Nicolas02 Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 (upraveno) Ahoj panove,ikdy sem uz davno propadnul hodinkam jine znacky take z japonska nemohl jsem to vydrzet a v zaplave hodinek a jejich fotografii jsem se rozhodnul koupi te vsem svym Citizenkam taky jedny krasny Seika SKX 009... Myslite ze je to spravna volba od teto znacky??? Upraveno 24. září 2014 uživatelem Nicolas02
Tondaa73 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 To je jasný, je to klasika........já teda raději 007, ale záleží, jak máš velkou pracku.Užij si je...
tombas Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Hodinky pěkné, pro mě trochu malé a škoda toho základního kalibru.
karel hb Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Pro začátek alespoň není špatná Opravdu nevím, proč pro začátek. Volba výborná, tyhle hodinky jsou legendou a velice oblíbené, spousta chronomagorů jím dává při nošení přednost před mnohem dražšími kousky, spíš variantě 007 bez pepsi lunety, ale jsou to stejné hodinky. Sice je pravda, že je používají většinou jako tool watche na běžné nošení a "otloukání", ale to jejich kvalitu nikterak nesnižuje. Já osobně velice zvažuji, že po drobných úpravách SKX 007 vyměním za svá stávající, vymazlená modrá Suma, protože mi sedí a vyhovují víc. A klidně oželím lepší kalibr, tvar pouzdra a kvalitnější lumi, tedy, pro začátek , protože to jsou za ty peníze neskutečné hodinky.Nevím, jaký máš obvod zápěstí, je fakt, že pro někoho mohou být v daném segmentu malé, ale zase jsou velice pohodlné na nošení. Tož asi tak.
Plina Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Já SKX007 kupoval taky jen na začátek. No a už je mám rok a nějak se mi líbí čím dál více. :-) Původně jsem seiko moc nemusel, ale člověk míní život mění. Teď zvažuju upgrade na suma a pak snad někdy možná marinemastery.
villain83 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Já SKX007 kupoval taky jen na začátek. No a už je mám rok a nějak se mi líbí čím dál více. :-) Původně jsem seiko moc nemusel, ale člověk míní život mění. Teď zvažuju upgrade na suma a pak snad někdy možná marinemastery.Spravnej vyvoj,mam to podobne,007 jsem mel dvakrat a prodal je,premejslim,ze je koupim do tretice(mozna 009),jsou to super hodinky.Ted mam Suma,ktery mi vyhovujou,ale jako dalsi metu bych taky rad zkusil MM,tahle trojice by mi asi stacila..neco vintazniho k tomu a je klid.
Čajíček Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Opravdu nevím, proč pro začátek.Třeba on bude vědět. Možná se mu líbí. Každej u Seika nějak začal. Já jsem první pořídil SRP031K1 až pak došlo na potápky SKX007 a SKX779 a SBDC003. SKX779 a SBDC003 mám do teď. Nebo si to myslel, jako že si musí pořídit jenom jedny Seika u těch musí zůstat? Taky nechápu. Jinak vřele souhlasím s tvým popisem. Jsou to prostě dobrý hodinky za cenu, kterou jentak někdo nanakope. Howgh
karel hb Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Třeba on bude vědět. Možná se mu líbí. Každej u Seika nějak začal. Já jsem první pořídil SRP031K1 až pak došlo na potápky SKX007 a SKX779 a SBDC003. SKX779 a SBDC003 mám do teď. Nebo si to myslel, jako že si musí pořídit jenom jedny Seika u těch musí zůstat? Taky nechápu. Jinak vřele souhlasím s tvým popisem. Jsou to prostě dobrý hodinky za cenu, kterou jentak někdo nanakope. HowghŠpatně si to pochopil. U jedněch Seiko nikdo zůstat nemusí, jen mi přišlo, že se o SKX vyjadřuješ trochu přezíravě. Trochu mi citace "Pro začátek alespoň není špatná ;)" s tím smajlíkem přišla jako ve stylu "je milion lepších variant, ale úplně mimo to není" a to si ty hodinky fakt nezaslouží, protože moc lepších variant v této cenové i vyšší kategorii není. Ale možná jsem Tě špatně pochopil já.
