speedwalker Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Ten tah jako takový (ty kostičky) vypadá opravdu skvěle, ale ten přesah se mi taky moc nelíbí. Ale je to jen věc vkusu, máš to moc pěkné.
reborn Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Pěkný fotky. Tah je takovej neokoukanej, Asi se mi o něco víc líbí kulatější verze. Mám tu jednu fotku v počítači...myslím, že ta je s těmi kulatějšímy články. Jinak, i na týhle fotce je vidět to napojení tahu na pouzdro. Já jsem to psal už výše, pokud to někdo kupuje s tím, že o tom ví a nevadí mu to, tak no problem. Jen by bylo škoda, kdyby si toho kupec všiml až doma a pak by mu to třeba vadilo. Pokud by si toho sice všiml až doma ale nevadilo by mu to, tak taky no problem. Svým způsobem se mi třeba nelíbí ani napojení tahu u Sum a tam je to originální tah... Já jsem snad dva měsíce na NATO strapu a poslední dobou se nemůžu rozhodnout, jestli pro změnu nasadit mesh nebo presidenta :-) Jak jsem teď viděl pár fotek s tahama, tak se přikláním k presidentu...i když takej mesh.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stefan716 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 No presne tak vyzeraju moje 007 na tom tahu...obzeral som hodinky na ruke a praveze sa mi nezda ze by to nejako trcalo. Asi mam na to ruku. Ale plusy toho tahu su prevysujuce nad minusmi.
Markynin Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Platí se z objednávek z strapcode.com DPH a CLO? Odkud posílají?
reborn Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Odkud posílají nevím, ale na jejich stránkách je adresa, kam se mají posílat reklamace. A ta je v Hong Kongu. Posílají pravděpodobně taky z HK. Takže předpokládám že clo i dph se platí, pokud se na něj vztahují celní kriteria, stran výše ceny. Sending your ReturnYou can send your return item to the following address: Taikonaut Limited, Unit 1009-1010, 10/F, Tower B, Southmark, 11 Yip Hing Street, Wong Chuk Hang, Hong Kong.
lucid Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Odkud posílají nevím, ale na jejich stránkách je adresa, kam se mají posílat reklamace. A ta je v Hong Kongu. Posílají pravděpodobně taky z HK. Takže předpokládám že clo i dph se platí, pokud se na něj vztahují celní kriteria, stran výše ceny.Jsou z HK, ale mně zásilky dorazily z UK, takže bez DPH.
Markynin Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Máte někdo zkušenost s tahem s rovným zakončením na SKX jako je zde: http://www.strapcode.com/store/22mm-super-engineer-solid-stainless-steel-straight-watch-band-chamfer-diver-clasp-brush-p-3258.html#.VdIvVWAY9H0 jak to na hodinkách působí?
villain83 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Bude to vypadat blbe,stejne jako mesh s koncovkou/trubickou,vznikne tam mezera jako krava...
Xenomorfus Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Mam rovne zakonceni sice na Monsterech, osobne mi to neprijde "do oci bijici"...Jeste nejsem zcela rozhodnut, zda mi tah bude vyhovovat, takze sem bral neco za 1/4 ceny originalu a pak se uvidi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Jenže na Monstrech je to úplně jinak posazene. Na SKX to vypada fakt blbě.
Xenomorfus Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Jasne, provedeni nozek a okoli je jine...Mne to jen napadlo v souvislosti s tim, jak mi taky nekteri kluci rikali, ze "noname" rovny tah asi ne, ze to bude vypadat jak pest na oko a kdyz sem ho tam zkusil dat, nevypadalo to zase tak zle (za ty prachy) :-).Taky mi doporucovali "jubilee" tah, ale ten mi na nich treba nesedl vubec. Idealni je to tam nezavazne zkusit nahodit, paklize ta moznost je...
villain83 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Jenže na Monstrech je to úplně jinak posazene. Na SKX to vypada fakt blbě.Presne tak,rovnou koncovku treba na tunaky,6309,tam to sedne,ale sem ne.Stejnej problem,ne-li vetsi,maj Sumo,ty maj extremne dlouhy nozky a cokoli jinyho,nez origo naramek,vypada proste divne(krome Nato strapu).
ggrand Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Co to je kktiny. Origo tah na Monstra má rovné zakončení, pouzdro přečnívá kulatou částí nad oblastí napojení tahu, takže to na hodinkách nevypadá blbě, protože jsou na tento typ tahu vyrobené. Jiný tah tam ani dát nelze.Na SKX vypadá rovné zakončení tahu nepatřičně. Tečka. Shark mesh ještě jde, ale není to žádná hitparáda, jiné meshe jsou utrpení. Ještě daleko horší je to u Sumo, kde je vzdálenost stěžejky a pouzdra extrémní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Markynin Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Fakt to vypadá blbě na tahu, ale když je vidím na kůži, tak to blbě nevypadá, Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem Markynin
Návštěvník Mitak Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Žena teď nosí SKX009 na shark meshi a docela to ujde. Ale milanese mesh a cokoliv s trubkou nakonci by vypadalo hůř. To už radši kůže.
villain83 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 ggrand-a co jsem popisoval nad tebou?Jaky kokotiny?
ggrand Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 ggrand-a co jsem popisoval nad tebou?Jaky kokotiny?Za 2 minuty nejde napsat takto obsáhlý příspěvek a ještě k tomu s fotkama...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se