vohrada Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Uvažuji o koupi těchto hodinek. Prosím o jakekoliv hodnoceni tohoto výběru (nejsem klasický hodinko-fil, jen se ji líbí a nechci úplný brak). 1
PetrL Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Podle mě, obecně: značka dobrá, parametry - myslím - taky docela dobrý. Jen si myslím, že na quartzky jsou dost drahý (aspoň, že tam za tu cenu je ETA). Nenapsal jsi žádný bližší preference (pro jaké příležitosti je chceš nosit, jaký život vedeš - co všechno by hodinky měly vydržet atp.). Za mě, pokud do nich chceš investovat cca 14 tis., pak bych šel do mechanik. Ale to je moje preference... Tak třeba, když trochu specifikuješ svoje potřeby a nároky, mohli bysme ti poskytnout zasvěcenější názor.
El Nano Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 mám tu stejnou řadu jenom jinou barevnou kombinaci a jsem spokojenej, nemám jim co vytknout, jestli se ti líbí a chceš quartzy s chronem, tak do nich klidně bež jenom teda nemám zkušenost s výdrží toho PVD
Roman-ZA Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Uvažuji o koupi těchto hodinek. Prosím o jakekoliv hodnoceni tohoto výběru (nejsem klasický hodinko-fil, jen se ji líbí a nechci úplný brak).Brak nekupis a ked ich objednas z Polska, tak este usetris. Tiez ich mam vo vyhlade, ako x-dalsich
vohrada Odesláno 3. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Podle mě, obecně: značka dobrá, parametry - myslím - taky docela dobrý. Jen si myslím, že na quartzky jsou dost drahý (aspoň, že tam za tu cenu je ETA). Nenapsal jsi žádný bližší preference (pro jaké příležitosti je chceš nosit, jaký život vedeš - co všechno by hodinky měly vydržet atp.). Za mě, pokud do nich chceš investovat cca 14 tis., pak bych šel do mechanik. Ale to je moje preference... Tak třeba, když trochu specifikuješ svoje potřeby a nároky, mohli bysme ti poskytnout zasvěcenější názor. No po mechanikách jsem taky pokukoval, ale... Trochu vyšší cenu bych ještě snad zkousnul, jenže bych chtěl hodinky, které jsou relativně dost přesné (bral bych tak seřizovat rozdíl 30 vteřin jednou za dva měsíce při úpravě datumu) a které nejsou tak citlivé na otřesy, vibrace - prostě se kterými se nemusím bát zatřepat rukou nebo jet na kole 3 km po kostkách. Hledal jsem něco se sportovnějším vzhledem pro denní nošení a vždycky jsem pokukoval po "swiss made" (zatím jen pokukoval). Současné hodinky nosím v podstatě pořád (snad jen při štípání dřeva jdou dolů) a většinou je nesundavám ani do sprchy (to bych s tím koženým páskem asi musel přehodnotit...). Ale jak říkám - prvotní impuls u těchto Certin byl design.
Jörg8X Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Certina neni špatná volba, za ty peníze to nejsou zlé hodinky. A jestli budeš trvat na sprchování, tak je můžeš dát na gumu a máš klid
PetrL Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 No po mechanikách jsem taky pokukoval, ale... Trochu vyšší cenu bych ještě snad zkousnul, jenže bych chtěl hodinky, které jsou relativně dost přesné (bral bych tak seřizovat rozdíl 30 vteřin jednou za dva měsíce při úpravě datumu) a které nejsou tak citlivé na otřesy, vibrace - prostě se kterými se nemusím bát zatřepat rukou nebo jet na kole 3 km po kostkách. Hledal jsem něco se sportovnějším vzhledem pro denní nošení a vždycky jsem pokukoval po "swiss made" (zatím jen pokukoval). Současné hodinky nosím v podstatě pořád (snad jen při štípání dřeva jdou dolů) a většinou je nesundavám ani do sprchy (to bych s tím koženým páskem asi musel přehodnotit...). Ale jak říkám - prvotní impuls u těchto Certin byl design.No zní to tak, že potřebuješ bezúdržbové, odolné hodinky, kterým nebudeš muset věnovat žádnou velkou péči. Opravdu jsou pro tebe asi mnohem vhodnější quartzy (hlavně teda ta jízda na kole by těm mechanikám moc neprospěla...). V quarzkách vůbec nefrčím, ale myslím, že s Certinou rozhodně žádnou chybu udělat nemůžeš. Takže pokud sis je vybral, líbí se ti, tak do nich jdi.
tano Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Hodinky jsou to pekna, certina neni spatna volba.S PVD nemam zkusenosti.
Roman-ZA Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Ak ich chces aj na bike, tak by som volil cisty nerez. PVD mozes skrabnut.
vohrada Odesláno 4. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Ak ich chces aj na bike, tak by som volil cisty nerez. PVD mozes skrabnut.Taky to trochu řeším - původně jsem začal u C001.639.11.057.02. Ale když ta kombinace červená-černá je tak hezky "jiná"... :-)
cosmo Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Certiny mam dvoje a za ty penize "zlate" hodinky, i co se servisu a nahradnich dilu tyka...Poridil jsem si kombo automatu a quartz, abych je mohl stridat dle urceni a zaroven nenicil strojek automatu...z tebou vybranych bych volil tyhle na cernem silikonu, nazivo jsou moc fajn, ted jeste sehnat nejakou doboru cenu....kozeny remen si nejaky nechas usit nebo dokoupis cerny karbon s cervenym prositim...proste moznostem se meze nekladou...mam na mysli tyto Podium GMT C001.639.17.057.00
vohrada Odesláno 6. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Díky všem za rady i inspiraci. :-)
McMac Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Ahoj, stejně jako El Nano je mám taky, ale v jiné trochu formálnější barevné kombinaci. Hodinky se celkem pohodlně nosí a v té červené vypadají hodně dobře. K obleku to ale už holt není. Pokud nepočítám onu výměnu baterie v Koscomu, tak šlapou už přes 3 roky bezchybně :-) Za mě poměr cena - výkon je ok ;-) Mac
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se