Čajíček Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Nerozuměli jsme si oba. Měl jsem napsat spíš, že SKX009 prostě není špatná volba. Vůbec se na ně nekoukám zle. Strojek 7s26 je hodně dobrej. Ty moje skx007 šly hodně přesně a to jsem je nenechával za cca. 3 roky pravidelnýho nošení servisovat. Asi bych je měl do dneška, ale nevěděl jsem předloni co koupit bráchovi k narozkám a vzpomněl jsem si na to, že se mu líbí Prosté nedorozumění mezi námi. Trochu jsem do toho prvního příspěvku chtěl napsat i to, že mohlo dojít na horší možnosti výběru a moc jsem to zkrátil. Teď vidim, že jsem to napsal dvojznačně a ten smajlík na konci měl znamenat, že Nicolasovi ten výber schaluju. Navíc určitě nezůstane jenom u nich a ještě nějaký další Seika ponosí. Pár fotek z mobilu toho co bylo ve vrtiči, aby si nikdo nemyslel, že nemám rád Japonce. Foceno kvůli prvním G-Shockům, které jsem si nedávno pořídil, takže vše ostatní je rozmazané. Bohužel jsem lepší fotky nenašel. Omlouvám se. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nicolas02 Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Panove dekuju za sdeleni vasich cennych nazoru a zkusenosti... Snad jen doplnim ze sem mel na vyber a zvolil jsem si prave 009 pro tu pepsi lunetu ktera je odlisuje od potapek co uz mam doma a protoze mi prislo i naradi pro hodinare ametary dokoupim k nim i nejakou sadu tahu a budu je stridat.. Velikost jsem bohuzel taky resil a na me jsou to uplne nejmensi hodinky co sem schopny si vzit na ruku,je ale fakt ze jsem vcera koupil Fortisi a ty jsou 42mm taky celkem fajn a hned jak si v patek vyzvednu svoje prvni seika pridam nejakou fotku...a zaradim se do klubu hrdych majtelu tehle japonske legendy
tombas Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Tak to gratuluji, já si své první seika stále ještě nevybral , i když bych je potřeboval jako sůl.Snad to během tohoto týdne rozlousknu .
ProF3T Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 So Seikami je to ťažké. Vybrať jediný model sa hádam ani nedá. Ja som začínal so sumami. Nebyť MM, nosil by som ich doteraz. Každopádne, po MM to už ide strmo hore (Grand Seiko), takže bacha na chorobu menom Seiko
Nicolas02 Odesláno 29. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Nejvetsi problem nebo hrozba neni nejka choroba jmenem Seiko,Citizen,Casio,Fortis,Ingersoll atd ale spis to ze nemam vic rukou a nebo jeste neprislo do mody nosit na jedny ruce treba 5hodinky aby se vsechny krom tech stastnych vybranych pro ten den ostatni nemusely povalovat doma v boxu... Jen dodatek,dobre si uvedomuju ze to jsou moje prvni Seika a urcite ne posledni
tombas Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Asi jste mě přesvědčili, že ať koupím cokoliv, stejně to není naposledy a navždy, takže se nemusím tak trápit, když mi na 100% nesednou a časem je prostě vyměním nebo doplním jinýma.
Nicolas02 Odesláno 29. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Presne co si napsal si myslim i ja...neni to na porad a jiste bude den kdy ti udelaji radost at jsou jaky jsou a nebo s nima jednou udelas radost ty nekomu ..
Nicolas02 Odesláno 3. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Panove dneska jsem je prinesl domu a hned jak vyresim problem s nahravanim fotek z ipadu pridam i nejakou tu fotku...ale velk radost!!
tombas Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Gartulace, tak to máš teď doma druhé Vánoce ne?
Nicolas02 Odesláno 3. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Dekuju fakt z nich mam radost ikdyz dneska jsem je nemohl rovnou vyvencit ale hned zitra si najdu zaminku
Nicolas02 Odesláno 7. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Za ty penize neskutecne krasny...! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se