Přejít na obsah

Napodobenina Panerai

kopl2005

Doporučené příspěvky

Kupkrupici a abecedo myslím, že už jste se předvedli až moc. Mohli byste opět zabrouzdat do vod, kde jste silní v kramflecích tzn. v diskusních fórech o kabelkách, které tak rádi a s úspěchem nosíte. BTW Je mi teprve 13let a jsem rád, že mě pasuješ na někoho, kdo má maturitu. Ó děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Mily drahy mechano...To ze si tu zrekonstruoval par clenom nejake vykopavky je jedna vec (za co chapem ze su tu chudacikovia vdacny) to ze tu pises do rozbehnutej diskusie bey toho abz si si precital cele vlakno druha vec z coho jednoznacne vyplyva ze by si sa asi do toho nemal miesat.....Alebo si zase prisiel zozat ovacie za jednu priblblu vetu? Takze aj ty sa prosim ta zdrz nazorovych vylevov..... :)

No to jsi trošku netrefil, až budeš umět desetinu toho co mechano, (který nejen nám chudáčkům z fora dal dohromady takové kousky ze kterých by ses posadil na zadek...) ty odborníku, tak si budu myslet, že jsi fakt frajer.

Takhle ti mohu jen napsat, že tvé příspěvky mající nějakou hodnotu by se daly spočítat na prstech jedné ruky... a ostatní jen nasírají lidi okolo, což se ti daří více než dobře....

Odkaz ke komentáři

Svatá pravda, zrovna tuhle jsme se v práci jednohlasně shodli na tom, že Miloš Zemanů měl pravdu: novináři jsou žumpa, hnůj a pakáž. :)

to jsme na tom stejně. Jen jsem to nechtěl psát, aby si někdo nemyslel, že do toho tahám politiku/politika. Miloš měl hlubou pravdu....

Odkaz ke komentáři

No to jsi trošku netrefil, až budeš umět desetinu toho co mechano, (který nejen nám chudáčkům z fora dal dohromady takové kousky ze kterých by ses posadil na zadek...) ty odborníku, tak si budu myslet, že jsi fakt frajer.

Takhle ti mohu jen napsat, že tvé příspěvky mající nějakou hodnotu by se daly spočítat na prstech jedné ruky... a ostatní jen nasírají lidi okolo, což se ti daří více než dobře....

Ale ved ja vonkoncom nepopieram, ze mechano sa v hodinkach vyzna, a ze na renovacie je trieda. Ale jeho manualna zrucnost este neznamena, ze tu moze posobit ako nejaky nazorovy sudca....:) To ze toto nikdy nebola debata hardcore o hodinkach je myslim si tiez pravda....Tato debata je o moralnej a etickej stranke nakupu fake hodiniek.

To ze sme sa dostali az k LV kabelkam je sposobene tym ako ste sa z pociatku obuvali do mna (co som vam dokazal ze nepravom) a nasledne na to co ste si uvedomili ze som mal pravdu to tu otacate na nejake diskusie o chlapoch v zenskom alebo ake pitominy.... A to ze ste zaslepeni mechanovym leskom (ktory samozrejme nepoprieram) a ze sa mu odvdacujete stylom ze mu odkyvete kazdy prispevok bez ohladu na jeho obsah je zase trosku ina kapitola.....

to boo-bek: prosim ta zdrz sa nabuduce tych hrubych vulgarizmov. to je to co si myslim na toto forum vonkoncom nepatri .... fakt nepotrebujem citat tieto oplzle vylevy chorej mysle......

NIGTinGALE: to ze sa tu navazas do rodinnych prislusnikov clenov tohto fora kazdopadne svedci o tvojej inteligencii..... tiez si to nabuduce odpust.... do teba sa tiez nikto neobuva aj ked by sa mohol, tvoja osobna fotka je viac nez inspirujuca..... :)

Odkaz ke komentáři

Tak som si dal namahu a precital vsetky prispevky... Niektori tu pisete, ze abcddd, kopl a krupkic neuviedli argumenty... To si nemyslim...podla mna uviedli argument eticky, ktory uznam ma mozno pre niekoho prilis malu vahu, aby ho mohol nazvat argumentom. Ak je pre niekoho dovod, ze si nekupi fake alebo plagiat, prave dovod eticky myslim si, ze je to jeho vec.

Na druhej strane su ludia, ktori mozno eticke a moralne argumenty nectia tak silno, alebo vobec a timto ludom nerobi problem si fake ci plagiat kupit. Je mi to jedno, uplne jedno.

Je pravda, ze debata sa od hodiniek presunula ku kabelkam, co malo sluzit ako ilustracia. Niektori to zrejme nepochopili.

Nikdy som si nemyslel, ze sa na tomto fore stretnem i s reakciami natolko primitivnymi ako bola reakcia clena boo-beek. Urcite mas hodinky rad a urcite sa v nich vyznas, ale tymto svojim prispevkom si sa tak strapnil, ze pre mna osobne si nula. Mna tiez niektore prispevky irituju, pridu mi nemiestne, smiesne , trapne, atd... Ale nikdy by som sa nevyjadril ako ty. Boo-beek je pre mna po tomto tvojom prispevku synonymom k slovo primitiv a buran.

Odkaz ke komentáři

Pche, takových chytrolínů, jako ta slovenská abeceda, tak těch už tu bylo dost a historie je mi svědkem, že na chronomagu neuspěli. Ještě pár dní tady bude oxidovat a pak se vypaří. Je tady dva a půl dne a už se otírá o Mechana, to je fakt frajer.

Normálka, puberta :D

Odkaz ke komentáři

Pche, takových chytrolínů, jako ta slovenská abeceda, tak těch už tu bylo dost a historie je mi svědkem, že na chronomagu neuspěli. Ještě pár dní tady bude oxidovat a pak se vypaří. Je tady dva a půl dne a už se otírá o Mechana, to je fakt frajer.

