A@A Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 (upraveno) Zdravim vsetkych fotomaniakov, vidim,ze je tu viacero fotografov a myslim,ze nie je na skodu aby sme sa navzajom podelili o svoje nadherne fotky. Dolomiti Highlights Sony Alfa 100 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. června 2007 uživatelem A@A
eagle Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Nieco malo z mojej "foto" tvorby. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Nieco malo z mojej "foto" tvorby. Opravdu pekne !
jacob Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 DTM na Masarykově okruhu v Brně, foceno z VIP terasy ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jfk Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 (upraveno) Taky přidám nějakou fotečku. Jinak zatím samé překrásné fotky. Foceno na kopci Klíč u Nového Boru Panasonicem FZ30. Ostatní moje výtvory možno shlédnout zde http://www.fotoaparat.cz/index.php?r=25&am...;galvis=5128848 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. června 2007 uživatelem jfk
vanderB. Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 vsechno pekny...ale jfk ...z meho laickeho hlediska super neco ode me...je to foceny starym digi kompaktem, ale nejak se mi libi, nevim proc...jinak srecha park. domu u Logan airport, Boston Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jfk Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 (upraveno) 2 VanderB děkuji za pochvalu od laika potěší . Tvá fotografie je taky moc hezká má to atmosféru a s to letadlo je tam krásně umístěno. 2 Eagle Ta fotografie s postavičkama z vody nemá chybu ostatní fotografie taky moc pěkné. Upraveno 17. června 2007 uživatelem jfk
A@A Odesláno 17. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Vsetkym zucastnenim musim podakovat za krasne prispevky. Vydarene fotky Tesim sa na dalsie :) :) Jedna pre jfk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Driv mne bavilo fotit predevsim makro se starym kompaktem Casio P505, z toho mam napriklad: Nebo treba pohled na Zizkovskou vez zespodu :-) Ted fotim nejcasteji Panasonicem FZ30 a to prakticky vsechno (nyni nejcasteji hodinky), ale treba mam rad tuhle fotku Colosea v Rime, je to foceno s infra filtrem na cas 60 sekund, za tu dobu se tam prohnalo asi 300 lidi, kteri v tom dlouhem case vypadaji jako prach
A@A Odesláno 17. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2007 To: Spiderer klobuk dole. Dnes poobede este predtym nez som videl tvoje fotky som sa snazil fotit par veci cez makro ale toto co si predviedol ty tak nemam slov
A@A Odesláno 17. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2007 A@A - a jak vysly? heh ani sa nepytaj hehe, urcite by som tu ziadnu nedal heheh....... asi pridem na skolenie ohladne makra......
spiderer Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 A@A - Jinak ta fotka stromu v postu predtim, nez jsem napsal je rozhodne zajimava - libi se mi, zkusil jsem par uprav jak bych si ji dokazal predstavit ve finale - mam rad trosku temnejsi atmosferu Doufam, ze ti nebude vadit, ze jsem si s ni pohral, kdyztak to smazu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 heh ani sa nepytaj hehe, urcite by som tu ziadnu nedal heheh....... asi pridem na skolenie ohladne makra...... Kdybys videl moje prvni pokusy s makrem asi by jsi se dostatecne nasmal Ale nejak mi to nedalo tak jsem cvakal a cvakal a cvakal, pritom se trosku ucil a jelikoz me bavilo fotit hmyz tak si o nem pozjistoval par veci aby se dalo fotit lip a jednou za cas cvaknu i neco na co se da divat Kdyby ses chtel nekdy na neco zeptat muzes, treba ti poradim, ale predem to radsi neslibim, tolik znalosti zatim nemam
A@A Odesláno 17. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2007 2 spiderer UPLNE SOM NAHNEVANY nie pohoda, kludne sa s tym pohraj. ja zasadne fotky neupravujem. zrovna na tej fotke bol pouzity iba warm filter vo photoshope a to je cele. nikdy sa mi s tym nechce hrat ale vidim,ze ta to bavi. mozno by si mohol skusit jednu vec podla mojich predstav ak sa ti chce a uvidime ci by to bolo dobre lebo mne to moc dobre neslo. ak mas zaujem mozem prilozit fotku.
A@A Odesláno 17. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2007 2 spiderer: jasne budem sa tesit. urcite ti napisem ale teraz ta bude stale otravovat hehe neboj robim si srandu
spiderer Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 2 spiderer UPLNE SOM NAHNEVANY nie pohoda, kludne sa s tym pohraj. ja zasadne fotky neupravujem. zrovna na tej fotke bol pouzity iba warm filter vo photoshope a to je cele. nikdy sa mi s tym nechce hrat ale vidim,ze ta to bavi. mozno by si mohol skusit jednu vec podla mojich predstav ak sa ti chce a uvidime ci by to bolo dobre lebo mne to moc dobre neslo. ak mas zaujem mozem prilozit fotku. Ja upravuju vetsinu fotek tak, aby se mi libily vic nez original (pokud mu podle me neco schazi, pripadne pokud chci aby fotka mela jinou atmosferu), i kdyz vetsinou to nejsou zadne zavratne zmeny, zas tak moc velky kamarad s editorem nejsem, navic mam ted jenom freeware Paint.NET protoze pocitac s Photoshopem sel do sveta i s licenci, a v tom se zas tak pohodlne nedela, i kdyz zase na druhou stranu na ty moje vylomeniny to staci Pokud mas nejakou fotku hod to sem i s tim co od toho ocekavas, pokud budu vedet co s tim muzu se pokusit
A@A Odesláno 17. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Fotka fotena kompaktom Olympus MJU 800 Snazil som sa zachytit svetlo predierajuce sa cez oblaky,kt dopada na more. Kedze som mal kompakt tak vela som toho vykuzlit nevedel, dlhy cas uzavierky moc tomu nepomohol takze jedine co som z toho dostal vidis. Ak by sa ti podarilo skus vytiahnut svetlo. Mne to moc dobre neslo a vyzera to dost umelo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 A@A - tak tady bohuzel nepomuzu - ty svetelne paprsky jsou tam strasne malo kontrastni, asi bych je tam musel domalovat a to uz by nebylo ono Na tohle jeste nekdy pomuze udelat jednu fotku, ktera vyjde jako tato a k tomu druhou se stejnym zaberem, ve ktere zkusis udelat zaber tak, aby vynikly svetelne paprsky a pak se to da spojit dohromady a doladit a nebo si dopomoci nejakym filtrem pokud mas zavit na fotaku
Návštěvník Snow Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Neměl jsem čas moc hledat, tak posílám své úplně první
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se