gerhard Odesláno 21. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2007 A co poviete na model ORIS Frank Sinatra Chronometer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2007 Co si myslíte o těchto, fake nebo ne ? http://www.nekazanka.cz/bazar/index.php?productID=1203 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2007 ta fotka fake nezobrazuje - oficialny web, cena tiez je blizka realnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2007 Myslim ze tyhle se nefakujou. Mam stejny, vypadaji stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dfgh Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2007 (upraveno) Zdravím, jsem fanda hodinek ORIS - mimochodem k ORISŮM a vúbec k hodinkám jsem se dostal přes muziku. Mám rád Petera Gabriela (bývalý člen skupiny Genezis), který v jednom videoklipu (Diging in the dirt, 1992) měl na ruce hezké hodinky "podivné" značky ORIS. Ze zvědavosti jsem kontaktoval ORIS, ten mi potvrdil, že na tento klip měli s Gabrielem speciální smlouvu. Tak jsem zjistil, že kromě ROLEXU existují i jiné solidní značky. Něznáte ještě nějakou osobnost. která nosí ORIS? Mrkni na: http://oris.ch/oris/sponsoring.aspx?ln=en&id_cat=4 Tech osobnosti treba jenom z oblasti kultury je celkem dost. Upraveno 3. října 2007 uživatelem Dfgh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2007 Jezdci Wiliams F1--maji smlouvu s Oris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2007 a myslim ze jeste nejaky tenista... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se