Kéž by si s tím vypařením měl pravdu...

Odkaz ke komentáři

Mas nejaky problem s tym, ze som prave slovenska abeceda? Prosim ta vysvetli to, pretoze to silne zavana tym ze ti vadi aj to, ze som slovak a nielen to, ze mam odlisny nazor ako ty....

Odkaz ke komentáři

a mechano je co? nejaka vyssia kasta? Urcite je to odbornik, ale to predsa neznamena, ze s nim nemoze niekto nesuhlasit. Ja som sa s mechanom nedostal zatiasl ani raz do stretu zaujmov, nazorov..., ale ak by som mal na nieco, co by povedal ci spravil iny nazor, napisal by som ho. Je to demokraticke.... Ale naozaj mi to niekedy pripada, ze clenovia , ktori maju viac prispevkov su nieco viac...to podla mna nie je spravne. Nebudem s niekym ticho suhlasit, iba preto, ze je tu dlhsie a ma vacsie cislo v kolonke prispevky...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Dnes se rozhodl, že si přečtu celé toto vlákno a musím s politováním konstatovat, že jsem udělal stejnou chybu jako s vláknem " legendární hodinky do 10.000,-" nebo tak nějak se jmenovalo. Po přečtení obého jsem zjistil, že to byla přehlídka ztraceného času :thumbsdown_anim: , nedozvěděl jsem se prakticky nic, pouze mohu konstatovat, že kvalitou se blíží k proslaveným hádkám, které mistrně vyvolal diskutér, máme tady nové ?

Abych to shrnul v prvém, kde člen žádal o radu tak si on sám svůj obrázek udělal, protože už dál nepokračoval, zatímco ostatní se začali zasypávat argumenty zda je lepší švýcarský quarz nebo japonská mechanika, svůj názor mám, ale nechám si ho pro sebe, aby se nám ta debata nerozjela znovu, u druhého mě alespoň pobavili, když už nic vědecké názory :lol2: .

Myslím si, že už nastal ten spravný čas, aby zasáhli moderátoři a udělali podobným diskusím přítrž nebo nastane skutečně ta doba, kdy si kždý z nás vybere členy, které chce ignorovat a pak to bude kompletně v prdeli.

Odkaz ke komentáři

Dnes se rozhodl, že si přečtu celé toto vlákno a musím s politováním konstatovat, že jsem udělal stejnou chybu jako s vláknem " legendární hodinky do 10.000,-" nebo tak nějak se jmenovalo. Po přečtení obého jsem zjistil, že to byla přehlídka ztraceného času :thumbsdown_anim: , nedozvěděl jsem se prakticky nic, pouze mohu konstatovat, že kvalitou se blíží k proslaveným hádkám, které mistrně vyvolal diskutér, máme tady nové ?

Abych to shrnul v prvém, kde člen žádal o radu tak si on sám svůj obrázek udělal, protože už dál nepokračoval, zatímco ostatní se začali zasypávat argumenty zda je lepší švýcarský quarz nebo japonská mechanika, svůj názor mám, ale nechám si ho pro sebe, aby se nám ta debata nerozjela znovu, u druhého mě alespoň pobavili, když už nic vědecké názory :lol2: .

Myslím si, že už nastal ten spravný čas, aby zasáhli moderátoři a udělali podobným diskusím přítrž nebo nastane skutečně ta doba, kdy si kždý z nás vybere členy, které chce ignorovat a pak to bude kompletně v prdeli.

Mas pravdu, ze obe vlakna boli (su) zbytocne dlhe... Dovodom je podla mna to, ze viaceri chronomagisti nedokazu akceptovat iny nazor a budu sa presviadcat o svojej pravde do nekonecna...

Odkaz ke komentáři

Myslim, ze slovenska particka uns a abeceda si sem prisli vysvetlit sve nazory s celym osazenstvem Chronomagu. Je jim fuk, ze uz jsou zde za kreteny a ze si udelali nepratele z poloviny navstevniku. Budou tu proste plkat a plkat jako Diskuter a cpat kazdemu svoje nazory. Bohuzel to bylo jasne uz pri jejich vstupu, kdy me zarazila ta agresivita a arogance. Ach jo. Zavrete to nekdo. A vy chalani - jdete prosim do riťi!!!!!!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

To ze toto nikdy nebola debata hardcore o hodinkach je myslim si tiez pravda....Tato debata je o moralnej a etickej stranke nakupu fake hodiniek.

No a prave na tomhle se neshodneme - tohle byla debata o hodinkach, nez jsi nas zacal presvedccovat o tom, ze je to debata o necem uplne jinym, dobry muzi.

Nakonec to skonci plnou hubou demokracie, narodoveckejma plkama o tom, jak nam Slovakum Cesi ublizujou a paroubkovskyho distancovani se od koure z ohne, kterej jsem rozdelal...

Odkaz ke komentáři

Mas nejaky problem s tym, ze som prave slovenska abeceda? Prosim ta vysvetli to, pretoze to silne zavana tym ze ti vadi aj to, ze som slovak a nielen to, ze mam odlisny nazor ako ty....

Když jsem byl nováčkem, tak jsem dostal od zkušenějších radu: čti, čti a vstřebávej. Já se podle toho řídil. Zkus se nad tím zamyslet, možná pochopíš.

Proč Vy Slováci máte tak malé sebevědomí? Napíšu slovenská abeceda a už pod tím hledáte nějakou českou xenofobii.

Klidně napiš ten český Marosh a v pohodě. Já jsem rozhodně nechtěl urážet.

Dál se k tomu nembudu vyjadřovat.

Taky jsem pro uzavření vlákna.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...