marian62 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Nazdar hoši.Čo poviete na zelene sunbrush. Robim si na ne zalusk. Videl ste ich už niekto naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian62 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Hmm že by nikto? Nerád kupujem niečo len tak z obrazku. Mám A9 modré sunbrush a tie su paradne. Ale tie zelené... :helpsmilie:Potrebujem asi trochu dotuknut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Dnes mi dorazily, sice neni leto, ale i tak se tesim, jak se budou menit v case.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Gratuluji, určitě budeš spokojený. Nosit takové hodinky je zábava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 V 23. 12. 2016 v 19:07, Jeronimo napsal: Gratuluji, určitě budeš spokojený. Nosit takové hodinky je zábava.Diky, jeste musim sehnat nejaky zajimavy remen a budu spokojeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Gratuluju k rozumnemu vyberu. To jsou cerne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 V 23. 12. 2016 v 20:32, ggrand napsal: Gratuluju k rozumnemu vyberu. To jsou cerne?Diky. Jo cerne, pripadaly mi nejuniverzalnejsi a snad se mi brzo neokoukaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Trocha "rychlopatiny" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Jak by řekla naše dvou a půl letá dcera: No, to je vono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se