Mila_T Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Jojo staré čs lahve, když Ti docházel vzduch zatáhl jsi za táhlo a přepl jsi na rezervu. Naštěstí jsem už nezažil :-) moji instruktoři ještě ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romankol Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Tak tak dnes už takéto nenájdeš Sú to funglovice vodu nikdy neokúsili Dokonca vzduch je ešte originál od vyroby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romankol Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Pa neviete kde sa vyrábali vyobrazene okuliare s temperovanym sklom?Či veriteľ či nie po toľkých rokoch guma vyzerá ako nová dokonca pri prilozeni sa nacucnu ako zbrusunove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romankol Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 A ešte sa mi dúfam podarí zohnať origo potapacska baterka z tejto súpravy -akonáhle bude príkladam foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romankol Odesláno 7. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 ahojte tak dnes mi dorazili fotky - primky z SP-20viete čo sú to zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Ty flanděry jsou bombastický,pěkná sestavička Upraveno 7. října 2014 uživatelem rumsturm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romankol Odesláno 7. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 dik, tie posledné primky nevieš čo je to zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 V 7. 10. 2014 v 8:59, Romankol napsal: ahojte tak dnes mi dorazili fotky - primky z SP-20viete čo sú to zač?To jsou obyčejný civilní dvojkový Sporty, který už kdysi dávno někdo vyměnil za původní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romankol Odesláno 7. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 tak som v obraze, ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 V 7. 10. 2014 v 9:25, financ napsal: To jsou obyčejný civilní dvojkový Sporty, který už kdysi dávno někdo vyměnil za původní hodinky. Domnívám se, že tomu není tak jak píšeš. Dle mého se do SP20 dávaly i PS II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Kdysi jsem se bavil s člověkem, který měl v popisu práce inspekce tohohle typu majetku, mám od něho i fotky toho co našel v uloženkách i používaných soupravách.Dvojkový Sporty různých barev, Humberta, jedničkový Sporty bez čísla na dýnku s plastovou lunetou. Skoro všechny hodinky měly společnou jednu věc, byly to používaný, nošený a skoro vždy poškozený kusy. V soupravách, který byly jinak skoro nepoužitý.Tyhle indicie mě zatím vedou k domněnce, že tento typ hodinek pochází spíš od civilů a armádní hodinky takto putovaly k novým majitelům. Stejný příběh jsem slyšel od původního majitele svých Orlíků, jeho otec, vojenský potápěč, takto vyměnil dvoje na konci šedesátých let.Poznání o Primkách se postupně vyvíjí a třeba se časem objeví nějaká fakturka, objednávka a my budem jak šílení shánět to echt pravý vojenský provedení Humbert :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Ehm, kdepak zůstaly ty druhé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Myslíš Orlíky? Jak jsem psal už v několika vláknech, měli doma dvoje, jedny jim někdo v osmdesátých letech šlohnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 V 7. 10. 2014 v 9:25, financ napsal: To jsou obyčejný civilní dvojkový Sporty, který už kdysi dávno někdo vyměnil za původní hodinky. V 7. 10. 2014 v 10:44, accutron napsal: Domnívám se, že tomu není tak jak píšeš. Dle mého se do SP20 dávaly i PS II. V 7. 10. 2014 v 11:14, financ napsal: Kdysi jsem se bavil s člověkem, který měl v popisu práce inspekce tohohle typu majetku, mám od něho i fotky toho co našel v uloženkách i používaných soupravách.Dvojkový Sporty různých barev, Humberta, jedničkový Sporty bez čísla na dýnku s plastovou lunetou. Skoro všechny hodinky měly společnou jednu věc, byly to používaný, nošený a skoro vždy poškozený kusy. V soupravách, který byly jinak skoro nepoužitý.Tyhle indicie mě zatím vedou k domněnce, že tento typ hodinek pochází spíš od civilů a armádní hodinky takto putovaly k novým majitelům. Stejný příběh jsem slyšel od původního majitele svých Orlíků, jeho otec, vojenský potápěč, takto vyměnil dvoje na konci šedesátých let.Poznání o Primkách se postupně vyvíjí a třeba se časem objeví nějaká fakturka, objednávka a my budem jak šílení shánět to echt pravý vojenský provedení Humbert :-) Přikláním se názorově k Financovi. Přijde mi jako IMHO blbost, že i kdyby do posledních nebo vykradených sad doplňovali PS2, že by je alespoň nějak neoznačili - armáda není holubník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 V 7. 10. 2014 v 19:03, Honza.manta napsal: Přikláním se názorově k Financovi. Přijde mi jako IMHO blbost, že i kdyby do posledních nebo vykradených sad doplňovali PS2, že by je alespoň nějak neoznačili - armáda není holubník.Brzo vyplavou, číslovaný, echt raritét. Za pár dní jsou na Aukru i s nějakou busolou, hloubkoměrem a tlakflaškou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 (upraveno) Maska se vyráběla tuším v Gumárnách Zubří s.p. (alespoň lícnice) a měla nazev Bobr taky po nich pasu. :-))) Upraveno 8. října 2014 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romankol Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Mam ti zohnať viem o nieko co ich ma funglovice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romankol Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 pripájam novo nadobudnuté vecičky zo starej potápačskej sady SP-20 - núkali mi aj bedňu ale kde s ňou???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romankol Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 neviem či sa to už riešilo ak áno ospravedlňujem sa ale okrem rôznych druhov Primiek od legendy po Sportky - nazbieral som zatiaľ tri rôzne hlbkomery, ktoré sú zaručenie z SP-20: sú to - G5 ruský s rádioaktívnou farbou odklaz http://www.vsc-ds.cz/sbirka/hloubkomery/g-5 - NH 20 - Mikrotechna - NH 03 - Mikrotechna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romankol Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Zabudol som aj ostatné linky: http://www.vsc-ds.cz/sbirka/hloubkomery/nh-03http://www.vsc-ds.cz/sbirka/hloubkomery/nh-20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se