nicka Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 SUPER! tak jsem si je od pku koupil a jsou fakt krásný i s opotřebením. Asi začnu šetřit na renovaci. Mám velké primky kaliber 50, nosím je denně do práce a teď ještě prohodím sporty II za s Igen a budu spokojenej č
pku Odesláno 21. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 Tak jsem odjel na tři dny na Orlík a konečně se naskytla možnost změřit rezervu chodu. 39h 15min. v ležící poloze.
mrokoh Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Odesláno 2. září 2007 Tak jsem se konečně dočkal a musím říci že to stálo za to jsem opravdu nadšený. Zrenovované Sporty Igen do žlué barvy podle vlastního přání.Barva ciferníčku sladěna s řemínkem Yellow Shark a vyplněna černým kritím a černýma ručkama.Safírové sklíčko a průhled na strojek s popisem. Budu se je bát nosit aby se mi neošoupaly.:-))) Gratuluji k nádhernám hodinkám. Já sám mám připravenou kolekci šesti kusů hodinek k renovaci. Z níže uvedených příspěvků jsem se dočetl, že samotná renovace trvala +/- 10 měsíců. To nevadí počkám. Chci využít této příležitosti k následnému dotazu: jsou v nových hodinkách od f. PRIM strojky zahraniční výroby nebo jejich vlastní? Například v modelech SPARTAK nebo LINEA? Mám zájem si tyto nové hodinky koupit. Děkuji za odpověď
New X-Bob Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Odesláno 2. září 2007 na stránkách Primu je to zmíněno. Fakticky jsou to vyladěné strojky Eta.
mrokoh Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Odesláno 2. září 2007 na stránkách Primu je to zmíněno. Fakticky jsou to vyladěné strojky Eta. Díky za odpověď , už jsem se přesvědčil na jejich stránkách. Otázkou je zda koupit nové hodinky nebo né. Nechci zde vést prázdnou polemiku. Chci jen poradit od širokého fóra.
Foundryman Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Odesláno 2. září 2007 Za požadovanou cenu dostaneš u jiných značek mnohem lepší. Nebo srovnatelné za cenu daleko nižší.
mrokoh Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Odesláno 2. září 2007 Za požadovanou cenu dostaneš u jiných značek mnohem lepší. Nebo srovnatelné za cenu daleko nižší. Rozumím, ale v případě navrhovaných úprav bude cena taky někde jinde. Nebo znáš snad někoho, kdo za přijatelnou cenu udělá úpravy na základě vlastních požadavků.
cigi Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 mrokoh - žádná značka na světě ti nedá za srovnatelné peníze to, co prim. Zavolej na kontakty na webu (p. Prokop) a dostaneš prakticky to, co chceš přesně za tu cenu, kterou chceš zaplatit. A navíc spoustu srandy - není nic lepšího, než si udělat vlastní hodinky pro radost! Samosebou ti prim udělá i nové hodinky se strojkem prim, sám mám takové už dvoje. Pan prokop ti podá vyčerpávající aktuální informaci, jen do toho a pochlub se!
New Milis Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 mrokoh - žádná značka na světě ti nedá za srovnatelné peníze to, co prim. Zavolej na kontakty na webu (p. Prokop) a dostaneš prakticky to, co chceš přesně za tu cenu, kterou chceš zaplatit. A navíc spoustu srandy - není nic lepšího, než si udělat vlastní hodinky pro radost! Samosebou ti prim udělá i nové hodinky se strojkem prim, sám mám takové už dvoje. Pan prokop ti podá vyčerpávající aktuální informaci, jen do toho a pochlub se! To je masážička..
New X-Bob Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 To je masážička.. no ale je to tak. Bez ohledu na ligu hodinek, co myslíš, když budeš chtít třeba do standardních hodinek jiné ručky a na ciferník smajlíka, kdo ti to za cenu, která je řádově desetinová (pětinová a pod.) ceny původního standardu, toto udělá? Myslím, že ani Vostok, ani Omega. A jestli, tak za násobky ceny standardního provedení. Navíc myslím, že jsou v Eltonu na uvedená přání přece jen uvyklejší, než jiné hodinářské firmy, je to jejich chleba - indivindi výroba. A budou se s tebou bavit česky. Jiné firmy se s tebou možná ani bavit nebudou ....
Lukáš Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 no ale je to tak. Bez ohledu na ligu hodinek, co myslíš, když budeš chtít třeba do standardních hodinek jiné ručky a na ciferník smajlíka, kdo ti to za cenu, která je řádově desetinová (pětinová a pod.) ceny původního standardu, toto udělá? Myslím, že ani Vostok, ani Omega. A jestli, tak za násobky ceny standardního provedení. Navíc myslím, že jsou v Eltonu na uvedená přání přece jen uvyklejší, než jiné hodinářské firmy, je to jejich chleba - indivindi výroba. A budou se s tebou bavit česky. Jiné firmy se s tebou možná ani bavit nebudou .... Přesně tak! Ceny zakázkových hodinek oproti konkurenci výrazně nižší (proto nechápu proč nesdělovat nikomu třetímu cenu, vždyť je to velmi dobrá reklama). No a hlavně komunikace je příkladná, cokoliv co je možné, tak udělají........
mrokoh Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Přesně tak! Ceny zakázkových hodinek oproti konkurenci výrazně nižší (proto nechápu proč nesdělovat nikomu třetímu cenu, vždyť je to velmi dobrá reklama). No a hlavně komunikace je příkladná, cokoliv co je možné, tak udělají........ Díky všem za rady. Na základě toho jsem zavítal do ELTONU. Nechla jsem tam moje návrhy pro nové hodinky a hodinky pro renovaci přivezu dodatečně. Dokonce jsem si předběžně dohodl prohlídku závodu. Hodinky mám tak jako všichni zde rád a chci vidět jak vznikají případně, jak se renovují. Jinak fandím tradiční "České značce". Možná, že jsem tímto pro spoustu z Vás směšnej, ale jejich přístup v tvorbě zakázek a renovace je asi dobrý.
cigi Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Tak tě vítám do směšný party, mrokoh! (na ten nick ses musel nadřít ) Publikuj už ty tvoje návrhy!!
mrokoh Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Tak tě vítám do směšný party, mrokoh! (na ten nick ses musel nadřít ) Publikuj už ty tvoje návrhy!! Jako ve SNĚŽENKÁCH: vydrž "PRŤKA" vydrž určitě je zveřejním. Tím jsem se Tě nechtěl dotknout, ale opradu čekám na jejich první odpověď, která má dle vyjádření zainteresovaných příjít v tomto týdnu.
pavel23 Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Tak na to se těžším! Protože taky pořád o něčem uvažuji ke čtyřicátým narozeninám, zatím mám dvě volby malinko pozměněný spartak a nebo sériový orlík, ale ten je trochu menší. Zajímavý byl ten solitér černých spartaků. Taky bych rád požádal o fotky individuálních uprav ( solitéru ) pro inspiraci. Zatím mám ještě čas. Jinak se mi moc líbily spartaky limitovaná edice, ale ty už nejsou.
fofrak Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Tak jsem se konečně dočkal a musím říci že to stálo za to jsem opravdu nadšený. Zrenovované Sporty Igen do žlué barvy podle vlastního přání.Barva ciferníčku sladěna s řemínkem Yellow Shark a vyplněna černým kritím a černýma ručkama.Safírové sklíčko a průhled na strojek s popisem. Budu se je bát nosit aby se mi neošoupaly.:-))) Taky gratuluji, opravku krásný kousek... a jak na žlutou osobně nejsem, tak tady fakt tzv. tvrdí muziku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se