Jan Neckář Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Ahoj lidi.zdedil jsem tento kousek,ale nemam tucha zda je to original ci fake. a nenasel jsem ani nic podobneho.neocekavam ze by to melo nejakou cenu,jen bych rad vedel co jsem zdedil.diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Švýcary s japonským strojkem jsem ještě neviděl .
bohus76 Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Ideální adept na léčení u doktora Sibiře http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30445-fejkobijci/ /snad je z toho jasné,co jsi zdědil/.
Sphinxx Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Postrádám antireflex, v tomhle případě i safír. Hele Jendo myslím, že to můžeš zahodit ... nevím, po kom jsi to zdědil, ale nošením budeš za kašpara .
IzTaPa Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 vsimate si, kolik fiku, ze dneska 'dedi'?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.