Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevíte někdo jaký typ Panerai má Jason Statham ve filmu Kurýr 2? Zahlédl jsem je a působí bombasticky i k tomu jeho věčnému černému obleku a kravatě.

Odesláno (upraveno)
Nevíte někdo jaký typ Panerai má Jason Statham ve filmu Kurýr 2? Zahlédl jsem je a působí bombasticky i k tomu jeho věčnému černému obleku a kravatě.

Panerai Luminor Daylight Chronograph

post-1498-1181896721.jpg

post-1498-1181896743.jpg

post-1498-1181897047.jpg

Upraveno uživatelem A@A
Odesláno

Filmek jsem viděl asi tak před půl rokem. Při čekáni na parkovišti viz. 1 foto, ale mám dojem, že Paneraiky šli po sekundách jako quartz. Říkal jsem si, že je to nějáký divný, asi fake :ph34r: Ale, už si tedy moc nevzpomínám"

Odesláno
Filmek jsem viděl asi tak před půl rokem. Při čekáni na parkovišti viz. 1 foto, ale mám dojem, že Paneraiky šli po sekundách jako quartz. Říkal jsem si, že je to nějáký divný, asi fake :ph34r: Ale, už si tedy moc nevzpomínám"

Možná pro zvýšení dramatičnosti použili quarz. Ono to skákání vteřinovky zvyšuje asi víc napětí.

Odesláno

Ak si dobre pamätám, tak dokonca na nich pípal budík :sad01_anim:

Odesláno

Ano ano. Myslim, ze je to zrovna ten zaber, kdy na ne mackl a oni zacli pipat. No nesmysl. Vim, ze jsem se u toho zacal smat a rozcilovat se, ze Panerai pipaj a pritelkyne na me koukala, jako na blazna!!!

Odesláno

Vo filmoch dokazu urobit hodinky vselico. Napr aj to spominane pipanie alebo nepozornost rezisera, ze v jednom zabere ma herec hodinky na ruke a v druhom uz nie :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...