Jump to content

Recommended Posts

Posted
Na aukčním serveru www.aukce-brno.cz jsou nějaké primky různé 6 ks za 100,- co myslíte dá se to koupit? začínám

Já tam přihazoval mockrát, ale nikdy nic nevydražil. Zkust to :)

Posted (edited)
Na aukčním serveru www.aukce-brno.cz jsou nějaké primky různé 6 ks za 100,- co myslíte dá se to koupit? začínám

Konec dražby 12.7. To se načekáš. :thumbsdown_anim:

Edited by vor
Posted (edited)

Myslím, že se cena vyšplhá výš. A také si myslím, že pokud je chceš kupovat, není dobré dávat link všem potencionálním protivníkům :suicide_anim::)

Edited by vaurien
Posted
Naprostý souhlas s Vaurienem, ale nicméně už jsem si tam také zkusil přihodit polínko do ohně! :smile_anim:

Kdybych nebyl línej se registrovat, tak si také přihodím... ;)

Posted

Také tam občas kupuji a tímto děkuji Limaxovi, že sem dal link.

Budeme se navzájem přehazovat. Hurááá :suicide_anim: Bravo Limax :thumbsdown_anim:

Ale teď vážně - jelikož jsem z Brna, tak mi vyhovuje, že tam mohu osobně zajít a na stav hodinek se podívat.

A nemusím nic dopředu platit - prostě až vydražím, tak si to osobně vyzvednu a hotově zaplatím.

Drobné upozornění - u Aukra zadáte výši příhozu a přihodí se jen nejnižší možná a potřebná částka.

Tady je to jinak. Pokud přihodíte třeba 200Kč, tak se okamžitě o celou tu částku navýší cena.

A aukce nekončí v čas, který je tam uveden - při příhozu v posledních minutách dochází k prodloužení aukce o pár minut. Třeba až do nekonečna.

Posted (edited)

To Nightingale- díky za upozornění, jak je to s těmi příhozy, jinak se těším na tu bitvu v posledních dnech. :thumbsup_anim:

Mám tam přihozno mimo těch prim i na ty Omegy tak holt budu muset častěji kontrolovat jak si stojím. :suicide_anim:

Edited by Pege1012
Posted
To Nightingale- díky za upozornění, jak je to s těmi příhozy, jinak se těším na tu bitvu v posledních dnech. :thumbsup_anim:

Mám tam přihozno mimo těch prim i na ty Omegy tak holt budu muset častěji kontrolovat jak si stojím. :suicide_anim:

Oboje Omegy jsem viděl osobně.

Ty kapesní jsou v hezkém stavu, ale nejdou. Podle mě mají ulomenou setrvačku.

Ty náramkové mají pouzdro v děsném stavu a uvnitř je ošklivý strojek z nějakých malých kapesních hodinek, řekl bych (aspoň mi to tak připadá). Není vůbec hezký, funguje blbě, ale je signován Omega.

Posted
Oboje Omegy jsem viděl osobně.

Ty kapesní jsou v hezkém stavu, ale nejdou. Podle mě mají ulomenou setrvačku.

Ty náramkové mají pouzdro v děsném stavu a uvnitř je ošklivý strojek z nějakých malých kapesních hodinek, řekl bych (aspoň mi to tak připadá). Není vůbec hezký, funguje blbě, ale je signován Omega.

a co ty PRIM SPORT A RUHLA? TY RUHLY JSOU TAKOVÉ ZAJÍMEVÉ ZVLÁŠNÍ? CO NA TO ŘÍKÁŠ?

Posted

Na ty Ruhly mám políčeno. Strojek je legrační a pouzdro celé plastové (trošku mi evokuje plast na prkýnku, co měl kdysi dávno děda na WC). Materiálem i barvou :) Ale hezky mi zapadnou do sbírky mezi Ruhla Digital.

Ty Sporty II, co jsou v aukci s nimi, jsou děsné. K ničemu. A mají rozflákané sklíčko.

• 2 weeks later...
Posted

taky se mi tam moc nedařilo