Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak vam taky ukazu moji krasku , neni nejmladsi, misty narezla, docela vysoka spotreba nafty, ale jinak zase vysoce spolehlivy, a i dost pohodlny kamion na dlouhe cesty, vlastnim jen asi 15000km, ale po tech 9000km po africkych "cestach" na ni nedam dopustit...... :thumbsup_anim:

• Odpovědi 480
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
PhoeniX : Díky snažím se užívat si sluníčka. Turbo mám už od srpna loňského roku, ale tohle jsou první fotky. Nebyl čas ani nálada a fotím strašně nerad. Dneska bylo tak nádherně že mi to nedalo a pár fotek jsem udělal.

Tada: Je to stejné jako každé jiné auto, můžeš s ním jezdit v normálním i hustém provozu, nijak se neliší. Rozdíl je v tom, že tam kde ostatní auta se zrychlením a výkonem končí, tak Turbo je na čtvrtině :D Moje maximální rychlost byla 305, ale o tom to moc není nejkrásnější je zrychlení a to i třeba ze 100 na 200, zarazí tě to do sedačky a nemůžeš se ani nadechnout. Pokud jedu s lehkou nohou tak si vezme asi 11l/ 100km, ale to mi moc nejde většinou 16 - 19l, ale vůbec mě to nevadí za to svezení to stojí. Nejradši mám zatáčky dostatečně přehledné, abych viděl co je za nimi. Na dalnici je to otrava. Překvapilo mě, že většina řidičů, i když jedu jen o málo rychleji než oni, tak uhýbá okamžitě do pravého pruhu a pokud jedu jiným autem tak neuhnou a ani se nesnaží. :rolleyes:

Souhlas, osobně vidím velkej rozdíl mezi tím když jedu služebním golfem nebo svou 911 :D Jinak, v létě má být v Brně sraz porsche, organizuje to klub Porsche při příležitosti závodu ,,vzhůru Farinovou zatáčkou,, a mluvil jsem s Vonkou (závodí s 996 GT3) , nechtěl by ses tam ukázat?

Odesláno (upraveno)
Souhlas, osobně vidím velkej rozdíl mezi tím když jedu služebním golfem nebo svou 911 :D Jinak, v létě má být v Brně sraz porsche, organizuje to klub Porsche při příležitosti závodu ,,vzhůru Farinovou zatáčkou,, a mluvil jsem s Vonkou (závodí s 996 GT3) , nechtěl by ses tam ukázat?

OK proč ne, až budeš vědět termín, tak se ozvi pokud to nevleze do dovolený nebo nějaké zahraniční cesty, tak bych se stavil.

Upraveno uživatelem Dali
Odesláno
Jo, pěkné enduro. A má to ten správnej motor, majitelé Jawa 650 vědí ;)

- kolik má najeto?

necelých 29 tisíc-ode mě zatím jen asi 600km,ale zatím samá spokojenost ;)

Odesláno

Nový, a přitom starý Tag Heuery Carrera.

Nový pro mě, starý, protože nejsou kupovaný v krámě ale od jednoho člena tohoto fóra, kterej je nějakou dobu nosil.

Obr. je jenom ilustrační, (jsou na něm nový hodinky). Autentický foto zatím nemám. Snad časem.

post-5978-1241703398.jpg

Odesláno

Mám prosbu ke všem co si toto přečtou,nebo k motorkářům-dnes v noci-to je z 8.5 09 na 9.5 09 mi byla ukradena motorka-foto viz o něco víše-kdyby ji někdo zahlíd,nebo cokoli jiného,ať prosím kontaktuje polici nebo mě přes SZ.Všem děkuji Jirka

Odesláno (upraveno)

Jedna z mých krásek..ta hodnější :whistle:a pak ty co musím krotit :thumbsup_anim:

Hele vojto > tohle je vlákno o motorkách. :D

:gora:

post-6083-1241867299.jpg

post-6083-1241867803.jpg

post-6083-1241867882.jpg

Upraveno uživatelem kenny63
Odesláno (upraveno)

A jedna z mých krásek.. tu co mám jen na leštění a na občasné vyjížďky a srazy....jelikož jsem již o jednu moto před 3 lety přišel takže si vyhrazuji právo zamazat vše co by jen naznačilo sídlo mých lásek. :boxing:

post-6083-1241868731.jpg

Upraveno uživatelem kenny63
  • po měsících...
Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)
Milosi, eště, eště!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:thumbsup_anim:

post-786-1249165623.jpg

post-786-1249165650.jpg

post-786-1249165816.jpg

Upraveno uživatelem milosklikar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...