uff Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Ahoj panove,pritelkyne me poprosila o vycisteni ciferniku u jedne slovutne modni znacky a ja bych potreboval vyndat korunku abych se dostal k cifru.Netusite jak na to? Snazil jsem se je cvaknout mobilem... M
People Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Tu niekde je džublik, ktory treba zatlacit. Hladaj na youtube.
JaRooN Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Pokud se nepletu, musíš zatlačit označený plíšek směrem dolů a zároveň tahat korunku směrem ven z hodinek. Žádné rvaní, mělo by to jít s jemným odporem vytáhnout...
uff Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2014 dolu? jako smerem k ciferniku? ten plisek se ani nehne, mozna tam dali korunku natvrdo...
villain83 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Mozna by celou zahadu vyresilo upresneni znacky,vypada to na strojek tak za 2-3dolary,ktery se kolikrat ani servisovat nedaj...
Jiří9 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 korunka.jpg Pokud se nepletu, musíš zatlačit označený plíšek směrem dolů a zároveň tahat korunku směrem ven z hodinek. Žádné rvaní, mělo by to jít s jemným odporem vytáhnout...Jo hoši to chce tlačit o trochu níž cca 2mm je tam takový důlek Jirka
Jiří9 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Jo někdy to jde jenom při zatlačené korunce Jirka
People Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Mozna by celou zahadu vyresilo upresneni znacky,vypada to na strojek tak za 2-3dolary,ktery se kolikrat ani servisovat nedaj...No on chce vycistit prach/spinu z cifru.
villain83 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 No on chce vycistit prach/spinu z cifru.Ja jsem to pochopil,slo mi spis o to,aby ten zazrak pak vubec jeste po demontazi byl schopnej slozit,respektive aby to vubec bylo realny slozit,toho plastu je tam na muj vkus az prilis.Myslim,ze soudruzi pri vyrobe moc nepocitaj s tim,ze se do nich nekdo bude chtit dostat:-)
Jiří9 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Ja jsem to pochopil,slo mi spis o to,aby ten zazrak pak vubec jeste po demontazi byl schopnej slozit,respektive aby to vubec bylo realny slozit,toho plastu je tam na muj vkus az prilis.Myslim,ze soudruzi pri vyrobe moc nepocitaj s tim,ze se do nich nekdo bude chtit dostat:-)Jo když budeš hřídel s citem zasouvat spátky tak by neměl být problém . Kdyby ano tak opět zatlačit na ten důlek. Jirka
uff Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Zitra vyzkousim, diky. Je to slovutna znacka TH. Ani nechtejte vedet, co za ne ta moje drnda dala. M.
Daemonultimate Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Ta jak to dopadlo, dala si říct a hlavně se vrátit?
uff Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2014 je mi az stydno napsat, jak to dopadlozitra jdu potupne k hodinari
uff Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2014 tak at je moje potupa verejna proste korunka sla vyndat snadno, dokonce tam byl mikro napis push, cifr jsem peclive ocistil, vse krasne slozil zpatky, ale neslo mi zaklapnout dynko.No co, je to jen modni znacka rekl jsem si, vzal palicku na maso, parkrat do hodinek riznul a dynko stejne zaklapnout nejde.K memu udivu navic odpalo par cislic z cifru, no k podelani. Tak jeste zkusim:1) cim lepite indexy na cifr?2) jak kurna zaklapnout zaklapavaci dynko, kdyz na nej pusobim celou svoji vahou a nezaklapne se.
Godin Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 No já myslím, že přítelkyně brzy dostane nové hodinky :-)
uff Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2014 (upraveno) uz nosi Archimede a dostala jeste jedny quartzky, ale znate zensky. Potrebuje bily, cerveny, cerny, na tahu apod. Mixuje to s kabelkama a snad i vonavkama. edit: vlastne mas recht, jeste ji koupim Mondaine, ty se ji hodne libili v ramci zkouseni putovnich Upraveno 8. října 2014 uživatelem uff
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se