MDMA Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 podotykam ze bych je chtel na dlouho, nechat si je a sledovat dlouhodobe patinu... vsak vite :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 V 2. 2. 2015 v 15:21, MDMA napsal: budu je dnes objednavat ale porad nevim jestli sunbrush nebo ne nikdy jsem nemel hodinky s takovou ficurou a mam strach ze se to brzy okouka...Přesně tuhle otázku jsem řešil. Jelikož jsem spíš konzerva, tak vyhrála černá a bez datumu. Raději si dej čas na rozhodování. Já jsem osobně barvu i datumovku přehodnotil během dvou týdnů asi třikrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie75 Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Tyhle potapky se mne libi cimdal vic. Zatim u mne vitezi blue sunbrush nad brown sunbrush.Konecne rozhodnuti necham jeste odlezet chci si je nechat na hodne dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Přidám foto na netradiční potvoře. A kde jsou vůbec ti co vyhrožovali novými A1 ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Tahle spona už tu byla : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tector Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Určitě hnědé sunbrush Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 V 16. 11. 2014 v 21:33, ggrand napsal: Ještě to není na 100%, ale na víc jsem dnes neměl čas.človeče ty se děsně málo chlubíš!A s tímhle bys mohl. Nechci říkat, že bys měl, ale určitě se tady najde víc mosazné spony chtivých magorů a když už se s tím děláš, bylo by neuváženě sobecké neudělat radost několika chronomagorům a zároveň si trochu přilepšit!Opravdu pěkná spona! Ten design se mi moc líbí! Prodáš mi ? ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Asi jsem líný Bez CNC mašiny to zabere strašně moc času. Céčko ti klidně prodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 zabere no, ale nežere to litr na hodinu, jak CNC :-) Na céčko sem vyměk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie75 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 V 13. 3. 2015 v 15:39, Jeronimo napsal: Přidám foto na netradiční potvoře. A kde jsou vůbec ti co vyhrožovali novými A1 ?? Neni jaksi cas. Umrelo mne auto, tak jsem resil nakup jineho (jeste mne ceka papirovani). Pak se rozjela sezona IPSC. Jak se to trochu usadi, tak se rozmislim ktery cifernik a poridim prvni olezajici potapky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Kdybys chtěl, tak ty moje jsou na prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 ohlasena ocelova verzia 42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie75 Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 V 7. 4. 2015 v 18:03, ggrand napsal: Kdybys chtěl, tak ty moje jsou na prodej. Mozna tvoji mabitku vyuziji. Ted se mne toho seslo moc, tak se ti tak za mesic ozvu jestli budou stale k mani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Na černém mešu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Tak jak postupuje ničím nehoněná patina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Modrá k modré, víc až bude světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Paráda. Být fotka za denního světla, tak je zralá do kalendáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 V 6. 10. 2014 v 19:05, ggrand napsal: No, asi je zkusím zdrojAhoj , to jsou SKX007 s dialem z SNK809?Zajímavé a hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 A Jinak , oba - Jeronimo i Ggrand , máte parádní fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se