Denjl Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 ahoj, s kolegou Yarasem jsem se rozhodli založit toto vlákno, kde bychom rádi vkládali fotky hodinek, které nám prošly rukama jsme totální amatéři, tak snad se alespoň na některé bude dát podívat jako první sem dám bronzovky Hellberg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Gút! a Yarasovy?budou všechny u ignáce na stole? :-) jesi jo, tak do pozadí tu brejlatou v předklonu, pls. a Zaostřit na ni! Upraveno 6. října 2014 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 na tu se budeš muset zase přijet podívat vosobně ale myslím, že minule z nás uplně vodvázaná nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 no, pravda, z vás né! ze mě ale jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 jako druhé sem dám moje orlíky.... jde o Zekonovu limitku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 ještě jedna orlíková 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaras Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Yaras se musi v klidu dostat k fotaku a hodinkam... Sent from your iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 10. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 pár fotek mých asi nejoblíbenějších hodinek.... strašně dlouho jsem se Rolex bránil, říkal jsem si, že Rolex je klišé, že si to přece nemůžu pořídit a pak po jednom srazu to šlo ráz na ráz až jsem došel k těmto keramickým noudejtům... jsou skvěle pohodlné, vyvážené - jednoduše dokonalé..... od doby co je mám jsem prodal kousky o kterých jsem říkal, že nikdy neprodám, protože jsem je nenosil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 koupil jsem PAM 380.... jsou super nízké a pomohly mě rozhodnout se, že jako náhrada za 312ky Luminory budou potřeba zase Luminory... takže než je pošlu dál, tak alespoň pár fotek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 přidám pár fotek hodinek, které už nemám a ani jsem je v podstatě nenosil.... vždycky, když byla chuť si je ráno vzít a dal jsem je na ruku, tak jsemzjistil, že jsou na mě asi až moc slušné... přece jen chofím jak buran a ty krásné, nablejskané dokonalé hodinky ke mě nejdou...., alespoň zatím ne.... jsou krásné, úžasné dokonalé, ale pro mě bohužel nevhodné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 ještě nějaký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Pěkný Dane.Moc se mi líbí Panerai na tom pěkným řemeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 29. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 29. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 No parádní Je to velký rozdíl, oproti 312? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Jsou boží. Škoda té vteřinovky, ale to je na vkusu každého :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Jsou parádní, krasný, čistý dyzajn. Esence Panerai na 100%! Ješte že nezávidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Pěkné Dane, ta fotka se sponou Helberg se mi líbí nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Jsou nádherné! Jedny z Nej PAMů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se