PD Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Nevíte někdo jaký typ Panerai má Jason Statham ve filmu Kurýr 2? Zahlédl jsem je a působí bombasticky i k tomu jeho věčnému černému obleku a kravatě.
A@A Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 (upraveno) Nevíte někdo jaký typ Panerai má Jason Statham ve filmu Kurýr 2? Zahlédl jsem je a působí bombasticky i k tomu jeho věčnému černému obleku a kravatě. Panerai Luminor Daylight Chronograph Upraveno 15. června 2007 uživatelem A@A
African Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Filmek jsem viděl asi tak před půl rokem. Při čekáni na parkovišti viz. 1 foto, ale mám dojem, že Paneraiky šli po sekundách jako quartz. Říkal jsem si, že je to nějáký divný, asi fake Ale, už si tedy moc nevzpomínám"
PD Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Panerai Luminor Daylight Chronograph Moc díky i za ty fotky.
falkkon Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Filmek jsem viděl asi tak před půl rokem. Při čekáni na parkovišti viz. 1 foto, ale mám dojem, že Paneraiky šli po sekundách jako quartz. Říkal jsem si, že je to nějáký divný, asi fake Ale, už si tedy moc nevzpomínám" Možná pro zvýšení dramatičnosti použili quarz. Ono to skákání vteřinovky zvyšuje asi víc napětí.
maxs Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Filmek jsem viděl asi tak před půl rokem. Při čekáni na parkovišti viz. 1 foto, ale mám dojem, že Paneraiky šli po sekundách jako quartz. Říkal jsem si, že je to nějáký divný, asi fake Ale, už si tedy moc nevzpomínám" Ak si dobre pamätám, tak dokonca na nich pípal budík
Frantik Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Ano ano. Myslim, ze je to zrovna ten zaber, kdy na ne mackl a oni zacli pipat. No nesmysl. Vim, ze jsem se u toho zacal smat a rozcilovat se, ze Panerai pipaj a pritelkyne na me koukala, jako na blazna!!!
A@A Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Vo filmoch dokazu urobit hodinky vselico. Napr aj to spominane pipanie alebo nepozornost rezisera, ze v jednom zabere ma herec hodinky na ruke a v druhom uz nie
sibirnaya Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 tady je link na kuryra II - http://youtube.com/watch?v=-aBTKi0fj8s , kdo si pocka, jsou videt i hodinky... a neskace vterinovka, rekl bych...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se