Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Na aukčním serveru www.aukce-brno.cz jsou nějaké primky různé 6 ks za 100,- co myslíte dá se to koupit? začínám

Já tam přihazoval mockrát, ale nikdy nic nevydražil. Zkust to :)

Odesláno (upraveno)
Na aukčním serveru www.aukce-brno.cz jsou nějaké primky různé 6 ks za 100,- co myslíte dá se to koupit? začínám

Konec dražby 12.7. To se načekáš. :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem vor
Odesláno (upraveno)

Myslím, že se cena vyšplhá výš. A také si myslím, že pokud je chceš kupovat, není dobré dávat link všem potencionálním protivníkům :suicide_anim::)

Upraveno uživatelem vaurien
Odesláno
Naprostý souhlas s Vaurienem, ale nicméně už jsem si tam také zkusil přihodit polínko do ohně! :smile_anim:

Kdybych nebyl línej se registrovat, tak si také přihodím... ;)

Odesláno

Také tam občas kupuji a tímto děkuji Limaxovi, že sem dal link.

Budeme se navzájem přehazovat. Hurááá :suicide_anim: Bravo Limax :thumbsdown_anim:

Ale teď vážně - jelikož jsem z Brna, tak mi vyhovuje, že tam mohu osobně zajít a na stav hodinek se podívat.

A nemusím nic dopředu platit - prostě až vydražím, tak si to osobně vyzvednu a hotově zaplatím.

Drobné upozornění - u Aukra zadáte výši příhozu a přihodí se jen nejnižší možná a potřebná částka.

Tady je to jinak. Pokud přihodíte třeba 200Kč, tak se okamžitě o celou tu částku navýší cena.

A aukce nekončí v čas, který je tam uveden - při příhozu v posledních minutách dochází k prodloužení aukce o pár minut. Třeba až do nekonečna.

Odesláno (upraveno)

To Nightingale- díky za upozornění, jak je to s těmi příhozy, jinak se těším na tu bitvu v posledních dnech. :thumbsup_anim:

Mám tam přihozno mimo těch prim i na ty Omegy tak holt budu muset častěji kontrolovat jak si stojím. :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Pege1012
Odesláno
To Nightingale- díky za upozornění, jak je to s těmi příhozy, jinak se těším na tu bitvu v posledních dnech. :thumbsup_anim:

Mám tam přihozno mimo těch prim i na ty Omegy tak holt budu muset častěji kontrolovat jak si stojím. :suicide_anim:

Oboje Omegy jsem viděl osobně.

Ty kapesní jsou v hezkém stavu, ale nejdou. Podle mě mají ulomenou setrvačku.

Ty náramkové mají pouzdro v děsném stavu a uvnitř je ošklivý strojek z nějakých malých kapesních hodinek, řekl bych (aspoň mi to tak připadá). Není vůbec hezký, funguje blbě, ale je signován Omega.

Odesláno
Oboje Omegy jsem viděl osobně.

Ty kapesní jsou v hezkém stavu, ale nejdou. Podle mě mají ulomenou setrvačku.

Ty náramkové mají pouzdro v děsném stavu a uvnitř je ošklivý strojek z nějakých malých kapesních hodinek, řekl bych (aspoň mi to tak připadá). Není vůbec hezký, funguje blbě, ale je signován Omega.

a co ty PRIM SPORT A RUHLA? TY RUHLY JSOU TAKOVÉ ZAJÍMEVÉ ZVLÁŠNÍ? CO NA TO ŘÍKÁŠ?

Odesláno

Na ty Ruhly mám políčeno. Strojek je legrační a pouzdro celé plastové (trošku mi evokuje plast na prkýnku, co měl kdysi dávno děda na WC). Materiálem i barvou :) Ale hezky mi zapadnou do sbírky mezi Ruhla Digital.

Ty Sporty II, co jsou v aukci s nimi, jsou děsné. K ničemu. A mají rozflákané sklíčko.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...