limax Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Na aukčním serveru www.aukce-brno.cz jsou nějaké primky různé 6 ks za 100,- co myslíte dá se to koupit? začínám
rur Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Na aukčním serveru www.aukce-brno.cz jsou nějaké primky různé 6 ks za 100,- co myslíte dá se to koupit? začínám Já tam přihazoval mockrát, ale nikdy nic nevydražil. Zkust to
vor Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 (edited) Na aukčním serveru www.aukce-brno.cz jsou nějaké primky různé 6 ks za 100,- co myslíte dá se to koupit? začínám Konec dražby 12.7. To se načekáš. Edited June 16, 2007 by vor
vaurien Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) Na aukčním serveru www.aukce-brno.cz jsou nějaké primky různé 6 ks za 100,- co myslíte dá se to koupit? začínám Myslím, že se cena vyšplhá výš. A také si myslím, že pokud je chceš kupovat, není dobré dávat link všem potencionálním protivníkům Edited June 18, 2007 by vaurien
Pege1012 Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Naprostý souhlas s Vaurienem, ale nicméně už jsem si tam také zkusil přihodit polínko do ohně!
vaurien Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Naprostý souhlas s Vaurienem, ale nicméně už jsem si tam také zkusil přihodit polínko do ohně! Kdybych nebyl línej se registrovat, tak si také přihodím...
NIGHTinGALE Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Také tam občas kupuji a tímto děkuji Limaxovi, že sem dal link. Budeme se navzájem přehazovat. Hurááá Bravo Limax Ale teď vážně - jelikož jsem z Brna, tak mi vyhovuje, že tam mohu osobně zajít a na stav hodinek se podívat. A nemusím nic dopředu platit - prostě až vydražím, tak si to osobně vyzvednu a hotově zaplatím. Drobné upozornění - u Aukra zadáte výši příhozu a přihodí se jen nejnižší možná a potřebná částka. Tady je to jinak. Pokud přihodíte třeba 200Kč, tak se okamžitě o celou tu částku navýší cena. A aukce nekončí v čas, který je tam uveden - při příhozu v posledních minutách dochází k prodloužení aukce o pár minut. Třeba až do nekonečna.
Pege1012 Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 (edited) To Nightingale- díky za upozornění, jak je to s těmi příhozy, jinak se těším na tu bitvu v posledních dnech. Mám tam přihozno mimo těch prim i na ty Omegy tak holt budu muset častěji kontrolovat jak si stojím. Edited June 19, 2007 by Pege1012
NIGHTinGALE Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 To Nightingale- díky za upozornění, jak je to s těmi příhozy, jinak se těším na tu bitvu v posledních dnech. Mám tam přihozno mimo těch prim i na ty Omegy tak holt budu muset častěji kontrolovat jak si stojím. Oboje Omegy jsem viděl osobně. Ty kapesní jsou v hezkém stavu, ale nejdou. Podle mě mají ulomenou setrvačku. Ty náramkové mají pouzdro v děsném stavu a uvnitř je ošklivý strojek z nějakých malých kapesních hodinek, řekl bych (aspoň mi to tak připadá). Není vůbec hezký, funguje blbě, ale je signován Omega.
limax Posted June 19, 2007 Author Report Posted June 19, 2007 Oboje Omegy jsem viděl osobně. Ty kapesní jsou v hezkém stavu, ale nejdou. Podle mě mají ulomenou setrvačku. Ty náramkové mají pouzdro v děsném stavu a uvnitř je ošklivý strojek z nějakých malých kapesních hodinek, řekl bych (aspoň mi to tak připadá). Není vůbec hezký, funguje blbě, ale je signován Omega. a co ty PRIM SPORT A RUHLA? TY RUHLY JSOU TAKOVÉ ZAJÍMEVÉ ZVLÁŠNÍ? CO NA TO ŘÍKÁŠ?
NIGHTinGALE Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Na ty Ruhly mám políčeno. Strojek je legrační a pouzdro celé plastové (trošku mi evokuje plast na prkýnku, co měl kdysi dávno děda na WC). Materiálem i barvou Ale hezky mi zapadnou do sbírky mezi Ruhla Digital. Ty Sporty II, co jsou v aukci s nimi, jsou děsné. K ničemu. A mají rozflákané sklíčko.
limax Posted June 28, 2007 Author Report Posted June 28, 2007 DNES JSEM SE DÍVAL NA AUKCE-BRNO A NĚJAK TO TAM PŘIBÝVÁ
NIGHTinGALE Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 DNES JSEM SE DÍVAL NA AUKCE-BRNO A NĚJAK TO TAM PŘIBÝVÁ A divíš se? Zdejším sběratelům jsi dal dobrý tip, takže cena stoupá
limax Posted June 29, 2007 Author Report Posted June 29, 2007 ja nemyslel ceny já myslel že je tam více hodinek různých tipů .
quin Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Na aukčním serveru www.aukce-brno.cz jsou nějaké primky různé 6 ks za 100,- co myslíte dá se to koupit? začínám taky se mi tam moc nedařilo
Recommended Posts