelkovem businessu v Parizske Quido - kdepak, dneska je modernejsi vic psat nez premyslet a zpracovavat informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abcdddd Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 abcdddd - Musim rict, ze jsi nezklamal, nepochopil nadsazku a ani neprinesl zadny padny argument do diskuze.. Kazdopadne ti unika fakt, ze tady odlisny nazor podporeny argumenty nikomu nevadi, ale placani vet bez podmetu, prisudku a vlastniho nazoru nikomu nic neda - je tedy, alespon pro me zbytecne.. Ani nevim kde jsi prisel na svoji perlu - "To, ze mas neviem kolko x-stovak prispevkov z teba este toho najvacsieho experta na hodinky nerobi...". Mozna ti unika podstata veci, ja nejsem znalec hodinek, je tu mnoho lidi, kteri vi o hodinkach mnohonasobne vic nez ja a tech si vazim, ale zacina tu byt i mnoho tech, kteri sem nechodi diskutovat o hodinkach a tech si nevazim a dokonce me uz ani nebavi.. A narozdil od tebe ja nesoudim ani narozdil od tebe nepisu zdali jsi clovek bez moralky ci nikoliv atp. nemam to zapotrebi. Vsoudech druhych se placas sam a ja ti v tom rozhodne branit nebudu, klidne pokracuj.. Ja ti jenom oznamim, ze v debate o nicem s tebou pokracovat nebudu - ja z toho nic neziskam, forum z toho nic neziska a to ze ty se nebudes chvilku doma nudit je pro me velmi mala satisfakce, diky ktere svoje rozhodnuti nezmenim. Ale klidne v tom pokracuj dal, podle informaci o "ignored users" od jinych uzivatelu, ti tu mozna zbyde pouze zbytek vaseho tria, ktere ti bude simulovat publikum a v tom ti muzu klidne poprat mnoho zdaru, na jevisti ti to ocividne celkem jde obvinujes ma z nepochopenia nadsadzky.....co ked si prave ty ten kto tu nadsadzku nepochopil? Keby si si tento vylev odpustil tak uz mohla mat tvoja priatelka jeden pekny obrazok..... Podla mna mam na tuto temu vlastny nazor, a odlisny ako ty.... To je mozno prave to co ta tak stve, a preco tu na mna utocis, ze nazor nemam. Dufam, ze niesi jeden z tych clenov fora podla ktorych, ked nemas nazor taky ako oni akoby si ani vlastny nazor nemal.... A to ritolezectvo ostatnym clenom fora do zadku si si taktiez mohol odpustit v predoslom prispevku... Ale vlastne ani nie, ved ty si jeden z pritakavacov a lezenie do zadku je ti blizke.... Uz sa tesim ked raz budes v mojom az po ramena...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 to qvido - dle mého myslel Krupkic hodinky se strojkem quartz - zase se mu můžeš vysmát, to by ti bylo podobný! Nezapomeň že je začátečník. Vzpomeň si jak jsi začínal ty. to falkkon - kdyby to tak bylo, a tu prodejnu tam měl, tak by měl každý den nové OP - ne kvůli pokutám, ale kvůli obratu. ´Jestli mi tedy rozumíš? Kdy jsem se mu smál a co by mi bylo podobný? Co to plácáš? Vlastně ty tady jenom plácáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 jak už jsem kdysi psal, jsou to bratři a jejich rodiče jsou sourozenci=bráchové. :helpsmilie: Po dlooouhé době konečně super vlákno. Jen je mi líto Cybera, že už tu není určitě by souhlasil s tím, že se klecová lůžka neměla rušit, chovanci pak mají snadnější přístup k netu. Qvido jsem rád, že máš svůj avatar i Milis je ve starém teda v new Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 tak už rozumím tomu proč má abeceda v avataru toho člověka, navíc píše, že se těší až Q budeš v jeho zadku. Je to homosexuál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 tak už rozumím tomu proč má abeceda v avataru toho člověka, navíc píše, že se těší až Q budeš v jeho zadku. Je to homosexuál. Neee nejdříve tam chce Spiderera ja na takové hardcore ještě nejsem připraven! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abcdddd Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 jak už jsem kdysi psal, jsou to bratři a jejich rodiče jsou sourozenci=bráchové. :helpsmilie: Po dlooouhé době konečně super vlákno. Jen je mi líto Cybera, že už tu není určitě by souhlasil s tím, že se klecová lůžka neměla rušit, chovanci pak mají snadnější přístup k netu. Qvido jsem rád, že máš svůj avatar i Milis je ve starém teda v new to si trosku prehnal s tymi rodicmi ty chudacik....... este stastie, ze som natolko inteligentny, ze nebudem odpovedat podobnym kalibrom pretoze by si mohol stratit aj tie posledne iluzie o svojom povode a mohol by som ti znacne nalomit tvoje uz ajtak podlomene sebavedomie.... Poprosil by som o vyjadrenie k citacii clanku, ktoru som poskytol clenov fora, ktory sa do mna obuvali.... Alebo ako sa hovori zobral som vam vietor z plachiet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 to si trosku prehnal s tymi rodicmi ty chudacik....... este stastie, ze som natolko inteligentny, ze nebudem odpovedat podobnym kalibrom pretoze by si mohol stratit aj tie posledne iluzie o svojom povode a mohol by som ti znacne nalomit tvoje uz ajtak podlomene sebavedomie.... Poprosil by som o vyjadrenie k citacii clanku, ktoru som poskytol clenov fora, ktory sa do mna obuvali.... Alebo ako sa hovori zobral som vam vietor z plachiet? Jo ještě technická než to vypnu,:To"po ramena "je nohama a nebo hlavou napřed? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 jak už jsem kdysi psal, jsou to bratři a jejich rodiče jsou sourozenci=bráchové. :helpsmilie: Po dlooouhé době konečně super vlákno. Jen je mi líto Cybera, že už tu není určitě by souhlasil s tím, že se klecová lůžka neměla rušit, chovanci pak mají snadnější přístup k netu. Qvido jsem rád, že máš svůj avatar i Milis je ve starém teda v new Lol, to bylo hodně chudý. Alespoň už jsem si jistý tvojí inteligencí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abcdddd Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 Jo ještě technická než to vypnu,:To"po ramena "je nohama a nebo hlavou napřed? hlavou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 12. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 to mnovace: tak ty jsi fakt chudák všech chudáků - dělat si srandu z nemocných lidí to jsi fakt ubohý hovádko!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 chlapi, tady už vážně nemá cenu krmit trola. jen už naposled na okraj - A odůvodnění, že něco psali v novinách -časopisu (Ojro či co) je hezké, ale zřejmě i ten "novinář" bude "odborník". A zřejmě v Pařízká rue holt platí drsné právo, zřejmě jakési precedenty ala divoký západ, případně za "slečnu Lily a stát Texas", tak tam radši s žádnou kabelkou hoši nechoďte a vemte si ruksak - Tele od WH a nic se vám nestane BTW - ta ignorace je asi prima vynález současného fóra, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 Vždyť říkám, že jste bráchové. Jo abecedo, také bych tě rád potkal. Napiš mi prosím, jak nebo čím bys mi podlomil sebevědomí, ale prosím vynech to lezení do zadku - to jsi psal, že máš rád ty. Pane Krupice, myslím, že v té Pařížské ulici pracuješ - odkud bys jinak měl tak super info. Nevozíš tam nějakou krupici nebo pudr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.